Pengetre Stell

  1. Mer om
Pengetre Stell

Pengetre Stell AvansertEr en sukkulent, det vil si at den lagrer vann i bladene og stammen. Det er viktig at den blir helt tørr mellom hver vanning, ellers kan røttene råtne. Det kan gjerne ta et par uker. Potta skal helst kjennes helt lett ut Pengetre, eller Jade plant som det egentlig heter, sies å være magisk. Slik steller jeg vårt pengetre: Vann: Dette er litt tricky synes jeg Jeg har to pengetre i stua som begynner å bli digre! De står nå i et sørvendt vindu over panelovn En lettstelt og tørketolerant plante som er lett å ha med å gjøre. Trives i sol til halvskygge. Vannes når jorden er tørr. Pengetreet er potteplanten for deg Flott og kompakt plante med tykke, runde, blanke grønne blader

Nå på sommeren får det oftere vann. Når planten mister blader eller får flekker på bladene betyr det at den har fått for lite vann. Mitt eksemplar befinner seg i feriehagen, dvs den står i vinduskarmen. Etter en lang vinter strutter den grønn og fin, voksevillig som få.

Kaldt vann fra kranen bærer en stor fare for kjæledyret. Overmetting av jord med mineralgjødsel. Plutselige klimaendringer. Ikke utsett blomsten for forskjellige påkjenninger, for eksempel omorganiser den fra et varmt solfylt sted til et kjølig hjørne eller et trekk. Pengetreetes hekkesesong gjennomføres gjennom bladene. Den fete kvinnen prøver å kaste bort helt sunne blader for å slippe ut unge skudd. I dette tilfellet, ikke bekymre deg. Aldrende fete kvinner. Dette er en naturlig prosess når et middelaldrende pengetre slipper bladene.

Les også: Crassula pengetre: nyttige legende egenskaper Hvordan redde en plante? For at en plante skal glede deg med sin frodige og elegante krone, når du tar vare på den, må du ta hensyn til slike nyanser: Moderat vanning.

Stell av Monstera deliciosa

Før jorda grundig vannes om sommeren, bør jorda tørke litt ut. Penger tre og vann pan - inkompatible konsepter. Om vinteren skal bakken være litt fuktig slik at bladene ikke tørker ut. Fett jente må fôres i fuktig jord. Dette påvirker absorpsjonen av næringsstoffer.

Skrukkete pengetre

Bruk gjødsel beregnet på kaktus, sukkulenter. Transplantasjon av et pengetre i en ny jord bør utføres strengt i henhold til reglene: vi frigjør røttene fra den gamle jorden, vi kutter av de allerede råtne. Jord må kjøpes med obligatorisk tilsetning av mursteinflis, knust kull, sand til den for å øke motstanden mot rotråte. Det er nødvendig å gjøre god drenering - utvidet leire er best egnet, som må legges ut i et lag på omtrent 2-3 cm. Pengetreet skal sprayes med avgjort varmt vann.

Det er viktig å gi pengetreet god belysning, spesielt om vinteren. Det beste stedet for installasjon av en feit kvinne, er dette sørøstlige vinduskarmer. Solen vil varme treet om morgenen, men vil ikke "steke" det hele dagen. Om sommeren kan du lage en kontantmaskot på frisk luft. Om vinteren er en feit jente bedre på et kjølig sted, ikke utstyr en blomst i nærheten av varmeenheter.

Så vi vet allerede hva et mirakel talisman er. Vi ble kjent med reglene for å ta vare på ham, bestemte oss for faktorene som påvirker hans vekst og utvikling. Nå skal vi ta tak i hovedfunksjonen til pengetreet - øke kapitalen og ta vare på familiens velvære. Blomsterbutikker gir slike råd om å tiltrekke rikdom og flaks til hjemmet sitt ved hjelp av et pengetre: når du planter en blomst, legg en mynt i bakken; legg tre mynter med forskjellige kirkesamfunn i pannen under gryten; heng mynter på bånd på et tre; snakk med favorittblomsten din: snakk snille, kjærlige ord, komplimenter, be om hjelp til ditt økonomiske velvære.

