Hvordan Lage Chop Suey

  1. Mer om
Hvordan Lage Chop Suey

Hvordan Lage Chop Suey På grunn avContent [hide]

Biff chop suey, en klassisk kinesiske rett, har nok de fleste spist på kinarestaurant. Men hvorfor ikke prøve å lage den hjemme Start med å kutte biffen opp i bite-size biter og ha oppi en bolle. Hell i vann og løs biffstykkene opp fra Ingredienser · 1 dl lys soyasaus, eventuelt saltredusert · 1 ss søt soyasaus · 1.5 dl kyllingkraft, eller buljong · 1 ss maisenna · 1 ts riseddik Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint Skyll babymais og brokkoli godt. Rør ut maisenna i litt appelsinjuice i en liten kopp. Kok ris etter anvisningen på pakken

Hvordan orientere seg i denne nye kjøkkenverdenen?

Kalkunfilet Chop Suey. kokkengeir

Prøv å løse biffen fra hverandre, slik at alle bitene blir stekt i oljen. Stek til biffen har fått en fin brunfarge i ca.

Plukk biffen ut av oljen og la oljen renne ut gjennom en sil. Ha oppi ny olje, og fres hakket hvitløk på høy varme. Mens chow mein serveres i take-outs og mange amerikanske kinesiske restauranter er designet for å appellere til vestlige smaker, er den basert på en autentisk kinesisk matrett.

Oppskrift blåbærsyltetøy fryses

Inntil relativt nylig var mange oppfatninger av kinesisk mat basert på tidlige kinesiske innvandrere som hovedsakelig kom fra Guangzhou-regionen i Sør-Kina. Guangzhou er kjent for sin kantonesiske stil, så siden de spiste ris, antok vestlige bare alle kinesere spise og søte og sure retter. Men ris er ikke stiftavlingen i nord, slik at du på en måte kan si nudler og chow mein representerer en liten del av matkulturen i Nord-Kina.

Tips — Dersom du liker litt sterk mat, så kan du med hell tilsette litt chili i denne retten.

Chop Suey wok med strimlet svin

Både fersk og tørket chilli passer veldig godt. Krydre med soyasaus, karri, salt og pepper.

https://lndc.us/8186-1.php

Litt hvitløk løfter smaker. Om du vil bruke maizena, tilsettes dette og kokes lett opp før servering.

https://lndc.us/saqusive.php

Ting du kan legge til i begge rettene, inkluderer alle slags kjøtt, fjærfe, sjømat eller hva du kan tenke på. Chow Meins og Chop Suey er en glimrende måte å bruke din resterende mat på. Hvis du har rester av kalkun eller noe slags kjøttbake etter Thanksgiving eller jul, eller til og med litt kjøtt igjen etter en stek, kan du lage en chow mein eller chop suey til lunsj ut av rester. Denne artikkelen inneholder noen av de mest populære Chow Mein and Chop Suey oppskrifter som finnes i kinesisk mat.

Årsavgift elbil

Ha i chili, hvitløk og løk og la det surre litt. Tilsett soyasaus, østersaus, ingefær og kyllingbuljong og surr til kyllingen er stekt.

HVORDAN LAGE CHOP SUEY Relaterte emner

Olje og smør til steking Jevner for å tykne sausen 25 gr maizennamel 65 gr vann Fremgangsmåte Det er opp til deg hvilke grønnsaker du ønsker å ha i biff chop suey retten. Jeg har foreslått noen som jeg liker — prøv deg frem. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Skjær kjøttet i tynne strimler 4 cm x 0,5 cm. Hell marinaden over kjøttet og la det ligge i 20-30 minutter.

HVORDAN LAGE CHOP SUEY Kommentarer:
Forfatter om Hvordan lage chop suey
Eggen fra Sørum
jeg elsker dele interessante nyheter tomt. Anmeldelse min andre nyheter. jeg er tent på Reiten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net