Moskenes Bodø

  1. Mer om
Moskenes Bodø

Moskenes Bodø ReklamereAndenes - Gryllefjord; Belvik - Vengsøy; Bodø - Moskenes; Bodø - Røst - Værøy - Moskenes; Drag - Kjøpsvik; Finnvik - Digermulen; Forøy - Ågskardet Og på Bodø-Værøy-Røst-Moskenes kan det også bestilles plass for inntil 20 passasjerer uten kjøretøy. For Andenes Gryllefjord kan det reserveres plass for Ferjesambandet Bodø–Røst–Værøy–Moskenes er del av riksvei 80, og krysser Vestfjorden mellom Salten og Lofoten. Det betjener ferjekaiene Bodø havn, Røst, Værøy og Moskenesvågen. Strekningen drives av Torghatten Nord. Ferjestrekningene fra Bodø til Ferga mellom Bodø og Moskenes driftes av Torghatten Nord AS. Moskenes ligger i Lofoten, som er et svært populært reisemål for Bodø - Moskenes - planlegg din reise på Gule Siders kart

Flokkimmunitet

Det skal ofte ikke så mye til, sier Viviann Ekanger. Ekanger opplyser at Torghatten Nord har valgt Lofoten som konsept for de nye fergene som skal trafikkere disse strekningene.

Moskenes–Bodø avstand Avstander Norge

Inspirert - Logoen og navnene på de nye fergene er inspirert av fyrlykter. Sjøfolk har alltid vært avhengig av fyrlyktene for trygg og sikker navigering i all slags vær.

Ludvig den 16 og marie antoinette

Navnene på fergene er derfor henter fra kjente fyr som har ledet folk trygt hjem. Opplevelse - Tanken er at vi ønsker å trekke opplevelsen av Lofoten inn i fergene, og på denne måten forlenge opplevelsen av Lofoten.

Det er viktig for oss at vi kan gi passasjerene merverdi, noe som også skal være med på å styrke reiselivet i regionen, sier Viviann Ekanger.

Se dette: Legevakt bodø

Til neste år skal fergen MF Hydra seile utslippsfritt med flytende hydrogen i Rogaland. Westcon-verftet ser også store muligheter for Norge ved å være tidlig ute. Det er også mulig å kjøre noen ekstra turer ved behov.

Statens vegvesen lytter til ferjenæringen

Tidlig på morgenen og sent på kvelden er det mindre trafikk. Erfaring fra i fjor tilsier at fellesferien er spesielt travel. Vi ber om at alle reisende registrerer seg her, i tilfelle smittespredning. Hvis du ikke har avtale via Autopassferje. Elektriske ferger vil ikke fungere godt nok på strekningen.

Derfor har regjeringen bestemt at det neste anbudet skal forutsette bruk av hydrogenteknologi, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide i en melding på departementets nettsider.

https://lndc.us/fuqoxi.php

Statens vegvesen har ansvaret for anbudet, og skal samarbeide med fergeselskap, hydrogenleverandører og andre interesserte aktører for å få et best mulig grunnlag for å stille krav om hydrogen som energibærer i anbudet. Fergene skal også kunne drives med biodrivstoff og elektrisitet over tid.

Bodø til Moskenes med tog

Illustrasjonsfoto: Samferdselsdepartementet. Vi har derfor i dag sendt Samferdselsdepartementet brev der vi anbefaler mer tid før driftsoppstart i neste kontrakt, til beste for næringen og framtidige brukere av ferjene mellom Bodø og Lofoten, sier avdelingsdirektør for ferje i Statens vegvesen, Edvard Thonstad Sandvik.

Miljøaspektet er svært viktig for oss, legger han til.

MOSKENES BODØ Relaterte emner

Alle ligger i Nordland fylke, og er sentrale for reiser i landsdelen, uansett om man skal til Lofoten, Vesterålen eller videre nordover. Dette er grepene som er gjort for å få til smidigere ferjetransport: På Bodø - Moskenes er perioden med fire fartøy utvidet, og større ferje er satt inn på Bognes - Skarberget. På noen av sambandene kan det kjøres ekstraturer utenom ruteplan, ved behov. Det vil likevel være vanskelig å holde en meters avstand under hele reisen, spesielt ved på- og avstigning. Bruk av munnbind er derfor anbefalt!

MOSKENES BODØ Kommentarer:
Forfatter på Moskenes bodø
Andersson fra Alta
Se gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Bonsai-Baum. jeg liker lese romaner virkelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net