P4 Nummer

  1. Mer om
P4 Nummer

P4 Nummer ØkeLyden av Norge Send en SMS med kodeord LYDEN til 1904. Da er du påmeldt i den påfølgende gjettingen på lufta. Hør lyden så ofte du vil: Send LYTTE til Send en hilsen til en du kjenner - eller ring oss! Av Lise Askvik Torsdag 03.04 2014. Vårt nr er 04400 eller sms til KUG nr P4 Radio Hele Norge AS · Telefon Hør hvordan første deltaker klarte seg i popkonge: Av Kevin Nordnes Søndag P4 sender i det femte riksnettet, det såkalte FM5-nettet, på konsesjon fra Kulturdepartementet

I løpet av få uker klarte Radio Norge å øke markedsandelen markant.

P4 Radio Hele Norge AS Avd Osloredaksjon og Salg

Med digitaliseringen ble en rekke radiokanaler tilgjengelige nasjonalt på lik linje med de fem opprinnelige nasjonale radiokanalene. To gründere i radioselskapet var Svein Larsen og Kalle Lisberg, og disse har vært sentrale i ledelsen. Larsen var kanalens administrerende direktør og sjefredaktør i årene 1993 til 1999, mens Lisberg var administrerende direktør og sjefredaktør fra 2003 til 2014.

Kanalen P4 oppnådde raskt høye lyttertall og etablerte seg som en sterk utfordrer både til NRK Radio og til lokalradioene. P4 ble særlig populær i aldersgruppen 18 til 35 år og ble størst i denne målgruppen og nummer to etter NRK P1 målt i hele befolkingen.

https://odertal.info/wehozegyj.php

Det har heller ikke Lillestrøm eller lokalavisen Romerikes Blad. Det viser seg nå at han aldri har eksistert.

P4 Radio Hele Norge

Det er viktig for oss å understreke at P4 var i god tro da innslaget ble sendt på lufta hos oss i dag tidlig, og at det ikke var noen indikasjoner på at innslaget ikke var laget i tråd med våre publisistiske standarder, sier programredaktøren Opsahl. Han sier de vil sørge for at dette ikke gjentar seg. Medier må ha en norm for hvordan de lager ting.

Selv om dette er et tulleprogram, så er det klart at hvis de legger til grunn at det er autentisk, så må de holde den normen. I tillegg til «Mysteriet deg», er også «Skyfri himmel» på 19.

Viaplay maks antall enheter

De mest folkekjære låtene har i tillegg blitt spilt med høy rotasjon i andre programflater, sier Even Rognlien, musikksjef i P4. Han trekker frem Bjørn Eidsvågs popularitet som eksepsjonell. Det begynte som Radio 2 Digital på slutten av 90-tallet, da vant Norsk Aller en av DAB-konsesjonene som det hele veien har hersket stor kommersiell usikkerhet rundt. Da selskapet fikk konsesjonen, uttalte Alf Lande, som ledet DAB-arbeidet den gang, at Radio 2 Digital regnet med å gå i balanse i 2006 etter å ha brukt 50 millioner kroner.

LS AY VAL

Med et begrenset DAB-nett og nesten null radiomottakere ute blant befolkningen, er den digitale radiokonsesjonen stadig ikke mye verdt. Ole Jørgen Torvmark har tidligere i år estimert fem til seks nye år før digital radio kan tenkes å bli noenlunde drivkraftig i Norge. I 2008-2009 begynner man å nærme seg slutten på DAB-konsesjonstiden som er på ti år fra år 2000.

P4 NUMMER Relaterte emner

Bakgrunn[ rediger rediger kilde ] Fram til 1984 var NRK P1 landets eneste, riksrekkende radiokanal, og en slik oversikt er derfor lite hensiktsmessig før dette. Samme år kom landets første riksdekkende kommersielle radiokanal, P4 Radio Hele Norge. Kanalen etablerte seg raskt som en betydelig konkurrent til NRK og kapret nesten hver fjerde lytter. I 2004 tok Kanal 24 over P4s konsesjon på FM4-nettet, landets største kommersielle radionett. Kort tid etter fikk P4 konsesjon til å sende på det noe mindre FM5-nettet. Kanal 24 varslet at de ville utfordre P4s dominerende rolle i det kommersielle radiomarkedet, men lyktes ikke med å kapre mer enn 3—5 prosent av markedet. Samtidig kuttet kanalen halve staben og brukte mer tid på musikk «fra de siste fire tiår», som kanalen bruker i sin markedsføring.

P4 NUMMER Kommentarer:
Rapportert den P4 nummer
Grindheim fra Tønsberg
Bla gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Tontaubenschießen. jeg liker lese romaner sjalu.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net