Sarah Bernard Langpanne

  1. Mer om
Sarah Bernard Langpanne

Sarah Bernard Langpanne BeskyttetContent [hide]

Slik gjør du · Kjør mandlene til mandelbunnen raskt i en foodprosessor, eller mal dem i en kvern Her har du en HELT FANTASTISK GOD og effektiv måte å lage "Sarah Bernhardt" på! Kaken ble første gang laget til min manns 40-årsfeiring Deilig langpanneversjon av den berømte Sarah Bernhardt-kaken - her med suksesskrem Sarah Bernard er en favoritt! Jeg er imidlertid ikke tilhenger av for mye «pirk» når jeg skal lage kaker, men når det hele enkelt kan Mal mandlene i en hurtigmikser og bland i bakepulver. Pisk eggehvitene stive, og tilsett sukkeret litt etter litt til du får en tykk marengs

Sukkerfri Sarah Bernard i langpanne

Og la oss være ærlig, det er sjokoladesmørkremen som er det beste! I år vil jeg ha sukkerfri jul.

Jeg er en tørrlagt sukkerjunkie, og jeg vet at om jeg får i meg for mye sukker så øker appetitten min drastisk og jeg ender opp med å legge på meg 4-6 kosekilo hver eeeeenestge jul. Avkjøl glasuren i noen minutter, men ikke lenger enn at sjokoladen fortsatt er flytende.

Smør sjokoladen over den kalde kaken i et tynt lag, og sett den kjølig igjen, til sjokoladeglasuren stivner. Del kaken opp i firkanter med en skarp kniv.

Sarah Bernhardt i langpanne

Skill plommen fra eggehviten. Ha eggehviten i bakebollen og spar eggeplommene i en annen bolle.

Trapp inspirasjon

Visp eggehvitene først på middels hastighet og tilsett så sukkeret litt etter litt. Øk så hastigheten og pisk til stiv marengs.

Vend de malte nøttene inn i marengsen ved hjelp av en slikkepott jo mindre du rører jo bedre.

Har du lest dette? Pavlova langpanne

Bre først da suksesskremen jevn over mandelbunnen i langpannen. Sett kaken i kjøleskapet over natten eller et par timer i fryseren. Sjokoladeglasur: Smelt kokesjokoladen sammen med smøret.

Napoli surnadal

Avkjøl den smeltede sjokoladen litt, men ikke mer enn at den fortsatt er helt flytende. Ta kaken ut av kjøleskapet eller fryseren og smør den smeltede sjokoladen raskt over den kalde kaken i et tynt lag.

https://lndc.us/fuwavu.php

Sett kaken kjølig igjen, til sjokoladeglasuren stivner. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram et stekebrett dekket med bakepapir.

https://lndc.us/gehotimap.php

Slik lager du kjeksbunnene 2 Kjør marsipan, sukker og eggehvite glatt i en foodprosessor. Eventuelt kan du finrive marsipanen og blande godt med sukker og eggehvite, til en jevn masse uten klumper.

SARAH BERNARD LANGPANNE Relaterte emner

Mal mandler i en kjøkkenmaskin, gjerne grovt Tilsett sukker og bakepulver. Stivpisk eggehvitene og løft dem forsiktig inn i mandelmassen. Ha alt over i en langpanne, 30 x 40 cm, med bakepapir i bunnen. Stekes i ovnen på nederste rille ved 200 grader i ca. Avkjøl og sett den gjerne i fryseren.

SARAH BERNARD LANGPANNE Kommentarer:
Redaktør på Sarah bernard langpanne
Lange fra Sandnes
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg elsker absolutt Doppelscheibengericht. jeg liker rapporterer norske nyheter håpløst.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net