Autopass Kontakt

  1. Mer om
Autopass Kontakt

Autopass Kontakt PlutseligHar du spørsmål om fritak eller faktura for passeringer gjort uten Ta kontakt med et utstederselskap for å tegne AutoPASS-avtale og få brikke. Det samme gjelder for om du har spørsmål om faktura, bompasseringer eller Hvor kan jeg bruke AutoPASS-brikken? AutoPASS-avtalen er gyldig i alle AutoPASS-anlegg i Kontakt et selskap: Velg selskap, Bompengeselskap Nord, Flyt AS Her finner du svar på ofte stilte spørsmål og informasjon om hvordan du kan kontakte oss. Fjellinjen betjener ikke lenger AutoPASS-kunder AutoPASS for ferje v/ Skyttel AS Postboks 6203 5893 Bergen

Med FerryPay-avtale betaler du automatisk med kreditt- eller debetkort, og du slipper å motta faktura med gebyr i posten.

https://odertal.info/gihani.php

Les mer og registrer ditt kjøretøy hos FerryPay her. Dette betyr at den nye brikken er aktivert, og den gamle brikken strykes fra sentralsystemet. For å unngå mulighet for misbruk, vent med å kaste den gamle brikken til den nye er aktivert. Rabatt innvilges når brikke er på plass og forskuddsbeløpet er innbetalt. Med forskuddsavtale trekkes fergebilletter automatisk av forskuddsbeløpet.

Hvor mange kjøretøy kan man knytte til rabattavtalen? Privatpersoner kan knytte inntil to kjøretøy på en og samme rabattavtale. Det er ubegrenset hvor mange kjøretøy en bedrift kan knytte til en bedriftsavtale.

Når forskuddsbeløpet er brukt opp, kommer det da en faktura? Man vil automatisk få tilsendt faktura for påfyll av fergekonto når saldo blir lav. Når saldo er nede i ca. Ønsker man å betale inn nytt forskudd før man mottar ny faktura, kan KID-nummer på en gammel faktura benyttes. Når man benytter AutoPASS-brikke som betalingsløsning og er tom for forskuddsbeløp, får man allikevel 10 prosent rabatt av full billettpris, men dette trekkes da fra hovedavtalen hos brikkeutsteder.

Trenger du hjelp til innlogging? Se hjelpesider på autopass. Du må ha norsk personnummer for å kunne være medlem av Hertz BilPool. Hva er aldersgrensen for å være medlem av Hertz BilPool?

Man må være 20 år og hatt førekort sammenhengende i minimum et år. Kan jeg la noen andre kjøre eller benytte medlemskortet mitt?

Alt du trenger å vite om AutoPASS for ferge

Medlemskapet er personlig og du står personlig ansvarlig for all bruk som knyttes til ditt kort. Alle kjøredata er knyttet til ditt medlemskap i vår database.

Vi kan opprette flere brukere i sammen husstand hvis du ønsker det, ta kontakt. Hvis personen som er med deg i bilen også er registrert som bruker i Hertz BilPool kan vedkommende også kjøre, så lenge du er med på reisen.

Svinesundsforbindelsen

Er drivstoff inkludert i prisen? Dersom den settes igjen med mindre enn dette, tilkommer et gebyr for utanket bil etter gjeldene prisliste. Når mottar jeg faktura? Er du privatkunde blir reisen din belastet kredittkortet ditt 5 dager etter at reisen er avsluttet. Er du bedriftskunde sender vi faktura på bedriftsreiser til firmaet ditt, og privatreiser blir belastet ditt kredittkort. Hvor mange forfallsdager har jeg?

BMW Financial Services: Eksisterende kunde

For privatpersoner blir beløpet automatisk trukket fra ditt kredittkort, 5 dager etter at leien er avsluttet. Bedrifter har 15 eller 30 dager til forfall. Hvor finner jeg KID-nummeret?

Du finner KID-nummeret nederst til høyre på våre fakturaer. Vi minner om at du får tilgang til alle dine fakturaer ved å logge deg inn på våre sider. Fakturaen eller avregningen inneholder din faste månedsavgift dersom du er privatkunde med fast medlemsskap, samt en variabel del med timespris, KM-avgift, bompengepasseringer og bookingsavgift.

Fakturaen kan også inneholde et servicegebyr om du for eksempel har booket bil gjennom vår support, eller et forsinkelsesgebyr om du har ikke har levert bilen til riktig tid.

Bompengeselskap Nord AS

Hvordan endrer jeg fakturaadresse? Privatkunder - Logg inn på Mine Sider, og endre adressen under Min profil. Firmakunder - Avtaleadministrator i firmaet må logge inn på hovedkontoen og endre fakturaadressen der. Hva skjer om jeg ikke betaler fakturaen? Det samme vil skje som i hvilket som helst annet selskap hvor du velger å ikke betale faktura. Du vil motta en purring, med tilhørende purregebyr. Betaler du ikke den, sender vi fakturaen til inkasso, og du kan risikere betalingsanmerkninger.

Kan jeg få avtalegiro? Nei, vi tilbyr dessverre ikke avtalegiro. Kan jeg få e-faktura? Nei, vi tilbyr desverre ikke e-faktura. Hvor kan jeg se fakturadetaljer? Ved å logge deg inn på Min profil, vil du finne alle detaljer under Mine fakturaer. Må jeg ringe til utlandet dersom jeg trenger å kontakte EPC? Spørsmål og klager skal sendes elektronisk til EPC via www. Da kan EPC behandle din sak.

17 mai middag tips

I Danmark og Sverige er det mulig å ringe til et lokalnummer som setter deg i kontakt med EPCs multispråklige kundesenter. I tillegg har noen selskaper og områder større rabatter for elbiler.

De fleste ferjer er en del av Autopass, men i to nivåer.

https://lndc.us/begimitol.php

Du kan bruke den vanlige Autopass-brikken som en vanlig bomring, eller opprette en egen avtale kalt Autopass ferjekort. For ferjekortet finnes egne rabattordninger, og de kan ikke brukes sammen med rabattordninger som måtte ligge i vanlig Autopass-brikke.

Spørsmål og svar Bypakke Nedre Glomma

Uansett spiller dette liten rolle for elbiler, siden de ikke betaler mer enn maksimalt 50 prosent av billettprisen. Ferjerabatter med Autopass kan virke forvirrende. Bruker du ferjer mye bør du sjekke nøye med ditt bomselskap og Autopass Ferje. Hvis du har gamle verdikort og storbrukerkort kan disse, med visse unntak, brukes ut 2019.

Får jeg rabatt i andre bomselskaper enn der jeg har avtale? I Norge gjelder selvsagt maksimalprisen 50 prosent takst for elbilen i alle anlegg. Men rent prinsipielt vil du få rabatt i Nordland med en brikke fra Fjellinjen i Oslo.

AUTOPASS KONTAKT Relaterte emner

Personvern Svinesundsforbindelsen - din portal mellom Norge og Sverige Svinesundsforbindelsen er den mest trafikkerte grensestasjonen mellom Norge og Sverige. E6-traséen er 6,7 kilometer lang, inkludert Svinesundsbrua som har en lengde på over 700 meter. Fra juli 2005 til 15. Avvikling av innkreving på Svinesundsforbindelsen Innkreving på Svinesundsforbindelsen legges ned fra 15. Veiledning til innlogging finner du i tilsendt informasjon. Merk at dette gjelder aktivitet før 15.

Autopass Kontakt
AUTOPASS KONTAKT Kommentarer:
Redaktør på Autopass kontakt
Sletten fra Finnsnes
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: australischer Handball. jeg elsker utforske norske bøker med rette.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net