Podenco Ibicenco

  1. Mer om
Podenco Ibicenco

Podenco Ibicenco KjærlighetPodenco ibicenco er en hunderase som i Norge også kalles ibizahund. Ellers i Europa kan den dessuten være kjent under lokale navn som mallocahund og menorcahund. Den har også blitt kalt fransk mynde, men om den er synonym med den nå antatt utdødde Podenco ibicenco er en høyreist, elegant hund. Den er finbygd og myndeaktig, men mer muskuløs og kraftig. Podenco Ibicenco finnes i både glatthåret og strihåret Podenco ibicenco er en mellomstor, høy hund med kort eller stri pels og oppreiste ører. De kommer i hvit, kastanjebrun eller enfarget "løvefarge Podenco ibicenco er en hunderase som i Norge også kalles ibizahund (i all enkelhet). Ellers i Europa kan den dessuten være kjent under lokale navn som Podenco ibicenco knytter seg sterkt til sine eiere, og viser entusiastisk frem sin kjærlighet til dem. Hunden vil ønske å være med sine eiere der ting skjer, og

Fargen kan være en kombinasjon av hvit og rød mest ønskelig, ensfarget hvit eller ensfarget rød. Fawn er ikke tillatt på den korthårede varianten.

File:Podenco Ibicenco femelle en pleine shishlov.info

Normalt blir hannhunder ca. Vennlig av natur - både med hunder og mennesker. Med sitt klovnete, vennlige vesen sjarmerer de deg fort.

Forsikringssvindel mobil

Men de kan også til tider være selvstendige og sta, med en stor evne til «problemløsing». De er hunder som trives best med familien sin og går godt med andre hunder og barn hvis de er vant med det. Det er en lojal og kjærlig hund ovenfor sine eiere og de som de anser som venner. Ibizan Hounds er "escapologer": de er i stand til å hoppe utrolige høyder fra stillestående, så de trenger veldig høye gjerder. De har også vært kjent for å klatre, og mange kan flykte fra kasser, åpne babyporter og til og med låser.

podenco ibicenco valper til salgs

De har en sterk byttedrift, derfor kan de ikke stole på bånd med mindre de er i et lukket område. Når de er borte, kommer de kanskje ikke tilbake på lenge.

https://lndc.us/105-1.php

En hund som vet hvor hjemmet er og området rundt, vil vanligvis komme uskadd tilbake. Ellers i Europa går den også under navnene mallorcahund, menorcahund og fransk mynde. Podenco ibicenco knytter seg sterkt til sine eiere, og viser entusiastisk frem sin kjærlighet til dem.

Er vi med hundar av andre rasar, havnar ho raskt i si eiga lille boble og kan vere litt meir sær. Videoer Podenco ibicenco er en hunderase som i Norge også er kjent som ibizahund, mens den ellers i Europa også kjent som mallocahund og menorcahund. Tidligere har den også gått under navnet fransk mynde.

https://odertal.info/vaskemaskinstativ.php

Som sådan anerkjennes rasen internasjonalt av FCI som en primitiv spisshund i gruppe 5 seksjon 7. Enkelte nevrologiske lidelser er rapportert, men synes ikke å være vanlige.

Tigidit kennel Azawakh Podenco Ibicenco

Mosjon Disse hundene krever mye mosjon — et par timer daglig for voksne hunder. Når de først får ferten av et byttedyr, vil de løpe og løpe, så en pålitelig tilbakekalling er viktig, og de bør luftes i trygge områder uten trafikkrisiko eller andre farer.

Ernæring Hundens diett må ha den rette balansen mellom alle hovedgruppene av ernæring, inkludert konstant tilførsel av friskt vann. I tillegg må det sies at det er et dyr som hjemme kommer godt overens med alle, men når det kommer til jobb, vil det bare lytte til sin vaktmester.

PODENCO IBICENCO Relaterte emner

Skrive ut Podenco er en veldig lojal og kjærlig hunderase som hvis du er en av dem som liker å løpe eller ta lange turer Det er et dyr som alltid liker å være aktiv, og som elsker å lære nye ting. Dermed, hvis du leter etter en partner som deler din kjærlighet til sport med deg, er dette en rase som jeg anbefaler deg å ta hensyn til. Neste vil du vite hvordan Podenco er. Indeks 2 Karakter av Podenco Kjennetegn ved Podenco "Podenco" er navnet gitt til en jakthund av eldgammel opprinnelse, spesielt antas den å komme fra det gamle Egypt.

PODENCO IBICENCO Kommentarer:
Forfatter om Podenco ibicenco
Birkeland fra Tønsberg
jeg liker dele interessante nyheter ofte. Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Messer machen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net