Malshi Hund

  1. Mer om
Malshi Hund

Malshi Hund PorteføljeNsker ett godt hjem til disse søte små Malshi valpene. De er blanding av Malteser og Shih Tzu. 6 tips når du skal kjøpe hund Samlinger av Toril · Bichon Maltes | Cuidados, Precio y Productos · Maltese | PetSync · All About The Maltese Shih Tzu Mix · Teddy Bear Puppies For Sale Price List En Malshi er en korsavle eller hybridhundtype, produsert ved å parre en Shih Tzu med en maltesisk hund eller ved å avle neste generasjons Den maltesiske Shih Tzu er en quirky, morsom kjærlig liten valp som vil lyse opp din verden. Du kjenner kanskje denne hunden med navnene: Malshi Malteseren er en glad hund, og glad i folk, men må også sosialiseres, og også lære seg grenser, det er fort gjort å skjemme de bort

For å unngå fordøyelsesproblemer som en plutselig kostomlegging kan medføre, bør du i en overgangsperiode på 7 dager blande det nye fôret med det gamle. Øk gradvis mengden av det nye fôret i denne 7 dagers perioden.

Malteser til salgs

Dette gjelder også i overgangsfasen fra valpefôr til voksenfôr. Miniatyr- og småraser Med minitatyrhunder menes hunder som veier under 4 kg. De senere århundrer har malteseren vært en populær selskapshund i de mer elegante kretser.

The indus fine dining

Malteseren ble klassifisert som terriere først. I 1904 ble de flyttet til miniatyrgruppen, og fra da av ble hvit den eneste godkjente fargen.

https://odertal.info/jielde-lampe-oslo.php

Frem til nå hadde malteseren vært både flekket, sort, sandfarget, lysbrun og hvit. Dersom man ikke tar haltheter alvorlig og ikke oppsøker veterinær når de oppstår vil man kunne se svinn av muskulatur over tid samt smerter i andre ledd eller bein som følge av en generell feilbelastning. Dette skjer når hunden forsøker å kompensere for den vonde foten og heller overbelaster andre bein.

Se dette: Brasilia oslo

Har du en hund som halter er det mange gode tiltak man kan gjøre, og vi ser at i de fleste tilfellene kan man gi hunden en god livskvalitet i lang tid framover såfremt man oppsøker veterinær i tide. Hvis du er konsekvent og ikke tillater valpen å streife rundt i huset før det er fullstendig trent, vil du lykkes.

Forsikre deg om at du alltid tar ut hunden din etter at den har sovet, lekt og spist, og husk at en valp må tas ut mange ganger om dagen. Det er også bra å vite at i likhet med andre raser med korte ansikter, er denne hunden følsom for varme og for heteslag.

https://lndc.us/rskalender.php

Derfor bør du holde det innendørs i et svalt rom på varme dager. Arvelig sykdom Generelt er shih tzus sunne, men som alle raser er de utsatt for visse sykdommer. Det vanligste problemet eiere oppsøker veterinær for, er hundens øyne. På grunn av anatomien, stikker hundens øyne mer ut enn andre raser, så de er også et risikoområde du bør ta hensyn til. Det er mange gode pelspleieprodukter å få kjøpt, mange nettbutikker har et stort utvalg, og det faller ofte rimeligere enn zoobutikkenes utvalg.

Shih Tzu AniCura Norge

Røde striper fra rennende øyne er noe av det de fleste plages med. Her finnes det forskjellige ting man kan prøve. Drypp øynene og tørk pelsen under hver dag, gjerne morgen og kveld med enten Jean Peau eyecare, eller No more tearstain fra Showtech.

Tørk pelsen i ansiktet godt så det ikke stadig forekommer fuktighet som igjen gir grobunn for rødsopp.

Allergivennlige hunder

En annen viktig ting er å holde matkopper og vannskåler rene. Det skjedde faktisk ikke før i 1930-årene. Det skyldes hundetypens beskjedne størrelse og dens funksjon som selskapshund. En Shi Tzu er såpass liten at den får plass i en sykkelkurv, men dette gjelder ikke alle eksemplarer av rasen. Her er noen tall og fakta om Shih Tzu sin størrelse, vekt og alder: Vekt: mellom 4 og 8 kg.

Hannene er litt større enn tispene Høyde: mellom 20 cm og 28 cm En Shih Tzu er ferdig vokst etter ca. Alder: Maksalder for en Shih Tzu er mellom 12 og 17 år 4 Shih Tzu som familiehund Shih Tzu har et omdømme for å være menneskeglad og svært familievennlige.

Fôring av valp

Den har ikke noe større ønske enn å være venner med alle i familien. Hvor langt valpestadiet er kan variere med dresur, den kan være voksen og bli en rastløs "idiotbikje" som ødlegger og river det som er så fort du går ut døra, så jeg vil tenke meg at du må jobbe hardt og mye for og dresere en hund til at den kan være alene hjemme i 8 timer av gangen, og hviler den for mye og gjør lite i løpet av dagen kan hunden få atferds problemer.

Dette betyr også at det ikke finnes noen avstandsstandard for å diktere hva en Malshi vil se ut, eller hva slags temperament de vil ha, men hunder av denne typen er avlet for alle de positive egenskapene som følger med de to foreldre raser. Leter du etter gratis kjæledyr råd til hunden din?. Klikk her for å bli med i Storbritannias favoritt kjæledyr samfunn - PetForums. Ifølge Pets4Homes er den gjennomsnittlige annonserte prisen på Malshi valper til salgs på rundt 675 kroner, som ligger innenfor rike av noen små stamtavle raser, og gjør dem rimelig kostbare gitt at de er en hybrid.

MALSHI HUND Relaterte emner

Shima Beskrivelse Mal-Shi er ikke en rasehund. Det er et kryss mellom Maltesisk og Shih Tzu. Den beste måten å bestemme temperamentet til en blandet rase er å slå opp alle raser i korset og vite at du kan få en hvilken som helst kombinasjon av noen av egenskapene som finnes i begge raser. Det er veldig vanlig at oppdrettere avler flergenerasjons kryss. Den forrige eieren hadde ham i en måned.

MALSHI HUND Kommentarer:
Redaktør på Malshi hund
Selnes fra Narvik
Jeg trives lese bøker frekt. Les også min andre nyheter. En av mine hobbyer er Acht-Mann-Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net