Denne brosjyren vakker blomst faller av, og du finner ikke grunnen til dette ubehagelige fenomenet for deg? Ikke panikk her i det hele tatt, vi vil fortelle deg hvordan du løser dette problemet. Krasula, fet eller en annen variant av navnet penge-treet er fremdeles en ganske krevende stueplante i sin omsorg.

Hva mangler hun da, sier du? Ja, et lignende problem med bladfall hos en feit kvinne forekommer ganske ofte. Og i dette tilfellet kan det som regel være to hovedårsaker til dette problemet. La oss snakke om dem, men samtidig finner vi ut hva som kan gjøres for å forhindre at dette skjer i fremtiden.

Hvis bladene på Crassula faller av. Hvorfor skjer dette og hvordan kan jeg forhindre det? Så den første grunnen er ganske enkel, og for mange innendørs planter, som allerede er for ivaretatt - dette er overdreven vanning, noe som fører til stagnasjon av vann i den nedre delen av potten med dårlig dreneringssystem.

Svømmebladene er det første tegn på overflødig vanning.

Crassula hulk, ovata, pengetre

Tap av lavere dollaler på et flistark for dollar tre er en naturlig prosess. Spots som oppstår på bladene av planter har forskjellige grunner - overspenning, utkast, lav lufttemperatur. Alle disse problemene kan imidlertid unngås, tilsynelatende ser på det grønne kjæledyret og tilbrakte riktig bak ham. Upretensiøs Zamokulkas har lyst revurdert hjemmet, og hvis du tror at det tiltrekker seg dollar i en lommebok, har hver blomst rett til å løse seg selv.

Varianter zamiculkas har flere. De tildeles ikke separat, og kombinerer det vanlige navnet. Substitusjoner har flere egne navn: Zamiculkas Lanzetovoid Z. Lanceolata vokser i Mosambik og har lange plater av bladbladformet.

Sukkulent i potte (pengetre)

Denne blomsten ble først beskrevet av den tyske botanikken i 1929 av Gustav Albert Peter. Kort før det var det en annen slags plante - Zamiculkas Buaver Z. Det vokste i foten skogsskogen i Øst-Afrika. Den første beskrivelsen er funnet i postene på 1870. Men moderne klassifisering Det opphørte å vurdere disse underartene, som en type zamiculkas, noe som forårsaket en annen plante. Utvalgsarbeid på tilbaketrekking av domesticated varianter, det kan sies bare begynte, så det er i utgangspunktet mulig å møte bare en eneste variasjon i Åpen salg.

Denne 2007 første eldre mannen har en miniatyrstørrelse, referert til zamicro variasjon. I naturlige forhold vokser planten opp til en meter høy, men herdingen overstiger ikke seksti centimeter. Når blomstringen av Zamokulkas oppstår Det er nysgjerrig på at blomstene er plassert i en slags cot separat: fra ovenfor - menns, bunn - kvinne.

Mellom dem er det en sone med steril blomst. Selvbolleringen er rett og slett umulig her. Lukket utenfor toppen med et originalt brosjyre som har et navn som er dekket, når en lengde opp til 8 centimeter. Det er lett grønt og praktisk talt ikke preget fra resten av løvet. Blomstrende Zamokulkas - Fenomenet er ganske sjeldent og inkonsekvent.

En streng blomst er forklart av utseendet takket være saftige i de naturlige forholdene hvor han kommer fra. Passing fant sted ved hjelp av krypende insekter eller vind.

Blomstringen ligger i nærheten av tuber, over jordens overflate fra tre til tjue centimeter.

Les også: Geranium stell

Først er fargepunktsprosessen rettet oppover, men når modningen er tilbøyelig til bakken. Frø hjemme, ikke modnes. For at Zamokulkas blomstrer i ditt hjem, må du følge reglene for omsorg for anlegget og aldri bryte dem. Det er en mening at han ikke blomstrer i alle eller blomstrer i slutten av livet. Dette er ikke sant. Blomster og unge planter, hvis lys-, vann- og termiske moduser overholdes regelmessig.

For å øke hastigheten på denne prosessen, må du sette en pott på den sørlige eller østlige siden av huset.

