Oralcon

  1. Mer om
Oralcon

Oralcon AnonymHva Oralcon er og hva det brukes mot Oralcon drasjerte tabletter er et såkalt kombinasjons-p-pille-preparat og tilhører en gruppe produkter, ofte kalt TABLETTER, drasjerte: Hver tablett inneh.: Levonorgestrel 150 μg, etinyløstradiol 30 μg, laktose, sukrose, hjelpestoffer. Fargestoff: Titandioksid (E Oralcon 150 mikrog/30 mikrog drasjerte tabletter 3x21stk. Bilde av Oralcon 150 mikrog/30 mikrog drasjerte tabletter 3x21stk Virkestoff: Levonorgestrel / Etinyløstradiol. Styrke: 150 mikrog / 30 mikrog Gjelder: Microgynon, Oralcon, Melleva, Yasmin 21, Yasminelle 21, Marvelon 21. Hvis du begynner med første pille innen femte dag i

En mulighet er å ta p-pillen kontinuerlig til hun begynner å blø og så ta 4-7 dager pause, før hun begynner på nytt brett. Et annet alternativ er å ta 2-3 brett i strekk før hver pillefrie periode. Instrukser til kvinner som vil ha mer enn 21 dager mellom to pillefrie uker 21-pakninger med Microgynon, Oralcon, Melleva, Yasmin og Yasminelle Fortsett på nytt brett uten pause.

Ta pillefri uke når det passer, helst på slutten av ett brett. Husk: Ta aldri lenger pause enn 7 dager.

Fikk blodpropp i lungene av p

Ta alltid piller i minst 21 dager ett brett mellom to pauser. Fortsett rett på det nye brettet. Gjør det samme med dette brettet igjen dersom enda lenger utsettelse er ønskelig. Ta inntil 7 dagers pause eller placebopillene når det passer, før oppstart fra begynnelsen på nytt brett. Ta alltid hormonholdige piller i minst 21 dager mellom to pauser.

Når den siste hvite pillen på ett brett er tatt, begynner du på den første hvite på det nye brettet. De blå pillene som blir til overs på brettene skal kastes. Du kan fortsette med de hvite pillene så lenge du ønsker å utsette blødningen. Ta deretter inntil 7 dagers pause og begynn fra begynnelsen på nytt brett. Ta alltid minst ett helt brett mellom to pauser. Gjør det samme med dette brettet igjen dersom lenger utsettelse er ønskelig.

Ta fire dagers pause eller placebo­pillene når det passer, før oppstart fra begynnelsen på nytt brett. Ta alltid hormon­holdige piller i minst 24 dager mellom to pauser.

Kristian lundkvist

Når den siste lysegule pillen på ett brett er tatt, begynner du på den første lysegule pillen på det nye brettet. De pillene som blir til overs på brettene skal kastes.

Du kan fortsette med de lysegule pillene så lenge du ønsker å utsette blødningen. Ta deretter fire dagers pause eller de siste fire pillene på brettet 2 mørkerøde og 2 hvite og begynn fra begynnelsen på nytt brett. Bytte mellom p-piller Dersom kvinnen ønsker å skifte til en annen p-pilletype skal hun fullføre brettet.

Ved bytte fra 21-pakning kan hun starte på det nye brettet etter en pillefri uke eller hun kan hoppe over den pillefrie uken.

Legemiddelvisning

Ved bytte fra 28-pakning skal hun ikke ta noen pause før nytt brett. Dersom kvinnen har glemt noen av de aktive pillene på det siste brettet, bør hun begynne rett på nytt brett med nye p-piller, uten å ta pillefri uke eller placebopillene på det forrige brettet.

https://lndc.us/hepebijil.php

Slutte med p-piller Vanligvis bør kvinnen fullføre brettet. Vanlige bivirkninger: Kvalme, vektøkning, hodepine, depresjon og ømme bryster. Oralcon: En kombinasjonspille med levonorgestrel og østrogen. Vanlige bivirkninger: Kvalme, vektøkning, hodepine, humørsvingninger, utslett og ømme bryster. Mindre vanlige bivirkninger: Oppkast, migrene og nedsatt sexlyst.

Sjekk hvilke p

Men ikke at det er bedre å gjøre det enn å bruke p-pillene på den tradisjonelle måten. Medisinsk fagdirektør, Steinar Madsen, understreker at alle kombinasjons-p-piller i dag er godkjent for blødningsfri bruk i to måneder. Men han sier samtidig at det er lang erfaring med lengre perioder med blødningsfri bruk av disse pillene.

