Marcus Og Martinus 2020

  1. Mer om
Marcus Og Martinus 2020

Marcus Og Martinus 2020 UovertruffenContent [hide]

Views • Premiered • Marcus & Martinus - Love You Less (Official Music Video) Listen to Love You Less here Music video by Marcus & Martinus, Alex Rose performing Belinda CEST | Universal Music Norge De 18 år gamle brødrene Marcus og Martinus er nå på et sted i livet hvor mye skjer og perspektiver Marcus & Martinus (begge født 21. februar 2002 i Elverum) er tvillinger fra Trofors i Nordland som vant Melodi Grand Prix junior 2012 med sangen «To dråper låter og 9 album har vært i topplisten. År, Antall uker, Beste plass

shishlov.info Musikk Marcus Martinus

Tre timer etter at musikkvideoen ble lagt ut på YouTube i dag nådde den 66. Tok Norge og Europa med storm Det har gått noen år siden tvillingene fra Trofors på Helgeland tok landet med storm med den selvskrevne sangen «To dråper vann» da de vant MGPjr i 2012.

På veien har de blitt omtalt som et av de største pop-fenomenene Skandinavia har sett på flere år. Nå er de Norges mest populære tvillingpar, de omsetter for millioner og selger ut over hele Europa.

Depottabletter

De er kjent for hits som «Elektrisk», «Girls» og «Heartbeat». Marcus og Martinus Gunnarsen 17 har brukt god tid på å planlegge neste del av karrieren.

https://odertal.info/3055.php

Etter et innholdsrikt 2018 med to utsolgte europeiske turnéer — én av dem som spesielt inviterte gjester av verdensstjernen Jason Derulo — ble fjoråret i stor del brukt til å kartlegge veien videre som voksne artister. Den internasjonale interessen for de snart 18 år gamle tvillingene er enorm, hvilket fire utsolgte arena konserter i henholdsvis Finland, Hellas, Tsjekkia og Sverige sommeren 2019 tydelig vitner om.

Dette har 18-åringene tjent godt på.

https://lndc.us/8293-1.php

Kjøpte leilighet i 2018 I 2019 meldte DN at Gunnarsen-tvillingene året før hadde omsatt for 60 millioner kroner. Inntektene kom fra konsertvirksomhet, musikkrettigheter, streaming og salg av merchandise, der sistnevnte virksomhet nådde en rekordomsetning på over 30 millioner kroner og et resultat før skatt på elleve millioner kroner.

Vi skal slippe mer musikk i år.

Marcus Martinus om singellivet: Sliter ikke

Vi gleder oss masse, sier han videre. De populære artistene forteller videre at de ønsker å satse fullt og helt på musikkarrieren, og at eventuelle studier må vente. Enn så lenge er de privatister og tar opp fag på videregående. Trofors-tid 19-åringene har likevel fått en smakebit på russetiden hjemme i Trofors, der de har tilbrakt mesteparten av pandemien.

Driftsinntektene var også betydelig lavere, og endte på 1,6 millioner kroner, ned fra 5,8 millioner. Redningen er nær for Odd Emil Ingebrigtsen Tallene skyldes blant annet at 2019 var det første året guttene ikke turnerte siden 2012.

MARCUS OG MARTINUS 2020 Relaterte emner

Marcus og Martinus 18 eier leilighet i Oslo, men har ingen planer om å flytte Stjernetvillingene trives på Trofors med familien. Den gang vant de Melodi Grand Prix Jr. Dette har 18-åringene tjent godt på. Kjøpte leilighet i 2018 I 2019 meldte DN at Gunnarsen-tvillingene året før hadde omsatt for 60 millioner kroner. Inntektene kom fra konsertvirksomhet, musikkrettigheter, streaming og salg av merchandise, der sistnevnte virksomhet nådde en rekordomsetning på over 30 millioner kroner og et resultat før skatt på elleve millioner kroner. På musikken omsatte duoen for samme sum, og totalt tjente stjernetvillingene 22 millioner i 2018.

MARCUS OG MARTINUS 2020 Kommentarer:
Forfatter om Marcus og martinus 2020
Dahlen fra Svolvær
jeg liker lese bøker mykt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som vier Quadratmeter.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net