Test Beosound 2

  1. Mer om
Test Beosound 2

Test Beosound 2 ForundretTEST Bang & Olufsen BeoSound 2. Den stilrene BeoSound 2 har fått Google Assistant inn under aluminiumshuden BeoSound 2 er storebror til den BeoSound 1 som vi testet tidlig i høst. Begge er kjegleformede aluminiumstårn med en diskant med spredelinse SniktittBang & Olufsen BeoSound 1 / BeoSound 2. Antagelig markedets fineste 360-graders høyttalere. Men det koster å være kar Se beste pris på Bang & Olufsen BeoSound 2. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 3,5 mm mini-jack, Ethernet (RJ45), Google Hans første oppdrag for B&O var BeoCom 2 i 1997, og har i ettertid designet mange produkter både for Bang & Olufsen og andre AV-leverandører

Det eneste vi er skuffet over er at den ikke har støtte for Bluetooth. Den har riktignok støtte for avspilling via DLNA, men det fungerer mindre bra og du er avhengig av lokal musikk. Disse arbeider i stereo, og skal gi et romslig lydbilde. Siden lanseringen er utvalget av farger imidlertid blitt utvidet. Ut over den opprinnelige aluminiumfargen, fås BeoSound 2 nå også i messingfarge, kobberfinish og grågrønn metallic. Alle tilkoblinger strøm, Ethernet og analog lydinngang foregår i bunnen av kabinettet.

De fire høyttalerenhetene drives av en samlet forsterkerpark på litt over 100 watt. Effekten er ikke imponerende, sett med 2019-øyne, hvor mange små aktive høyttaler i dag skryter med hundrevis av watt til hver enhet. På den annen side er du sannsynligvis ganske kjent med slike ting hvis du vurderer en lydplanke i denne prisklassen.

Klasseleder Når den så står på riktig sted med alt tilkoblet og kalibrert? Ambeo er laget for å fungere uten verken subwoofer eller bakhøyttaler, og begge deler fungerer utrolig bra.

Med Atmos er surround- og romfølelsen definitivt til stede, og vi er usikre på om det en gang er mulig å skape en bedre surround-følelse med bare én høyttalerblokk lengst framme.

Virkelig apokalyptiske krigsfilmer med skikkelig høyt volum kunne nok ha hatt godt av litt mer bass, men nettopp derfor finnes det en subwoofer-utgang for de som ønsker det.

Råd og informasjon om koronavirus

Hvis du lytter på mer normale volumer, trenger du ikke å bekymre deg. Selve lyden er også god, framfor alt med en veldig detaljert og frisk bass og en utrolig detaljrikdom i hele registeret. Det samme gjelder også for vanlig to-kanals musikk, som høres veldig bra ut gjennom Ambeo. Sennheiser Ambeo er kort og godt en referanse alle andre lydplanker kan begynne å måle seg mot.

Et diskantelement sitter i midten foran. Du kan velge å spille med 360-lyd som spiller likt i alle retninger mono, men hvis du i stedet velger å spille forover, så bruker høyttaleren avansert prosessering for å bruke bakveggen til sin fordel.

Du kan også spille sidelengs til en av sidene, som kanskje kan være en fordel om du for eksempel har en åpen kjøkkenløsning og ønsker musikk når du står på kjøkkenet og lager mat. Eller en annen situasjon hvor du skal lytte fra en helt annen vinkel enn normalt. Dette gir et mye større lydbilde enn normalt fra en enkelt høyttaler. Elementene rettet forover gjengir lyden på vanlig måte, og skal sørge for at instrumenter og sangstemmer kommer klart og tydelig frem.

TEST: BeoSound 2 Stilikon med rockemuskler

På den måten får man tydelig og distinkt stereolyd, omringet av diffus romklang. Med en max-effekt på 200 watt til hvert basselement 880W totalt til hele konstruksjonen, skulle det gi nok kraft i stua også. Annonse Oppkobling Oppkoblingen av Beosound Balance er enkel. Denne finner høyttaleren ved hjelp av Bluetooth og sørger for å koble den til ønsket trådløst nettverk.

Alternativt kan du bruke Ethernet-kabel, og siden høyttaleren har to slike kontakter slipper du at den bruker opp utgangen fra veggen eller ruteren. Neste produkt kan kobles direkte videre fra høyttaleren. Første gang du setter opp høyttaleren setter den i gang en enkel romkorreksjon, hvor den selv med sine innebygde mikrofoner hører om høyttaleren står inntil vegg eller «ute i friluft». Så setter den innstilling etter det.

Best pris på Bang Olufsen BeoSound 2

Men det musikalske opplevelsen er likevel til stede i fullt monn, blant annet takket være en god klanglig gjengivelse. Og selvfølgelig har jeg hørt dypere bass fra denne innspillingen. Men den gjør inte bort seg, som våre naboer i øst kunne sagt. Og det er faktiske en stund siden jeg har fokusert så mye på selve musikken på denne plata som med Beoplay 1.

VI kan ikke helt unnlate å nevne ur-konkurrenten her.

Det var første generasjon, og ryktene vil ha det til at det har skjedd en del også med lyden på senere generasjoner. Den har i likhet med BeoSound 1 et svært særpreget utseende, men mangler likevel den slående elegansen til sistnevnte. Går vi til den andre ytterligheten, finner vi Sonos Play:5, 2.

https://odertal.info/kia-forhandler-jessheim.php

Sistnevnte fungerer fint med Apple-dingser, men litt mer så som så med Windows Phone og Android. Riktig lyd Sennheiser har lang erfaring med å lage hodetelefoner, og vi har tidligere testet flere av selskapets forskjellige tilbud til både musikk- og spillinteresserte med sansen for god lyd.

Rense vaskemaskin eddik

For god lyd er du som oftest garantert å få fra Sennheiser. Det ligger mye plundring, utprøving, finpussing og måling bak en ny hodetelefonmodell. Så også for Momentum-hodetelefonene. I appen kan du også se akkurat hvor mye batteri du har igjen, heller enn LED-lysene på siden av Bluetooth-høyttaleren. Å spille sammen med en venn der den ene er Luigi og den andre Gooigi kan derimot være gøy, og gjør visse deler av spillet hvor det trengs å bytte mellom de to, og finne løsninger på ting, enda mer givende.

Vellykket lyd i stram design

Konklusjon Luigi's Mansion 3 sjarmerer umiddelbart med sin søte grafikk, og morsomme premiss. Å utforske det hjemsøkte hotellet er både morsomt og utfordringene, og vanskelighetsgraden blir tøffere jo høyere man kommer.

https://lndc.us/best-i-test-terrengsykkel-2018.php

Selv om spillet gir deg en haug med rom og nye måter å bruke mulighetene støvsugeren din på, klarer ikke hovedkonseptet å holde meg fokusert så lenge som det burde. Å samle penger er ikke morsomt i seg selv, og å slåss mot spøkelser er ikke gøy til å begynne med.

TEST BEOSOUND 2 Relaterte emner

Komforten var god, designen lekker og lyden av det svært gode slaget. Kanskje var fargevalget litt spesielt, med en litt underlig bruntone. Nå har Sennheiser sluppet en litt mer nøytral variant av Momentum-hodetelefonene, kalt Momentum Black. Ikke overraskende er det snakk om en modell i sort. Bortsett fra fargen er det imidlertid den samme hodetelefonen som først ble lansert i fjor. Og det er ingen uting.

Test Beosound 2
TEST BEOSOUND 2 Kommentarer:
Rapportert den Test beosound 2
Huseby fra Molde
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Süßwasseraquarien. jeg liker lese om Norge raskt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net