Last ned også: Panikkrom

Annonse — Er det aktuelt å gå lenger i hvilken bruk dere anbefaler hvis forskningen viser at en annen type bruke er bedre enn den som står i preparatomtalen? Men vanligvis blir slike ting tatt opp på europeisk nivå og vi ønsker å ha en felles europeisk holdning.

Vi ønsker at anbefalingene skal være felles for Europa. Ny anbefaling veier tungt Madsen sier han har merket seg den nye anbefalingen til FSRH, og at den veier tungt faglig.

Men likevel har de ikke begynt diskusjoner i Legemiddelverket om at preparatomtalen bør endres. Men vi sier at det er ingenting i veien for å forlenge periodene uten menstruasjon når man går på kombinasjonspiller, sier Madsen.

Anbefaling på tross av pakningsvedlegg Britiske FSRH gir de altså sin støtte til å droppe den tradisjonelle bruken av kombinasjonspiller der man får blødninger hver måned. Dermed omgår de det som står i pakningsvedleggene. Marvelon inneholder samme virkestoffer som Mercilon, men 30 µg etinyløstradiol.

Dette er et preparat pasienten ikke har forsøkt tidligere, og dermed er det vanskelig å forutsi eventuelle bivirkninger. Dersom ikke blødningsforstyrrelsene gir seg etter tilleggsbruk av kombinasjonspreparater i 3 måneder, bør man anbefale pasienten å bytte prevensjon 2. Tar du nødprevensjon som heter NorLevo eller Postinor, må du avstå fra samleie eller bruke kondom i syv dager etter at du har tatt nødprevensjon.

Foreldre spør

Dette er fordi det tar syv dager før p-pillen har effekt og du er beskyttet mot graviditet igjen etter at du har tatt Norlevo eller Postinor. Dette er ganske komplisert og jenter som er i tvil om hva de skal gjøre må snakke med lege, helsesøster eller jordmor. Men dette er nok også noe som helsepersonell ikke alltid er klar over, påpeker Madsen i Legemiddelverket.

LES OGSÅ: Disse p-pillene blir anbefalt Oppkast, kraftig diaré kan svekke p-pillens virkning Hvis kvinnen kaster opp innen to timer etter at hun har tatt en p-pille skal hun ta en ny pille, råder Sex og Samfunn. P-piller må man også gå på regelmessig for å ha den fulle effekten, og det blir litt problematisk nå med en unødvendig overlapp, sier Andersen.

Tømmes for andre legemidler Nettavisen har vært i kontakt med flere kvinner som har opplevd samme problem på apoteket. Også med andre typer p-piller. Oslo-jenta Michelle Benedicte Eikå 26 fikk samme beskjed da hun skulle ta ut p-pillene Microgynon. De hadde derimot et tredje liknende medikament, Melleva, så da tok jeg den, sier Eikå til Avisa Oslo.

21 piller på brettet

Dette kan være tegn på blodpropp i en av årene i ben eller arm dyp venetrombose. Plutselig tungpustethet eller rask pust; sterk smerte i brystet som ofte forverres når du puster dypt; plutselig, kraftig hoste uten en klar årsak eventuelt at du hoster opp blod. Dette kan være tegn på blodpropp i lungene lungeemboli. Blodpropp i lungen må behandles så raskt som mulig. Brystsmerte i form klemmende smerter, ubehag, trykkfølelse, som kan stråle ut til ryggen, kjeve, hals, mage eller arm.

ORALCON Relaterte emner

Gjelder: Microgynon, Oralcon, Melleva, Yasmin 21, Yasminelle 21, Marvelon 21 Begynne med p-piller Hvis du begynner med første pille innen femte dag i menstruasjonen, er du beskyttet mot graviditet fra første dag. Begynner du utenom dette, må du bruke kondom de 7 første dagene etter oppstart på det første brettet. Du skal ta en pille hver dag til brettet er tomt. Deretter skal du ta maks 7 dagers pause før du begynner på et nytt brett. Du finner selv det tidspunktet på dagen som passer best for deg.

ORALCON Kommentarer:
Forfatter om Oralcon
Borgen fra Bergen
jeg liker lese romaner dyktig. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Kartrennen gehen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net