Nydalen Kebab

  1. Mer om
Nydalen Kebab

Nydalen Kebab VellykketPage created - January Tunfisk, løk, oliven og champignon; 115,00 kr Kebab pizza. Kebabkjøtt, mais, paprika og løk; 115,00 kr Texas Tacokjøtt, mais, jalapenos, tortillachips Valg av: Medium, Stor, Hvitløkdressing, Kjøtt, Kebabdressing and more. Viser størrelsene og tilbehøret for dette produktet Vi baker ferske pizzabunner hver dag! Pakistansk mat kommer snart! Samtidig tilbyr vi nydelige kebab- og kyllingretter, klassiske cheeseburgere samt mange andre Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Kontrollene Mattilsynet foretar er veldig behjelpelig og samtidig nødvendig i Oslo, sier restaurantsjef Saqib Mahmood.

First Hotel Millennium Foto: Wasim Riaz «Observert at det var lagt kylling til tining i en skål i vasken i romtemperatur. Ble fortalt at kyllingen skulle brukes en til to dager senere. Det ble videre påpekt at søppelrommet var meget skittent med matrester på døren og vegger, håndtak til kjølebenker og kjøleskap var skitne av gamle matrester og fett og at oppvasksonen har mangelfullt renhold på berøringspunkter og vegger».

Vi fikk ordnet opp i det, og restauranten åpnet igjen dagen etter inspeksjonen.

Les også: Solvang kebab

Vi gjorde noen tilpasninger i kjøkkenet som vi fikk ordnet med en gang. Det er bra at Mattilsynet følger opp, og vi tok lærdom av inspeksjonen.

Etter det har alt vært som det skal være på restauranten, sier Johan Appelgren, daglig leder på Restaurant Bocca.

Nydalen Pizza Grill AS

Beno Restaurant Stengt grunnet helsefare. Dårlig renhold, oppvask og håndvask. Beno Restaurant Foto: Wasim Riaz «Virksomheten fremsto som særdeles dårlig rengjort når det gjelder lokaler og utstyr.

Kunne ikke fremvises hverken rengjørings— eller desinfeksjonsmidler.

Morten Ramm til innvandrere: Kutt ut kebab, spis en gris!

Berøringspunkter som lysbrytere og håndtak til kjølerom og frysebokser var seige av matrester og skitt. Sto ytteremballasje direkte på arbeidsbenk hvor rått kjøtt ble håndtert. Skitne kluter lå rundt omkring. Arbeidstøy og privat tøy hang på toalettet rett over WC. Kun en håndvask virket, men var uten såpe, tørkepapir — var i tillegg dårlig rengjort.

Nydalen Kebab Pizza

Kjøttvarer manglet merking». De kom tilbake på ny inspeksjon dagen etter, og restauranten ble godkjent, sier daglig leder Sriskantharasa Kuddiyan.

Gamle sedler

La Casa Stenging av kjøkkenet grunnet helsefare. La Casa Foto: Wasim Riaz «Manglet fysisk skille mellom håndvasken og matkummen, og de ansatte brukte svært skittent arbeidstøy og fottøy. Observert dårlig renhold over hele lokalet, blant annet på fliser på veggene, under og bak innretninger og på felles berøringspunkter. Vi hadde hatt et eierskifte og hadde ikke åpnet enda.

Jeg var ikke daglig leder på den tiden.

Nydalen Kebab og Pizza

Flybussen til Gardermoen stopper ved Ring 3 i kort gangavstand fra Gjerdrums vei 11. Prisnivå vil avhenge av standard og innredningsnivå. Avantor vil være behjelpelig med å utarbeide innredningsplaner. Med basis i disse planene og den enkeltes krav til standard, fastlegger vi leieprisen som vil være fullt konkurransedyktig i markedet. Avantor har egne fagutdannede driftsoperatører som tar hånd om den daglige drift av alle lokalene i Nydalen. De utfører også arbeid for våre kunder etter avtale.

Nydalen Pizza og Grill

Kanskje du har lyst på en tykk og luftig amerikansk pizza med kylling og grønnsaker? Eller kanskje du vil prøve vår Butter chicken? Vi baker ferske pizzabunner hver dag! Just Eat håndterer bestilling og hjemkjøring for hundrevis av restauranter i Norge, og tar ingen sjanser i møtet med Covid 19-epidemien. Les også: Ledigheten stiger i Oslo.

https://lndc.us/2534.php

Frogner, Grünerløkka, Gamle Oslo og St. Hanshaugen hardest rammet — Alle måltider spises hjemme — Vi har utarbeidet en rekke råd som er distribuert til alle sjåførene og restaurantene vi samarbeider med. Ig Rask behandling og kebab smaker godt. Veldig hyggelig personale, og sitte plasser inne. I går kjøpte jeg biffkebabtallerken.

NYDALEN KEBAB Relaterte emner

Planløsning 146 kvm i 4. Planløsning 1144 kvm i 4. Eiendommen planlegges videreutviklet på sikt minimum 5 år og gårdeier ønsker derfor å leie ut lokalene mest mulig as-is. Vi har nå ledig: 146 kvm kontor i 4. Kontorlokalene i 2. Beliggenhet: Eiendommen har sentral beliggenhet ved Ring 3, med adkomst fra Maridalsveien i vest og Ring 3 i øst. Eiendommen ligger i kort avstand fra offentlig kommunikasjon som buss og T-bane med direkte adkomst til Oslo sentrum hvert 3.

Nydalen Kebab
NYDALEN KEBAB Kommentarer:
Forfatter om Nydalen kebab
Andersson fra Sandnes
Les gjerne min andre innlegg. Jeg elsker absolutt fricket. jeg elsker lese bøker Nervøst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net