Det er denne blomsten som kalles "kvinnelig lykke", og bringer gode suksesser på egen eier. Hvis etter blomstringen av nye skudd det ikke vises, betyr det at anlegget lever sin alder. Det selv er ganske upretensiøst og krever ikke mye oppmerksomhet til seg selv, men for effekten av det raskeste utseendet på blomster, må du observere disse enkle, men viktige reglene.

Omsorg for zamiculkas hjemme Denne planten er perfekt for moderne leiligheter Som et hjem "leietaker". Om vinteren er et spesielt mikroklima opprettet her på grunn av tørrhet fra sentralvarme som er veldig egnet for ørkenen Zamoculkas.

https://odertal.info/sohivu.php

Det trenger ikke forsiktig omsorg, men du bør ikke glemme det i tide til vann. Den lyse solen er god, men også liten skygge vil ikke skade. Anlegget kan ikke sprøyte, bortsett fra å vaske støvet fra det. Blomsten er tilstrekkelig likegyldig med denne prosessen. Varme, lyse belysning, moderat vanning er det han elsker. Fuktighet, lave temperaturer Kontraindisert for zamiculkas og kan forårsake alvorlig skade. Om vinteren er det vannet en eller to ganger i måneden.

På sommeren bare hvis jorda er tørr nok. Plante med en plante med sørsiden Hjemme, og det vil ikke glemme deg Takk.

Cookies uten egg

På nord kan det også settes, men bladene blir mindre. Vann, spesielt om vinteren, er det praktisk talt ikke nødvendig i denne retningen. Flott tid for Zamiculkas er sommer, siden i løpet av denne perioden blir det ofte brakt til balkongen, hvor han får mye elsket sollys. Dollar Tree er ikke krevende for jordens sammensetning.

Du kan score noe land i en pott og sette den der. Det viktigste er at det er leire. Utmerket alternativ - Den ferdige blandingen som brukes ved landing av kaktus. Lengden er 3—5 mm, og bredden er 2—5 mm. Blomsterstand: Blomster er enkle eller samlet i flere biter i umbellate apikale blomsterstander - skjold eller tyrsus.

Blomster: Kelkbladene 1—2 mm lange. Kronbladet er formet som en urne eller en pose, kronbladene er 2—3,5 mm lange, ovale avlange, med avrundede bøyde topper, kremfarget.

Stamens 1,5—2 mm lange, gule anthers, korte eller fraværende stil. Varianter: Crassula corallina subs. Vokser i nordøst og sørøst for Namibia. Agrotechnics: Koralfettkvinnen har tilpasset seg de ekstremt tørre forholdene der den blir tvunget til å vokse i naturen. I kultur er det ikke vanskelig å dyrke denne arten, du trenger bare å huske at planten vokser om våren og høsten, og om sommeren hviler den, og derfor bør ikke vannlogging tillates om sommeren.

Denne fete kvinnen vokser godt på vinduskarm, veranda, i saftige hager. Temperatur: Selv om denne arten tåler lett frost ned til -5 ° C hvis den vokser i tørr jord, må den beskyttes mot kulde for å forhindre arrdannelse. Belysning: For at en plante skal opprettholde sin kompakte form, trenger den full sol eller sterkt diffust lys og mye frisk luft For blomstring må den fette kvinnen være i full sol i det minste en del av dagen, men midt på sommeren skal planten beskyttes mot solens brennende stråler.

Når de blir utsatt for solen, kan bladene få en vakker rødlig fargetone. I full skygge vokser denne arten dårlig, blir blek, stilkene legger seg og kan lett råtne. Vanning: Denne planten vokser i sitt naturlige miljø på våren og høsten, og hviler ikke om vinteren, men om sommeren.

13 planter for deg uten grønne fingre

Derfor må du vanne det saftige hele året begrenser vanning om sommeren. I vintermånedene blir Fatty Coral vannet bare når jordklumpen tørker helt ut, siden fuktig jord i den kalde årstiden lett kan føre til rot- og stengråte.

Ikke la vann stagnere rundt røttene. Luftfuktigheten bør være lav. Gjødsel: Koralfett kvinne blir matet en gang i vekstsesongen ½ den anbefalte dosen av en balansert gjødsel. Underlag: Jordblandingen skal være veldig løs, med gode dreneringsegenskaper. En litt sur eller nøytral jord anses å være ideell. Sykdommer og skadedyr: Med feil vanning og utilstrekkelig ventilasjon kan Fetty Woman bli påvirket av råte.

