Heidi Weng Søster

  1. Mer om
Heidi Weng Søster

Heidi Weng Søster ØnsketHeidi Weng er oppvokst i Ytre Enebakk i en idrettsinteressert familie som datter av May Bente Weng og Ole Morten Weng. Hun har en eldre søster, Merete Tiril Udnes Weng (født 29. september 1996) er en norsk langrennsløper som representerer Nes Ski. Hun er tvillingsøster til langrennsløperen Sprinteren Lotta vant NM-gull, sitt første som senior. Søster Tiril ble nummer fire. Duoen er femmenninger til mer kjente Heidi Weng Mamma May-Bente og storesøster Merete er blant Norges beste i motbakkeløp, i likhet med Heidi. Også pappa Ole Morten er meget bra trent Her krasjer tvillingene i VM-semifinalen: – Jeg har en søster som er litt idiot av og til. Tiril Udnes Weng under NM langrenn i Granåsen

https://odertal.info/9058.php

Motbakkeløp[ rediger rediger kilde ] Weng har sammen med sin mor og søster deltatt i en rekke motbakkeløp. Heidi vant NM for junior under Lønahorgi Opp i 2010. Bjørn Robstad i arrangørstaben forteller at målet i år er å få med enda flere unge, samt sette ny deltakerrekord med 200 startende.

De ser helt like ut. De er like blide og like hyggelige.

Utfordrer to skikretser

Trikset jeg bruker er at alle har navn på bagene. Det er ikke alltid like enkelt, for med mor May Bente Weng og søster Merete Weng er det ikke noe barneskirenn.

https://lndc.us/carl-berner-postkontor.php

I likhet med Heidi har både mor og søster Weng medaljer å vise til fra NM i motbakkeløp. Hatet mot å tape er tilsynelatende like stort i skisporet som rundt familiens kjøkkenbord, og kortspill er like mye alvor som en tremil i Holmenkollen.

Dette har ført til at familien Weng ofte har måttet stikke kjepper i sine egne hjul for å unngå en potte sur Heidi.

Heidi Weng og Martin Løwstrøm Nyenget vant virtuell versjon av Skeikampenrennet

Her har Weng sin fetter gjentatte ganger som president gitt sine beste kort til bomsen Heidi Weng for å unngå sure miner. Dessverre for Heidi er ikke alle i langrennsirkuset like opptatte av å bevare freden som familien Weng, men det hindrer neppe Weng i å gjøre sitt ytterste for å unngå tap også denne sesongen.

Regne bremselengde

Det er tross alt en av verdens mest stabile skiløpere det er snakk om. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse. Heidi hiver innpå noen druer og tar en slurk energidrikk.

Så biter hun tennene sammen og heies igjennom det som skal være de siste sekundene av arbeidsdagen.

Resultater Tiril Udnes Weng /

Bare kjør på, brøler Ole. Kom igjen, skriker Merete. Og så blir det en ekstra serie. Heidi sitter i en blå hagestol utenfor hytta. Det er fjorten grader og utrygt for regn, ganske typisk for sommeren 2015. Heidi har på seg tøfler i herrestørrelse for å holde seg varm på beina.

Etter alt å dømme kan Lotta også ta mål av seg til en VM-plass, selv om landslagstrener Ole Morten Iversen sier at han ikke tar ut laget før etter verdenscupen i Lahti til helgen. Heidi Weng har foreløpig jublet for fjerdeplass i VM, på 10 km klassisk. Ingen kan i alle fall ta plassen fra Maiken Caspersen Falla. Fossesholm ble blant annet nummer to på nettopp 15 kilometer med skibytte i verdenscuprennet i Lahti 23. Men til NTB melder hun på fredagens pressekonferanse at hun ikke ser på seg selv som noen stor medaljekandidat.

Posten sporingsnummer

HEIDI WENG SØSTER Relaterte emner

Førstkommende helg er det sesongstart på Beitostølen, og flere av landets mest folkekjære skiløpere er klare for å ta fatt på sesongen. Det er ikke ukjent at langrennsløperne her til lands legger ned titalls med treningstimer i uken, og innspurten mot sesongstart kan være knallhard. Det fikk et av Norges aller største gullhåp kjenne på kroppen. Heidi Weng 26 avslørte nemlig overfor Dagbladet tidligere denne uken at hun måtte ta en pause fra idretten, etter at hun hadde vært for ivrig på treningen tidligere i høst. Den siste uka har vært veldig bra, så jeg tror jeg kommer like sterkt tilbake, sa hun til avisen. Om hun hadde gått på en smell avkreftet hun raskt, men forklarte at hun hadde hatt en tyngre periode, og at hun nå ser positivt på «pausen» hun tok. Men jeg er ikke det, så da måtte jeg bare ta det litt rolig.

HEIDI WENG SØSTER Kommentarer:
Forfatter om Heidi weng søster
Sveen fra Alta
jeg er glad i rapporterer norske nyheter ved et uhell. Bla gjennom min andre nyheter. jeg liker Düsentriebwerke.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net