Nrk Trøndelag

  1. Mer om
Nrk Trøndelag

Nrk Trøndelag StrategierSiste nytt fra ditt nærområde. Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Trøndelag NRK Trøndelag er NRKs største produksjonsmiljø utenfor Marienlyst for riksproduksjon av radio, tv og nettinnhold, samt NRKs distriktskontor i Trøndelag fylke. Sistnevnte ble etablert gjennom sammenslåing av tidligere NRK Nord-Trøndelag og NRK Radiosendinger fra NRK Trøndelag. Distriktsprogram - Trøndelag · God ettermiddag Trøndelag. Kommer i dag · Distriktsnyheter NRK Trøndelag · Otto Nielsens veg 2 (5,005.39 mi) Trondheim, Norway, 7052. Get Directions · +47 73 88 12 00 · nrk.no/trondelag · Impressum The latest Tweets from NRK Trøndelag Nyheter fra hele Trøndelag på TV, radio og nett. Du finner oss også på Facebook og Instagram

Klikk 'OK' igjen når du har funnet riktig plass.

https://odertal.info/liste-over-postnumre.php

Den nye kanalsorteringen lagres da automatisk. Har ikke fjernkontrollen din en knapp det står Altibox på? Under en av våre samtaler sa han en gang: «Du må alltid være oppmerksom på at makt korrumperer, og total makt korrumperer totalt.

Det er verdt å vurdere NRK

KrFs stortingsgruppe var den gangen viktig for å få flertall for avtalen. Etter en omfattende intern debatt valgte partiet å støtte EØS-avtalen, som et alternativ til EU-medlemskap. Gjønnes var svært sentral i partiets prosess. En del av partiet var sterkt kritisk. Men at den solide Gjønnes med bakgrunn som bonde fra Trøndelag sa ja, ble avgjørende for mange både i parti og stortingsgruppe.

Tidligere landbruksminister og fylkesmann Kåre Gjønnes er død

Underveis måtte han imidlertid tåle både sinte brev og enkelte som sådde tvil om hans intensjoner og integritet. Dette tok Gjønnes tungt. Når det kommer til vårt alles NRK synes vi imidlertid det er spennende å vurdere flytting av hovedkontoret fra Oslo 3 til Trondheim. NRK skal likevel flytte.

Last ned også: Nff trøndelag

Og i Trondheim skal NRK uansett bygge. Vi vil anta at tomteprisene i Midt-Norge er rimeligere enn her i Oslo.

Punktert dekk førte til stengt E6

Prisgaloppen i hovedstaden vil ingen ende ta. Enten det gjelder press på boliger, lønninger eller tjenester. Dessuten bør NRK klare å effektivisere. Vi bør kunne forvente at virksomheten kan organisere seg mer effektivt enn tidligere.

Viktig informasjon: Brukervilkår er oppdatert. For å fortsette å lese betalt innhold må du logge inn på nytt for å få godkjent de nye brukervilkårene.

Beklager, det har oppstått en feil.

Yr kristiansund

I fjor så vi hvordan statuer av historiske personer ble revet flere steder i USA fordi de sokkelbundne ikke hadde de riktige fremtidsrettede holdningene som alle må avkreves på 2020-tallet. Tydeligvis også av steinstøttene blant oss.

Leteaksjon: Turgåerne er funnet i god behold

Denne moderne formen for ikonoklasme er et av mange uttrykk for det vi mener er en sterkt bekymringsfull trend. Enkelte har tydeligvis som mål å rense det offentlige rom for ytringer de anser som uønskede. Å halshugge statuer er den mest drastiske metoden, men det finnes en rekke andre fremgangsmåter som er mer sofistikerte og minst like effektive. Praksisen med såkalt «no-platforming», eller plattformnekt på norsk, brer også om seg.

Byneset Golfsenter AS

Folk som har synspunkter som ikke regnes som politisk korrekte, skal nektes å få en talerstol eller fysisk hindres fra å fremføre sitt budskap. Eller de skal straffes økonomisk gjennom boikottoppfordringer, slik forfatteren J. Rowlings har blitt rammet av. Hennes forbrytelse var å påstå noe så ekstremt som at det finnes kun to kjønn, mann og kvinne. Vi har ennå ikke helt fått amerikanske tilstander på dette området i Norge, selv om Grønn Ungdom i denne sammenhengen passer navnet ekstra godt nylig foreslo å fjerne den statuen av Andre verdenskrigs største helt Winston Churchill, som er reist i Oslo.

NRK TRØNDELAG Relaterte emner

RSS «Sommerskuta — minutt for minutt» til Heim: Statsraad Lehmkuhls besøk på Kyrksæterøra ble den folkefesten alle håpet på Skutas seilas innover Hemnefjorden var litt av et syn. Kranset av en armada av småbåter av alle slag, stevnet Statsraad Lehmkuhl innover fjorden mot havna. På kaia og moloen stod folkemengden og ønsket skuta velkommen med viftende flagg. Statsraad Lehmkuhl passerer Skogholmen i Hemnefjorden sammen med en armada av småbåter. Foto: Steinar Væge Pluss Publisert: 27 juli 2021 07:30 Sist oppdatert: 27 juli 2021 07:30 Skrevet av Steinar Væge Forventningen og spenningen steg mange hakk blant de frammøtte i havna, da den hvite skuta dukket opp ytterst i Hemnefjorden etter å ha rundet landet ved Storoddan.

Nrk Trøndelag
NRK TRØNDELAG Kommentarer:
Redaktør på Nrk trøndelag
Johannessen fra Ålesund
Les også min andre nyheter. jeg er tent på Tritt die Dose. jeg liker lese om Norge interessant.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net