Astrid Smestad Idol

  1. Mer om
Astrid Smestad Idol

Astrid Smestad Idol EffektivAstrid Smeplass, kjent under artistnavnet Astrid S (ofte stylet som Astrid_S), (født 29. oktober 1996 i Berkåk) er en norsk musiker og låtskriver som kom p Vi beklager det inntrufne. Dersom problemet vedvarer, anbefaler vi å kontakte vårt. Astrid Smeplass (3058) p Da Astrid Smeplass røk ut av Idol klarte ikke Tone Damli å holde tårene tilbake. Gunnar Greve var forbannet Gi Astrid Smeplass en NY Sjanse i Idol 2013. 47504 likes · 3 talking about this. Vi prøvde så godt vi kunne å få Astrid tilbake i Idol, men desverre Astrid Smeplass · Født

Idol-Astrid ble hun derimot aldri. Vi var jo to som het Astrid som var med den sesongen, så det ble bare aldri sånn. Ikke det at det egentlig hadde gjort noe. Skulle bli jagerflypilot For hadde det ikke vært for Idol hadde hun nok ikke vært her hun er i dag. I en hotellbar i Stockholm. Sliten, men fattet etter en lang dag i studio. Eller, det er ikke riktig så enkelt.

Til Bergenfest med en dose debutnerver

Det er mange faktorer som har gjort at Astrid nå nærmest er på fornavn med de ansatte på hotellet i Stockholm, som ligger i perfekt gåavstand til studioet. En av dem er Drømmestipendet fra Norsk Tipping, som hun vant som 11-åring etter at hun sendte inn en coverversjon av «All By Myself» hør den i videoen under.

Det gjorde at hun fikk råd til sin første gitar. En annen er John Mayer, som inspirerte henne til å lære seg gitar etter hun egentlig hadde lagt musikken på hylla. Så var det et nyttårsforsett om å si ja til nye utfordringer og vennene som mente Idol var kleint, som ble møtt av det som kanskje har vært den aller viktigste faktoren: Astrid sin egen stahet.

Akkurat nå synes jeg musikk er det gøyeste i verden, og kan ikke se for meg å jobbe med noe annet.

Astrid S Store norske leksikon

De siste årene har hun turnert i både USA og Europa. Hun forteller at det å reise er det beste med å være artist. Da får hun sett menneskene bak streamingtallene på Spotify, og møtt de som hører på musikken hennes.

Hege schøyen bitten

Smeplass har de siste årene både gjort konserter i inn- og utland. Jeg føler jeg blir omtalt på en annen måte enn gutter. At journalister ofte går ut ifra at jeg ikke skriver mine egne tekster, gjør ting selv, eller kler meg selv, eller står på egne bein.

I relasjon: Circle k smestad

At jeg er et produkt, sier hun. At de er mer selvstendige. Smeplass har også inntrykk av at menn står mer fritt når de skriver tekster. Hva tenker du om det? Jeg visste ikke bedre, og svarte på alt, og var kanskje litt naiv. Da Christine Dancke kjørte et stunt for P3, der hun stilte spørsmål som kvinner får på den røde løperen, til menn, da gikk det opp et sinnssykt lys for meg.

Mennene som ble intervjua var jo helt sånn «hva holder du på med? Det var jo bare et bevis på at man blir sett annerledes på som kvinnelig artist, enn de mannlige.

Hun endte altså opp som den fjerde beste Idol-deltakeren i år. Det i seg selv står det stor respekt av. Sugaren lover at hun ikke skal gi seg med musikk, selv om Idol-karrieren nå er over. Jeg kommer til å stå på for å oppnå drømmen min. Vi slapp første kolleksjon for et par måneder siden. Det var en baselinje med enkle logoplasseringer, hvor alt er i GOTS-sertifisert, økologisk bomull. Jeg kan avsløre at det nye droppet er en videreføring av det første droppet.

Astrid S og Morten Ramm samarbeider om bærekraftig mote Kapital

Det er også et tydelig uttrykk av universet på den nye platen til Astrid S, sier Nordskaug. Men hun hører etter et talent for tekst, siden det er det hun altså selv synes er mest utfordrende. Talent alene er imidlertid ikke nok: Jeg forsøker å unngå folk som har et veldig «lyrisk» språk, som jeg ikke kan identifisere meg med. Eller at de bruker rimord eller vokaler jeg ikke liker, sier hun, og blir nesten brydd av det hun kaller egen nerding på hva som kan skape spenning i lydbildet.

Jeg er en veldig åpen og rett frem person. Det er derfor viktig at tekstene mine føles sånn også. Metaforer, og å gå rundt grøten, driver ikke jeg med.

astrid smeplass

Samtidig kan det jo være et virkemiddel dersom jeg ønsker at noe skal være mindre konkret. Å få satt studiotid i travle kalendere er en utfordring i seg selv. Men når de er i gang møtes låtskriver, produsent og Astrid på noe tilsvarende en blind date, som helst skal resultere i gode musikalske resultater, ofte etter bare én dags bekjentskap. Så jeg kan lett bli oppfattet som krass. Det er krevende å få tilpasset arbeidsformen til hverandre, være kreative og helst komme opp med en god låt.

Det er en rar prosess. Men jeg har slått meg til ro med at jeg kanskje aldri helt finner de rette folka. De siste månedenes intense låtskriverkjør har lært henne at selv om hun har behov for mye hjelp i studio, ender låtmaterialet likevel oftere i skrotdelen av bunken enn videre inn i den lange prosessen frem til slipp.

https://lndc.us/grunnoppskrift-votter.php

Jeg har fortsatt ikke funnet ut i hvilke rom, eller hvilke folk, som legger til rette for at jeg skal være mest kreativ, sier hun, med mindre grad av oppgitthet enn det kan se ut som. Hun vant to priser under P3 Gull i 2015: årets nykommer og årets låt for «2 AM». Under Spellemannprisen 2016 ble hun kåret til årets nykommer med Gramostipend for Astrid S 2016 og var i tillegg nominert i klassen årets låt for «Hurts So Good».

https://lndc.us/ragym.php

ASTRID SMESTAD IDOL Relaterte emner

Del denne artikkelen på e-post Denne helga opplevde vi i Opdalingen en litt spesiell situasjon. I et overfylt presserom i Oslo Konserthus, etter at NRK og VG hadde fått sine seiersintervjuer med Astrid S etter Spellemannspris-showet, vinket presseansvarlig fram en av de minste avisene i presserommet. En gledestrålende Astrid får øyekontakt med Opdalingens journalist, og etter en «takk for sist»-klem får lokalavisa sin kommentar, som — med en svært så pratsom Astrid — blir et lite intervju. Noen minutter tidligere hadde Astrid på direktesendt TV nettopp sendt en hjertelig takk hjem til sin musikklærer Rune Skjolden i Rennebu. Han som så talentet i den unge rennebujenta og som aldri var redd for å pushe henne litt lenger enn det hun selv trodde hun var god for.

Astrid Smestad Idol
ASTRID SMESTAD IDOL Kommentarer:
Forfatter på Astrid smestad idol
Bakken fra Bodø
Jeg har lyst lese romaner lett. Se min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Kochen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net