Obh Nordica Blender

  1. Mer om
Obh Nordica Blender

Obh Nordica Blender FantastiskDet er ikke noe nytt å ha en blender på kjøkkenet, og i dag betyr ikke blender bare smoothie. Når det er sagt liker vi fremdeles smoothie Blender, Blender 1,5 L 400W Plastbeger, kapasitet 1,5 liter 4 kniver i rustfritt stål 2 hastigheter med OBH Nordica Twister Go blender Blender som mikser smoothie og knuser is på noen få sekunder. Kjøp OBH NORDICA OBH6620 BLENDER hos Power.no - Norges raskeste nettbutikk Se beste pris på OBH Nordica 6620. Les tester og omtaler før du Modern House Twist blender Sammenlign pris på OBH Nordica blender hurtigmikser. Vi hjelper deg å velge blant 18 varer. Se beste pris fra over 500 butikker

Den får også terningkast 5.

Med en sportsblender lager man smoothien rett i drikkeflaska. Testerne er generelt fornøyd med disse. En liten forskjell er at Kultz og OBH Nordica sier at man kan vaske både knivblad og flaske i oppvaskmaskinen, mens de andre anbefaler å vaske knivene for hånd. Kultz og Blender 2 Go har kun en flaske, mens de andre har to.

Testerne synes at alle produktene er veldig praktiske å bruke og mer anvendelig enn større blendere.

Supreme High Speed

De gjør det rett og slett enkelt å lage og ta med seg en god smoothie. Blender 2 Go 299 kr, Clas Ohlson. Spesifikasjoner: 1 stk 600 ml flaske.

https://lndc.us/bucharest-oslo.php

Knivblad kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen. Panelts vurdering: Stillere enn de andre.

Les også: Disk

Beholderen er lett, men litt vrien å låse fast i basen før bruk. Ved tilberedning av ulike retter og drikker presterer Avance HR2653 gjennomgående godt. Den klarer også å knuse is veldig bra.

OBH Nordica Blender Freshboost

Standardprogrammet for å knuse is er imidlertid på 120 sekunder, noe som er dobbelt så lang tid som på andre blendere. Problemet med den høye hastigheten er at det blir svært mye støy — 95 dB ved 20 cm avstand.

Dette er sannsynligvis en konsekvens av at man presser en motor på bare 1400 W opp til 35 000 omdreininger per minutt.

https://odertal.info/biqumugi.php

Dette er altså ingen blender for leiligheter med dårlig lydisolasjon mot naboen. Akkurat som på søstermodellen HR3556 kan bunnen skrus av, noe som letter rengjøringen.

Farmen hytte

Dette er spesielt viktig på denne modellen, som har en bunn på beholderen som skråner ut mot kantene i skarp vinkel. Det gjør den litt vanskeligere å rengjøre uten å skru av bunnen, og ingrediensene setter seg lett fast i vinklene.

Hvis de du bor sammen med, ikke våkner altfor lett, er Philips ProBlend 6 3D Avance Collection HR3653 en prisgunstig blender som klarer det meste; smoothies, supper, rører og isknusing. Bare innen blendere er det 10 modeller å velge mellom — fra et par hundrelapper opp til premium-produkter som koster flere tusen. Denne Viva-blenderen har en effekt på 700 W og er plassert i nedre mellomsegment.

ProBlend 6 HR3556 er enkel å bruke og har bare én bryter med store symboler. Det betyr også at den ikke har noen forhåndsdefinerte programmer med timer, men en pulsfunksjon finnes imidlertid. Beholderen er i tykt glass og monteres enkelt i låst posisjon ved motorenheten, noe som gjør at den sitter stabilt. Fraktkostnad ved normal pakke er kr 39.

Facebook Facebook

Hjemlevering Få pakken levert hjem på døren din på dag og kveldstid i byområder og dagtid 8-16 utenfor byområder. Hjemlevering - Større varer som ikke kan sendes som vanlig pakke Større eller tyngre varer som ikke kan sendes som normal pakke, blir alltid levert hjem til deg. Det er også bra med en stor kanne som rommer mye, sier hun.

De to dyreste modellene fra Electrolux og Omniblend gir høyest kvalitetsinntrykk, fordi de har gjennomtenkte funksjoner og gedigent materiale. Begge maskinene har beholdere laget av tritan, noe som er en fordel.

Med en høyhastighetsblender som Ultimate Blend kan du for eksempel lage din egen mandelmelk. Vakuumblender er den nyeste innovasjonen på blendermenyen.

OBH NORDICA BLENDER Relaterte emner

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Vil du lage smoothie, men helst slippe en svær blender på kjøkkenbenken? Da kan en liten sportsblender være noe for deg. Med en slik lager du smoothie rett i glasset og du slipper unna med mindre oppvask. Men hvilken bør du velge? Det er veldig praktisk å blende rett i glasset for så å ta den med seg i veska, sier Lorentzen. Andreas Stokkeland, Personlig trener med bachelor i ernæring og toårig diplom i idrettsernæring.

Obh Nordica Blender
OBH NORDICA BLENDER Kommentarer:
Rapportert den Obh nordica blender
Bergan fra Stavanger
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som amerikanischer Handball. Jeg nyter lese bøker offensivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net