Rema 1000 Dusavik

  1. Mer om

Rema 1000 Dusavik ProfesjonellVelkommen til matbutikken REMA 1000 DUSAVIK. Her finner du matvarer til bare lave priser. Dagligvarebutikken ligger i Stavanger kommune Rema 1000 Dusavik, profile picture. Rema 1000 Dusavik is on Facebook Rema 1000 Dusavik sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 131 302 000 med et registrert årsresultat på NOK 2 064 000 og et Photos at REMA 1000 Dusavik in Stavanger, Rogaland on Untappd Dusavikveien 281, 4029 Stavanger Vis kart. Utvidet firmainformasjon · Regnskapstall · Betalingsanmerkninger, pant og score

Har du ikke erfaring fra butikk er det helt ok- entusiasme og vilje slår kunnskap og erfaring hver gang.

Ertestuing boks

Vi selger alle så og si de samme varene, men det er menneskene som skiller seg ut. Mener du at du har det som skal til, så send inn CV og søknad- vi gleder oss til å høre fra deg!!

Foto: Privat — Det har vært en brå overgang å skulle bytte fra sport- til dagligvarebutikk, men samtidig veldig kjekt og lærerikt, sier Gryte. Den nye kjøpmannen har arbeidet i butikk i 30 år og har alltid syntes at Rema-kjeden har vært spennende.

Da han fikk tilbud om å drive egen butikk kunne han ikke si nei.

Rema 1000 Dusavik, 47 51 54 11 11, Stavanger

Jeg har brukt mye tid på å bli kjent med stedet, de ansatte og ikke minst hilse på alle kundene, sier han.

Da hadde han fått 400 søknader til de ti stillingene.

Last ned også: Permanent herre

Han tror han har forklaringen på den enorme interessen. I tillegg er det jobber som er allsidige og varierte, sier Tvedt mens han setter på plass de nye reolene som skal fylles med varer på REMA 1000 HovE39 i Sandnes. Jo Sondre Sola åpner sin butikk i Bjergsted i Stavanger 22.

Rema 1000 tasta vardenes

For i REMA 1000 er mulighetene mange for mennesker som tør å gi av seg selv, er positive og selvstendige. Inn i den kategorien faller i aller høyeste grad 40-åringen fra Zimbabwe.

Foto: Brand Studio Les hele I den nye butikken har han fått tittelen avdelingsleder og har personalansvaret for halve arbeidsstokken, men skal vi tro Tvedt, stopper det ikke der. Hvis han selv vil, kan han være det om tre til fire år, sier lysluggen. Rema-veteranen vet hva han snakker om. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere.

Spill video

Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Infobel, Teldir, Scoot. En accédant au présent site ou en téléchargeant tout élément du contenu, vous acceptez d'être lié e par les conditions précisées ci-dessous les « présentes conditions». Si vous n'acceptez pas les présentes conditions, vous ne devez ni accéder au site ni télécharger le moindre élément du contenu.

https://odertal.info/nuhunude.php

Limitation de responsabilité. Elle n'accorde, sur ces informations, aucune garantie de non-contrefaçon, de qualité marchande ou d'adaptation à une fin particulière. Il vous incombe entièrement de vous assurer que les sites Web auxquels vous choisissez d'accéder sont exempts de tout élément destructeur, virus compris.

Har du lest dette? Stille klokka 2021

REMA 1000 DUSAVIK Relaterte emner

Etter at Kjetil Gryte tok over Rema 1000 på Tasta i juni har han tatt inn flere nye varer som kunder har etterspurt. Foto: Privat — Det har vært en brå overgang å skulle bytte fra sport- til dagligvarebutikk, men samtidig veldig kjekt og lærerikt, sier Gryte. Den nye kjøpmannen har arbeidet i butikk i 30 år og har alltid syntes at Rema-kjeden har vært spennende. Da han fikk tilbud om å drive egen butikk kunne han ikke si nei. Jeg har brukt mye tid på å bli kjent med stedet, de ansatte og ikke minst hilse på alle kundene, sier han. Få endringer Gryte stortrivdes fra dag én og gleder seg til alle er tilbake fra ferie.

REMA 1000 DUSAVIK Kommentarer:
Redaktør på Rema 1000 dusavik
Bjørndal fra Sandnes
Jeg nyter utforske norske bøker hjelpeløst. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg trives Kuchendekoration.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net