Taleggio

  1. Mer om
Taleggio

Taleggio Bli medContent [hide]

Taleggio er en italiensk halvmyk kittost laget av kumelk. Den produseres i Val Taleggio, en dal i Lombardia. Osten lagres vanligvis i 6-10 uker Taleggio er en italiensk halvmyk rødkittost av helfet kumelk opprinnelig fra Val Taleggio i Lombardia. I dag er produksjonen mer utstrakt Taleggio carvaggio blir fremstilt i området Lombardia regionen i Nord-Italia. Dette er en rødkittost produsert på pasteurisert kumelk Taleggio har en konsistens som er glatt og fin, med noen få små hull. Smaken er noe søt, fyldig og aromatisk som forsterkes ved lagring Taleggio · Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk

Derfor er nok osten blitt mildere med årene.

Gnocchi med Taleggio ost

Mild og myk Smaken i dag er som nevnt mild, ren melkesmak med hint av sopp både på duft og smak. Skorpen er myk med guloransje farge, innslag av rosa og til tider flekker med blomstrende grå mugg.

Du vil kanskje like: Ergobaby 360 nyfødtinnlegg

Da er taleggio noe for deg. Taleggio er alltid avlang, men kan variere i størrelse.

Andre ingredienser som krydder, nøtter og rosiner, er noen ganger brukt til å legge smak og tekstur til osten. Den har et ekstremt høyt fettinnhold som nærmer seg 50 prosent.

Kundalini oppvåkning symptomer

Taleggio er ansett å være en av verdens eldste myke oster og datoer til før det 10. Den har en vasket skall med en rødoransje farge og blir mykere jo lenger det aldre.

Taleggio grottelagret

Alle ostene veier mellom 1,7 til 2,2 kg og minimum modningstid er 35 dager. Originalbilder Taleggio er en gammel Norditaliensk ostetype som lages på pasteurisert kumelk.

https://lndc.us/5558.php

Tidligere gikk denne osten under betegnelsen stracchino, som er en fellesbetegnelse for bløte til halvfaste og firkantede oster laget i områdene rundt Milano i Lombardiregionen. I treningsform er den flott i salater og risotto.

Ølvott oppskrift

Også velegnet som smaksavrunder i sauser og pastaretter. Osten har en kvadratisk form med sider på 18 til 22 centimeter. Den er mellom fire og sju centimeter høy, og har en vekt på mellom 1,7 og 2,2 kilo.

TALEGGIO Relaterte emner

Produsent Taleggio Denne osten er foreløpig kun solgt i butikk, men ta kontakt dersom du ønsker denne osten. Vi finner alltid en løsning! Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet og den nevnes blant som en osten som ble servert på bankett til ære for Pave Clement den 6. Den har fått navnet fra Val Taleggio. Taleggio har en kremet konsistens og rik smak av nøtter og melk uten å være kraftig.

Taleggio
TALEGGIO Kommentarer:
Rapportert den Taleggio
Jansson fra Kristiansand
Jeg trives utforske norske bøker kranglete. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Hüte sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net