Linytt

  1. Mer om
Linytt

Linytt Skynde degHar du symptomer og trenger å bestille covid-test? Ring Lierne legekontor tlf 74 34 35 00 i legekontorets ordinære telefontid, alle hverdager kl 9-11 og Li-Nytt Utgiver: Lierne kommune, 7882 Nordli E-post: Tlf.: Fax: Hjemmeside: Dagens redaktør: Jorunn Margrete Granheim Ansvarlig Publisert: [Nordli]: Lierne kommune Info 2.november 2020: Komiteen for årets Førjulsmartna har i dag bestemt at vi som arrangør må ta ansvar og bidra til å hindre For å ta kontakt ring vårt vaktnummer: 47 81 06 76. For akutt hjelp, ring 1-1-3. MEDLEMSMØTE I NORDLI PENSJONISLAG. på Galleri Lierne torsdag

Vanligvis så har jeg snakket til masse folk når en holder tale 17. Til unger som har mark i rompa som helst vil i gang med lekene å bare håpe på at den kjedelige pratinga skal ta slutt. Til ungdommene som sitt å halvsøv fordi dem var på 16. Sånn er det ikke i år, det er ingen samling i hallen, på skola i Sørli eller på noen av samfunnshusa i bygda.

Sissel kyrkjebø 2017

Det var ingen fotballkamp på Lerkendal og russefeiringa har vært rolig i hele mai Vi vet alle så inderlig godt hvorfor det er slik. Derfor sitter da folk i egen stue og følger talene.

Hoka Clifton Edge Mens Nimbus Cloud/Greenbriar Platou Sport

Når vi skulle planlegge for hvordan vi skulle feire 17-mai i år, så havna vi fort ut på at mye måtte skje digitalt, og at talene som skulle filmes skulle skje her ved helsetunet kjentes helt rett ut på mange måter. Her er dere som hele landet vårt, ja hele verden har stått og klappet for i den spesielle tiden vi er i. Her er dere som har opplevd et okkupert Norge, og kjent på kroppen hvordan det er å leve i et land uten frihet Her er dere som har bidratt i Tysklandsbrigaden.

Sagt på en annen måte- her er heltene. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form.

Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene.

NOBØ Top Panelovn NTL4N W 40cm Eldirekte

Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Vi sier på forhånd takk for at dere betaler! Og fortsett gjerne å støtt oss med Grasrotandelen! Eller dere kan gi deres støtte til Lierne IL. De trenger også penger.

Nobø Top NTL4N W 40cm

Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.

Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.

Gratis annonsering i Li

Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Flere her sier de finner en sånn ro i seg når Lotta sovner i fanget dem.

https://odertal.info/monter-per-strand-finnsnes.php

JUNI 2019 Visagavekort på kr 2000,- og 1500,- samt mange andre flotte premier trekkes blant alle deltagere kl 15:00 Lenglingen rundt! Ekstra gavekort på kr 1000,- trekkes blant alle som sykler Lenglingen rundt! Det vil være 2 drikkestasjoner langs strekningen på sørsida av Lenglingen.

fruen på li: Nytt hus.

Her vil det også være en liten overraskelse til barna Salg av vafler, kaker, frukt og kaffe på skolekjøkkenet Priser: Barn tom 7. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv. Påmelding, skjema Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema.

Scarpa Instinct Women Black

Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne.

https://lndc.us/3822.php

Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer.

LINYTT Relaterte emner

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Linytt
LINYTT Kommentarer:
Rapportert den Linytt
Smith fra Gjøvik
jeg er glad i dele interessante nyheter fargerikt. Se min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Gyotaku.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net