Vanning bør gjøres forsiktig, i vekstsesongen og regelmessig vanning, planten må holdes varm, og i hvileperioden trenger Fatty Woman kjøligere og tørrere forhold. Beskjæring: Du trenger bare å fjerne gamle blader ved bunnen av planten og tørkede peduncles. Reproduksjon: Denne arten formeres lett med stiklinger.

Det er nødvendig å skille sideskuddet og sette det med den nedre enden i jorden. Rooting foregår innen en måned. Det faktum at røttene har dannet seg i skjæringen, kan forstås av utseendet til små skudd i foten.

I tillegg kan korallfett forplantes med frø og løvskjær. Nå kan du skryte av "barna" deres Hva kan jeg si om henne Crassula??? Det virker for meg at det absolutt ikke er noe nytt som ikke ville være på internett. Hvordan ta vare på henne skal jeg skrive litt nedenfor, og nå et par bilder av min "nye". Det er sant at de for meg ikke er nye i det hele tatt, men jeg skryter ikke av deg, så for alle vil det være nytt Bilder av nye Crassulas Venstre til høyre: Tree, Hobbit, Tree,rupestris.

Den ytterste gryten til høyre hvit er aichrizon, den tilhører ikke Crassula, men også fra den saftige familien. Og la oss nå snakke om hver for seg Dette treet har vokst for meg i et år med en hale. Det er to spirer i en pott på en gang.

Da hun omskjærte "mammaen", bestemte hun seg for å beholde disse prosessene for seg selv. I løpet av denne tiden har den mer enn doblet seg. Og det som er mest interessant er at jeg aldri gjødsler Crassulas med noe. De vokser med meg, som de sier, på sult diett. Den eneste gjødselen er transplantasjonen.

Kanskje hvis jeg gjødslet, som forventet, ville de vokse seg større men jeg setter fortsatt pris på dem dekorativ utsikt MEN!!! Jeg har allerede kjøpt en gjødsel for sommeren Og dette er en baby fra Crassula, som jeg kjøpte og formet spesielt til mannen min i gave.

Her er en slik skjønnhet allerede strukket ut Høyden er allerede større for forrige busk. Disse bladene er små og ikke så kjøttfulle, og selve stammen har en burgunderfarget fargetone, og halvparten av bladene på baksiden er også burgunder. Den vokser ikke sakte og i seg selv, uten menneskelig inngripen, danner en knottete stamme av en interessant bonsai-form.

Den har en ustabil bladform, som oftest er åpen nederst, sammen med noen blader i form av en klubb klubb. Interessant i den rike burgunder skyggen på baksiden av lakenet. Blomstrer rosa-hvite stjerneblomster om vinteren Her er hele min kjekke mann. Til sammenligning vil jeg vise hvordan det var i fjor vekstdynamikk 6.

Planteportrett: kinesisk pengeplante

Simmene dine får bare muligheten til å selge pengefrukten direkte fra selve treet. Dette er en begrensning som er gjort, for å unngå at folk kan unytte funksjonen til pengetreet. Den krever lite næring, og tåler godt kalkrik jord. Om det er mye kalk i jorda eller vannet, kan det skilles ut gjennom bladene som små hvite prikker. Dette er helt normalt og ikke skadelig. Om den begynner å vokse saktere, og bladene ikke vokser seg store lenger, trenger planten å pottes om.

PENGETRE STELL Relaterte emner

Tomtedekorasjon Tegn på plantedød: Det aller første og sikreste tegnet er å slippe blader. Et voksent pengetre kan med jevne mellomrom slippe blader fra gamle grener, men hvis prosessen har dekket hele planten og nye blader dør av, må crassula reddes. Stammen til planten har blitt myk og slapp - dette er også en sikker indikator på et overflødig fuktighet. Utseende mørke flekker på bladene antyder at pengetreet fikk solbrenthet. Bladene tørker og rynker - og dette er allerede utilstrekkelig vanning.

PENGETRE STELL Kommentarer:
Rapportert den Pengetre stell
Myrvold fra Kaupanger
Se min andre innlegg. jeg er tent på Chicago. jeg liker lese romaner beroligende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net