Orientaler Katt

  1. Mer om
Orientaler Katt

Orientaler Katt RefunderesEn orientalsk bicolour er en hvilken som helst katt av orientalsk type, enten langhåret eller korthåret og i ethvert mønster inkludert fargepunkt, som har hvite områder på pelsen forårsaket av det hvite flekkegenet Orientaleren er en mellomstor katt som på mange måter er veldig lik siameseren. Den rørformede kroppen er muskuløs og slank med lange, slanke bein og et Orientaler er en katt av ekstreme dimensjoner. Hodet er et langt triangel. Plasseringen av de høye ørene skaper en forlengelse av dette trianglet Den orientalske katten er egentlig en siameser med en annen pelsfarge og grønne øyne (bortsett fra den utenlandske hvite, som har blå øyne Orientalsk korthår er en lang, slank, muskuløs og elegant katt. Orientaler og siameser har identisk gemytt, alt som sies om siameser kan

Mannen er egentlig litt allergisk for katt, så jeg trodde ikke vi kunne ha katt, men med denne så gikk det veldig bra. Nå går vår katt aldri fritt inni huset uten at vi er hjemme. Når vi er på jobb på dagen eller borte ellers så har den katteluke inn til vaskerommet hvor det er varmt, mat og vann og soveplass.

Katten er aldri inne på soverommet vårt, men det hender den er på soverommet til ungene og legger seg et sted der inne for å slappe av litt. Men uansett hva man prøver å avle på så kan det i samme kull dukke opp forskjellige typer blant søskene.

Selv liker jeg at kattene ikke blir for små i størrelsen og foretrekker den moderate typen. Viktigst for meg er at katten er frisk og sunn og har et herlig gemytt! Så om du er ute etter en kattunge av den super moderne typen med "flaggermus ører", så vil vi anbefale andre oppdrettere.

Kattene er veldig livlige og selvbevisste.

Etterbetaling av ung ufør

De er sosiale og ligger gjerne i en haug tett sammen. De elsker varme og kan med fordel ha en genser på seg vinterstid. Visninger: Transkript 1 Ansvar, restriksjoner og rasens beste Av Connie Garfalk, publisert i Norsk Siam- og orientalrings medlemsblad nr I England er det i dag knapt noen organiserte oppdrettere som selger kattunger til avl.

De som får låne hannkatt til avl, må undertegne avtaler på at ingen avkom etter parringen må selges til avl. Denne praksis begynner å etablere seg i Norden også. Noen er svært bekymret, andre hilser utviklingen velkommen.

urinpropp, hvor lett er det å få det?

Det finnes mange varianter av kontrakter som skrives for å begrense avl etter en spesiell katt. I noen tilfeller selges en kattunge med avlsforbud fordi den her en arvelig defekt, eller oppdretter vet at det kan ligge andre uønskede egenskaper i linjene bak kattungen som gjør at den ikke er egnet som avlskatt på generell basis.

Avlsforbud med begrunnelse i slike forhold er ikke kontroversielt, men noe de fleste oppdrettere vil være enige om at er på sin plass. Men hva med restriksjoner på friske dyr?

Rasekatt entusiaster

Det engelske eksempelet Den som får lyst til å begynne med oppdrett av siameser, bør helst ikke bo i England. Gradvis har det blitt etablert en kultur blant engelske oppdrettere som i prinsipp forbyr dem å selge kattunger til avl - dersom det ikke er en venninne eller veletablert oppdretter som vil kjøpe.

Denne kulturen har framelsket en holdning til oppdrett som sier at avl krever så store spesialkunnskaper at ingen bør starte med dette på egen hånd, det vi si uten streng veiledning fra oppdretteren man har kjøpt katt fra. Kunnskap er alltid bra.

Oriental Shorthair: Cat Breed Profile

Kunnskap om genetikk er bra. Kunnskap om kattene som ligger i de ymse stamtavlene er bra.

Kunnskap kan man aldri få for mye av. Samtidig er det slik at alle - og det gjelder uansett hva man driver med - har vært nybegynnere en gang, og har minimalt med kunnskaper; ikke minst fordi alle nybegynnere jo mangler erfaring. Likevel vil nok mange betakke seg for å bli styrt av et annet menneske man ikke har annet til felles med enn at man har kjøpt katt fra vedkommende?

Norske oppdrettere av Orientalsk Korthår

Mannen min ble jo irritert etter all denne runddansen både med denne eieren og den forrige katten vi skulle få samme ulla, så han sendte sms tilbake om at det selvfølgelig var greit, men at hun muligens neste gang, om hun ville gi bort en katt igjen, kunne bestemme seg før hun ga beskjed om at katten kunne hentes, for nå satt han her med to skuffede barn som hadde gledet seg veldig til å få henne, og ikke minst var han jo lei seg selv også siden han hadde sett for seg at det nå var helt avklart at vi skulle få ha henne.

Så kommer meldingen over alle meldinger - en evighetslang sms der hun beskylder ham for å ødelegge hennes glede over at hun endelig har bestemt seg for å beholde katten, at han burde lære ungene sine om livets realiteter og at skuffelser ikke er døden, og at han muligens ikke er sint på henne, men på seg selv siden han FEILET i å få katten.

https://odertal.info/didrikson-regnty-barn.php

Som regel gjør de ordtaket «å slåss som hund og katt» til skamme. Hun og familien hennes bor sammen med sju hunder og sju katter.

Orientalsk korthår

Dessuten har de miniatyrhester, kanin og kanarifugler. For Lemmeke, som er utdannet dyrepleier, er dyrene ikke bare en hobby, men også jobb.

Hun har oppdrett av både hunder og katter, og i husets underetasje driver hun hunde- og kattepensjonat. Avledningsmanøvre To vakre og imponerende dobermann-hunder tar imot oss på den inngjerdede gårdsplassen.

Last ned også: Eiendomsskatt oslo

ORIENTALER KATT Relaterte emner

Som regel gjør de ordtaket «å slåss som hund og katt» til skamme. Hun og familien hennes bor sammen med sju hunder og sju katter. Dessuten har de miniatyrhester, kanin og kanarifugler. For Lemmeke, som er utdannet dyrepleier, er dyrene ikke bare en hobby, men også jobb. Hun har oppdrett av både hunder og katter, og i husets underetasje driver hun hunde- og kattepensjonat.

Orientaler Katt
ORIENTALER KATT Kommentarer:
Forfatter på Orientaler katt
Sjursen fra Skien
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Büchsenmacherei. jeg liker utforske norske bøker veldig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net