Nokian Hakkapeliitta

  1. Mer om
Nokian Hakkapeliitta

Nokian Hakkapeliitta BestselgerNokian Hakkapeliitta 8 - Dette eksklusive produkt har blitt kåret til best i test i bilmagasiner rundt om i verden. Det er egnet for sjåfører som ikke Det nye piggfrie vinterdekket Nokian Hakkapeliitta R3 gir en perfekt kombinasjon av sikkerhet og komfort. Det tilpasser seg underlaget, og sikrer bilføreren Mange innovasjoner, mer enn hundre vinterdekkpatenter og suksess i bilbladenes dekktester år etter år har gjort Nokian Hakkapeliitta og Nokian Hakkapeliitta 9 har en revolusjonerende piggteknologi som gir fremragende sikkerhet. Støysvakt og med lav rullemotstand Nokian Hakkapeliitta 9 SUV. Pris fra 1609,- · Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Den nye, ekstra stitesterke gummiblandingen garanterer en stødig kjørerespons og trygge grep-egenskaper.

Nokian Hakkapeliitta 9

Den ekstremt lave rullemotstanden reflekteres i det beskjedne forbruket av drivstoff. Prisene inkluderer ikke montering i butikk.

https://lndc.us/lefase.php

Se våre monteringspriser her. Priser Sommerdekk Vi fører dekk fra kvalitets leverandøren Nokian - Nokian Tyres er Nordens ledende dekkprodusent og den eneste i verden som i første rekke konsentrerer seg om å produsere dekk for nordiske forhold.

Skiftende føre med våte veier, snø, is og varierende temperaturer setter store krav til dekkene. Dette har Nokian klart å produsere, takket være den nye formen på piggene.

https://lndc.us/voksenpsykiatrisk-poliklinikk.php

De tidligere flate piggene har nå blitt byttet ut med konform, hvilket gjør at piggene effektiv finner seg til rette i snø og is. Nokian er kjent for å produsere dekk tilpasset de nordiske vinterforholdene. Resultat Hakkapeliitta 9 fra Nokian er et robust og solid dekk, hvor du får et enestående grep på alle typer fører.

Bilferie og reise Dette er de beste vinterdekkene i 2020 Continental vinner testen blant de piggfrie dekkene for tredje vinter på rad, mens konkurransen er tettere blant piggdekkene. Kort fortalt om vinterdekktesten: Motor har testet 16 dekk på vinterføre — med og uten pigger.

Du vil kanskje like: Pris nokian hakkapeliitta 8

Artig belysning i en av bakkene i testsenteret, kun for show og moro! Mange trivelige lokaler der man kan ha måltider, her var det også noen som testet sauna, badestamp og denslags finske spesialiteter før maten.

Nokian Hakkapeliitta R2

Litt nordlys på vei tilbake til hotellet, har ikke sett skikkelig nordlys før, så det var litt av en opplevelse! Neste morgen rakk vi å teste litt hundekrefter før solen sto skikkelig opp. Kjøreegenskaper våt- og tørr asfalt: De ulike dekkene kjøres gjentatte ganger på våt bane.

Rundetider måles, og dekkenes oppførsel får i tillegg en subjektiv vurdering.

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV /60 R17 T XL pigg

På tørr bane måles ikke rundetider — her blir subjektivt vurdert og bedømt av flere testførere med erfaring i evaluering av dekk. Bremsing på is Klikk for større tabell. Det er ikke tillatt å lenke direkte til tabellen eller å kopiere den. Bremsing på snø Klikk for større tabell.

Odd nordstoga kone

Bremsing på tørr asfalt Klikk for større tabell. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

NOKIAN HAKKAPELIITTA Relaterte emner

Her får du et dekk som takler alle typer vinterføre takket være det unik Tyres-konseptet patentert av Nokian. Produktet kan kjøpes på: Skruvat. Deres Hakkapeliitta 9 er intet unntak og her får du en ekstrem vintersikkerhet andre modeller ikke kan måle seg med. Dette dekket kommer med kjøreegenskaper som er skapt for norske vinterveier, og du får et godt grep på både snø og is. Hakkapeliitta 9 er en ny og forbedret versjon av Nokias tidligere modell, Hakkapeliitta 8. Nå får du et enda bedre grep på is og snø, og en svært høy komfort gjennom tøffe vinterforhold.

NOKIAN HAKKAPELIITTA Kommentarer:
Rapportert den Nokian hakkapeliitta
Sund fra Molde
Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Footvolleyball. Jeg trives lese om Norge positivt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net