Montere Strikketøy

  1. Mer om
Montere Strikketøy

Montere Strikketøy BedreHvordan montere/sy sammen plagget Jeg har derfor laget en oppskrift på hvordan man monterer for å knuse denne Når du er ferdig med å strikke ermene og for- og bakstykket Jeg har en viss allergi mot vrangmasker, og enda mer mot flerfarget mønster på vranga. Jeg har testet teknikken med å strikke 'baklengs Ferdig strikket jakke ikke mange tråder å feste her (8)!. Strikk inn oppleggs tråden: Start alltid ved å strikke inn oppleggs tråden slik at du slipper å feste Jeg hadde veldig behov for å prøve noe nytt når jeg skulle montere min medaljekofte med raglanfelling. Dette er doble stolper som strikkes både fra utsiden

Jeg syr to ganger over på begge sider. Jeg fjerner merketråden og ser på baksiden at alle trådene krysser hverandre.

OL-gensere,VM-gensere osv, men det er noen år siden..

Bokmålsordboka Nynorskordboka

Håper min forklaring kan være til hjelp for andre som syns det er skummelt å montere en strikket genser. Ta gjerne kontakt med meg hvis noe er uklart.

Lastebil lappen via nav

Her er Rikke, eldstejenta mi og eier av genseren. Hun har strikket den selv, men ba så fint om hjelp til å montere den.

Ninapetrinas blogg!: Klippetips for strikkejakker

Gjør jeg det er det ingen grunn til panikk, det er da bare å sy om igjen et lite stykke akkurat der. Nå syr jeg sammen skuldrene forside mot bakside.

Dette er det flere måter å gjøre på. Hva jeg velger avhenger av hva slags garn jeg har strikket i, hvor grovt eller fint plagget er og hvor stretchy strikket er.

Montere strikket genser, tom for garn

Jeg liker ikke ermer som siger ned på skulderen når jeg bruker plagget, så jeg tester litt før jeg velger sammensyingsmetode. Du kan maske sammen, hekle sammen eller sy med kastesting se bilde lenger nede på siden.

Det jeg aldri anbefaler er å sy sammen et håndstrikket plagg på maskin. Først vrenger jeg bolen med vrangsiden ut og setter det ene ermet inn i åpningen og passer på at ermet re med undersiden nederst i ermehullet: Har selv erfart å sette det inn opp ned Jo bedre du setter det fast nå dess mindre trøbbel får du med forskyvning og rynking når du skal sy det fast for hånd.

Hvordan montere med usynlig maskesting

Jeg bruker en butt nål uten spiss og bunnfargen i genseren som tråd, når jeg syr fast ermene med attersting. Prøv å følge én maske hele veien på hver av sidene, det gir et finere resultat. Nå masker jeg sammen skuldrene.

Her kan du velge om du vil strikke dem sammen, eller om du vil maske dem sammen. Det finnes mange gode videor på YouTube for hvordan man gjør det.

Hvordan montere med en usynlig sidesøm (Tutorial Video)

Plukk opp masker og strikk hals i henhold til mønsteret. Brett ned halsen på innsiden og sy den fast. Det går nesten som en lek, og skal bli seende slik ut!

https://odertal.info/norsk-ord-for-halloween.php

På baksiden syes belegget fast over sårkanten. Nå gjenstår å sy knappekantene pent på Nå er det bare knappekanten på den andre siden igjen, og knapper også selvfølgelig. Thank you for sharing your methods.

MONTERE STRIKKETØY Relaterte emner

Se her for tysk oversettelse Montering av gensere har fått et ufortjent dårlig rykte på seg for å være ekstremt vanskelig. Jeg har derfor laget en oppskrift på hvordan man monterer for å knuse denne myten. Montering er ikke vanskelig, bare veldig kjedelig haha. Jeg vil gjøre oppmerksom på at det finnes mange måter å montere på, men dette er sånn JEG gjør det:D Bilde: Åste og venninden på tur i Pasvik med Norske skoggensere strikket i Alafosslopi. De monterte for første gang og de var sååå flinke!! Det du trenger for å montere er: Strikkepinner. Har du aldri brukt en symaskin før så øv deg på en avis.

Montere Strikketøy
MONTERE STRIKKETØY Kommentarer:
Redaktør på Montere strikketøy
Gran fra Svolvær
Se gjennom min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Footvolleyball. jeg liker studere dokumenter sterkt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net