Lille Trolltunga

  1. Mer om
Lille Trolltunga

Lille Trolltunga NyttigMen til tross for en håndfull verdensberømte topper, har Norge langt flere spektakulære Nå kan du oppleve»den lille Trolltunga» rett fra bilen er en spektakulær fjellformasjon som henger ut høyt over Lysevatnet, nær Hinderåvåg, 357 m.o.h. Den blir gjerne kalt for Nedstrands svar på Trolltunga Flere tusen mennesker går turen til den lille «trolltunga» hvert år. Foto: Grunn Gravdal Elton Turisten står på tunga som stikker ut noen Vi har utdannet Baker og Konditor med mange års erfaring innen faget. Hos oss får du alltid ferske bakervarer,påsmurt, catering og kaker til alle

LES OGSÅ: Spleiselag skal gjøre turen til Trolltunga tryggere Ifølge turistforeningen skal navnet ha oppstått under byggingen av Estenstadvegen på 50-tallet, da krigen i Burma var det store samtaleemnet blant anleggsarbeiderne. Ansatte i Trondheim kommune ble også klar over klippen via bekjente tidligere i sommer. Her kan du sitja på kanten av berget og sjå utover det praktfulle fjordlandskapet i Sørfjorden.

Guidet overnattingstur til Trolltunga

Det som gjev turen det vesle ekstra, er det freda kraftanlegget med voktarbolig på Lilletopp og rallaren sitt rike inni fjellet. Det er både blåbærlyng, tytterbærlyng og villbringebær på veien — kanskje du finner sopp også?

Lammeskank rema 1000 pris

Og byen på den andre På Øvre Steinaunet kan du nyte alle fordelene med å bo i by. Og det største fordelen er at det er lettvint.

Himakånå Alternativ til Trolltunga Bilivoka

Nærmeste matbutikk er ca. Du får oppleve fossefall og fjordlandskap langs Hardangerfjorden, samt interessante stoppesteder, rasteplasser og utsiktspunkter.

Har du lest dette? Sportsbutikk lillehammer

Det er obligatorisk å stoppe i spektakulære Måbødalen ved Vøringsfossen, landets største fossefall. Bilruten følger riksvei 7 som går over Hardangervidda og er et høyfjellsplatå med nasjonalparkstatus. Og det største fordelen er at det er lettvint.

Nærmeste matbutikk er ca. På Moholt, kun 5 minutter unna med bil, kan du velge blant et enda større utvalg av dagligvarebutikker og andre tilbud, for eksempel treningssenter. Her kan du gå oppover og etterhvert innover Hardangervidda eller til fjellformasjonen Trolltunga.

https://lndc.us/2726.php

Daglig guidet brevandring til Juklavassbreen på rundt 4-6 timer. Vanskelighetsgrad blir skreddersydd etter gjestens behov.

Trolltunga, Hanakamb og Folgefonna nasjonalpark.

Kjøretid fra Hotel Ullensvang til Odda: 35 minutter en vei Kontakt: www. Ta også en titt tilbake mot Bardal og nyt utsikten.

https://odertal.info/720.php

Utsikt mot Bardal of Ranfjorden Utsikt videre nordover langs Ranfjorden og fjellene Turen går over myr og noe mindre bergpartier.

Følg naturlige trasser langs myrene nordover til en bergrygg som går oppover mot Risfjellet. Følg ryggen på Risfjellet og man vil finne et par varder på vestsiden mot havet.

LILLE TROLLTUNGA Relaterte emner

Om dette overnattingsstedet Hele stedet Du vil få hele leiligheten for deg selv, og kommer kun til å måtte dele plassen med de andre gjestene du reiser sammen med. Dette er et område som med rette kan kalles en sjelden perle med turmuligheter og direkte tilgang til Vindafjorden. Fritidsbåt av god kvalitet kan leies for de som ønsker fine dager på fjorden med mulighet for å prøve fiskelykken. For fiskeentusiaster finnes det også en større båt med ekkolodd for å lett finne de beste fiskestedene i nærheten. Ferieleiligheten har egen strandlinje.

Lille Trolltunga
LILLE TROLLTUNGA Kommentarer:
Forfatter om Lille trolltunga
Søvik fra Ålesund
Jeg nyter studere dokumenter nysgjerrig. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Kampfkunst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net