Virdi

  1. Mer om
Virdi

Virdi AutentiskEr du privatperson i boligmarkedet er virdi.no stedet. Unik innsikt i egen bolig og markedet. Tips og veiledning så du kan ta og gjøre VIRDIfulle boligvalg VIRDI er Norges mest komplette boligtjeneste av og for forbrukere. Her får man oversikt over alle privatboliger i Norge For å beregne boligprisen benytter VIRDI seg av kunstig intelligens, som blant annet gjør millioner av kalkulasjoner for hver bolig. Alt du trenger for å sjekke Virdi lager boligtjenesten virdi.no som gir forbrukere innsikt og data om boligmarkedet, som automatiske verdiestimater, solgtpriser, boliger som kommer for VIRDI sikter seg inn på privatmarkedet. VIRDI startet opprinnelig som et innovasjonsinitiativ for å drive frem nyskaping og tjenesteutvikling i

Case: Virdi estimerer salgspris på boliger ved å bruke offentlige data Digdir

For svært mange boligkjøpere er investering i egen bolig den største og viktigste kjøpsbeslutningen man gjør i livet. Målet er å gi forbrukerne tilgang på informasjon og tjenester som gir en oversiktlig status på utvikling av egen bolig, hvordan man best kan ta vare på og utvikle den samt hva som skjer i nabolaget og i markedet generelt.

https://lndc.us/grille-hel-sei.php

I sum utgjør dette et unikt datasett og informasjonsgrunnlag som kommer forbrukeren til gode. Vi så prisene øke fra uke til uke, sier Oda Kristine Nygaard 24 Hun jobber i barnehage. I over ett år har hun bodd hjemme hos foreldrene for å spare opp penger til sin første leilighet i Moss i Østfold.

Ico due diligence

Til slutt fant hun en nedslitt leilighet på 57 kvadratmeter som hun har pusset opp. Her får man oversikt over alle privatboliger i Norge, uavhengig av om boligen er solgt, kommer til salgs, er til salgs eller ikke er annonsert.

Med dette er virdi. Søk opp boligen man ønsker informasjon om for å se transaksjonshistorikk, nåværende estimerte markedsverdi med mer. I kartet kan man også se alle solgtpriser, samt boliger som kommer for salg og som er til salgs.

Loading

Samtidig er kvaliteten på det som presenteres så høy at VIRDI også benyttes av blant annet meglere, banker, takstmenn, inkasso-, forsikringsaktører og ikke minst Renteradar. I tillegg til informasjon om boliglånet kan vi gi brukeren interessant innsikt i boligverdien.

Ved å innhente et oppdatert estimat på markedsverdi av boligen kan vi automatisk regne ut brukerens belåningsgrad. Belåningsgraden benyttes for å innhente relevante lånetilbud til brukeren. Jo lavere belåningsgraden er, jo lavere rente kan du få på boliglånet ditt.

VIRDI AS Jobbmuligheter og ledige stillinger

Når dataene ikke er åpent tilgjengelig online, må man også bruke tid på å komme i kontakt med riktig person for å få tilgang til dataene. Det Virdi klarte fint Omforming av dataene og å benytte de til ønsket formål etter at vi har fått tak i de klarer vi fint, selv om standardformater på tvers av alle data hadde vært en fordel.

I relasjon: Vg lista 2020

En del av dataene er tilgjengelig via APIer, noe som gjør tilgang og bruk veldig enkelt. Vi jobber med å legge til opplysninger fra blant annet Enhetsregisteret, Aksjonærregisteret og Entur. Vi har også samlet mye unik informasjon om boligmarkedet fra våre brukere, som er med på å foredle datasettet vårt.

VIRDI Relaterte emner

Med oppkjøpet har Ambita sikret seg en sterk teknologi- og forbrukerplattform for innsikt i boligmarkedet og prediksjon av boligpriser. VIRDI sikter seg inn på privatmarkedet. VIRDI startet opprinnelig som et innovasjonsinitiativ for å drive frem nyskaping og tjenesteutvikling i Ambita-konsernet. Miljøet skulle være en spydspiss for nyutvikling og innovasjon i eiendomsmarkedet. Visjonen var å skape et mer åpent, smidig og transparent boligmarked med bruk av avanserte maskinlæringsmodeller, data lakes og datadrevet produktutvikling. Seljeseth adm dir i Ambita- konsernet.

VIRDI Kommentarer:
Redaktør på Virdi
Magnussen fra Tønsberg
Jeg nyter studere dokumenter tvilsomt. Se min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Fahrradpolo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net