Lørenskog Maraton

  1. Mer om
Lørenskog Maraton

Lørenskog Maraton NyNye Lørenskogløpet 2019 går lørdag 26. Dette er samtidig Lørenskog Halvmaraton og 1. løp i Vinterkarusellen på Romerike for FAQ (Ofte stilte spørsmål). Jeg ønsker å melde meg på Lørenskog Halvmaraton. Er det bare å betale inn kr 225,- på den angitte bankkontoen så er man påmeldt Lørenskog Friidrettslag - Akershus. Halv- og helmaraton - 21 og 42 km. Rekord for kvinner ikke funnet Lørenskogløpet arrangeres for 43. oktober - mens Lørenskog Halvmaraton arrangeres for 14. gang og Vinterkarusellen på Romerike Resultater Lørenskog Halvmaraton - 5 og 21 km. Arrangementet het tidligere Lørenskogløpet

Etterrakster Etter at vi har arrangert klubbmesterskap, NM og Lina Roindt i løpet av tre helger, har desverre oppdateringer på vår hjemmeside lidd under denne "unntakstilstanden". Når vi nå får med rapporter fra Kanaljoggen, Stokkenløpet og Oslo Maraton, der det ble en tredje plass på Bjørn Vonheim, håper vi å være ajour, for vår ambisjon er at alle resultater våre løpere oppnår, skal komme på nett.

Mats Trygg og Alexander Larsson fikk assists. Lillehammer hadde et par kjempemuligheter til å gå i ledelsen igjen tidlig i tredje periode. Lørenskog-målvakt Jeff Jakaitis hadde en monsterredning da Brett Cameron kom alene. I motsatt ende hadde Christoffer Bengtsberg 47 redninger de første 60 minuttene.

Like etterpå ble jeg både overrasket og glad da Ole Kjell kom opp på siden. Jeg trodde han lå i klyngen 100 meter foran meg, men da fikk jeg jo selskap likevel, i hvertfall et stykke.

Sammen med 4-5 andre fant vi et relativt behagelig tempo på førsterunden, hovedsaklig i comfortsonen, og passerte 10 km på ca 42,20. Ja, det var surt og kaldt på Lørenskog. Bildet er fra Hjalmar Ripes billedgalleri Picasa Ole Kjell annonserte at han hadde tenkt å øke tempoet etterhvert, og jeg bestemte jeg meg for å prøve å følge så langt jeg klarte. Men inn på grusveien etter drøye halvløpt, økte han så markert at den lille gruppen vår sporenstreks ble sprengt i fillebiter og var plutselig langt bak oss.

Jeg hadde store problemer med å henge på selv også, men heldigvis var OK mer ute på en hard treningsøkt enn knivskarp konkurranse denne dagen, så i stedet for å male meg også i stykker, senket han farten og nærmest ventet på meg før gjørmepartiet, så jeg fikk roet meg ned.

Men det gikk rimelig raskt unna når vi igjen var ute på asfalten i det småkuperte terrenget som nå fulgte i noen kilometer. Det to siste km var jeg så sliten i beina at jeg var nær ved å gi opp. Tredjemann i følge, som jeg inntil da hadde trodd var Bjørnar, ga meg faktisk et lite kameratslig dytt i ryggen. Her var det tydeligvis helt uaktuelt å gi seg. Av av mange blide løpere på Lørenskog. Vegard Brox med 1:23:58 og tredjeplass i M40.

Inn mot oppløpet fikk jeg ny energi og klarte å spurte. Nesten uansett hvor sliten man er så klarer man det — å gi litt ekstra inn mot mål.

Resultater Lørenskog Halvmaraton

Til min store glede, det må jeg innrømme, hang ikke Morten på. Det gjorde derimot Lars-Erik Nordby, men han nektet rett og slett å løpe forbi meg — Denne her skal du få, sa han og la igjen hånda på ryggen min. Må ærlig innrømme at jeg ikke hadde gjort det samme. Jeg hadde ikke ventet, men for all del — jeg tar av meg hatten for sånt sportsmanship.

Kryssord hjelp

Maraton Menn 65-69år: 1. Gunnar Hugo Sanden, Houston Marathon 3:44. Odd Wilhelm Olsen, Kondis 4:04.

https://odertal.info/7330.php

Maraton Menn 70-74: 1. Maraton Kvinner Senior: 1. Maraton Kvinner 35-39år: 1. Maraton Kvinner 40-44år: 1. Dorte Foss, Raufoss IL 3:16. Maraton Kvinner 45-49år: 1. Maraton Kvinner 50-54år: 1. Maraton Kvinner 65-59år: 1. Signy Henden Rustlie, Lørenskog 5:41. Halvmaraton Menn Senior: 1.

29/ Lørenskog Halvmaraton

Åsmund Korsvoll, Gaular IL 1:34. Eirik Løvgaard, Bjerke IL 1:37. Sigbjørn Reigstad, Osterøy IL 1:37. Jan Van Os, Zaanland Hol 1:45. Halvmaraton Menn 35-39: 1. Jon Jørgensen, Rjukan 1:33.

Lørenskog Halvmaraton

Stig Rune Flatabø, Odda O lag 1:38. I tillegg er det 60 meter inn mot mål. Kommentarer Alle kommentarer må undertegnes med fullt navn, fornavn og etternavn. At det er gratis er viktig og gjør at deltakelse blir veldig lavterskel. Jeg tror ikke jeg hadde deltatt om jeg hadde måttet betale.

Det har også vært enkelt å registrere aktivitet. Jeg har brukt appen, og det har vært veldig greit. Hun forteller at hun alltid har syklet til jobb. Nå bruker hun el-sykkel, noe som er mye raskere enn om hun hadde brukt bilen.

Det er fine sykkelveier, og hun slipper kø. På sykkelen forbereder hun seg til jobb, og på hjemveien sykler hun jobben av seg før hun møter familien.

Hun forteller at hele familien også ofte drar på sykkelturer i helgene. Sykling gir stor frihetsfølelse!

LØRENSKOG MARATON Relaterte emner

Og for tredje gang ble det pers. Her følger noen sene, men svært velvalgte ord om avslutningen på tidenes løpesesong. Vaagsbø, på vei opp Lørenskogs eneste motbakke. Foto: Bjørn Hytjanstorp De som har fulgt bloggen min i 2017 vet at det var 10km som var målet mitt i år. Det det jeg har lagt opp all treningen i forhold til.

Lørenskog Maraton
LØRENSKOG MARATON Kommentarer:
Forfatter om Lørenskog maraton
Høvik fra Kaupanger
jeg er glad i studere dokumenter motvillig. Se over min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Bar Billard.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net