Huseby Møbler

  1. Mer om
Huseby Møbler

Huseby Møbler Høy kvalitetContent [hide]

Opplev skandinavisk design og klassiske møbler i vår nettbutikk. Våre erfarne interiørkonsulenter skreddersyr løsninger tilpasset ditt hjem HUSEBY | Møbelbutikk i Oslo on August 01, 2021 tagging · Photo by A. HUSEBY | Møbelbutikk i Oslo on July A.Huseby & Co er en av norges eldste møbelbutikker. Ygg&Lyng - Norwegian Living Gjennom årene har møblene blitt stilt ut, i inn- og utland, bl. annet Verdensutstillingen i Paris i 1900. Huseby & Co er stolte av å være en av Norges I 1896 formga han en særegen sofa i rikt utskåren dragestil. Bull tegnet også møbler til Norges Jubileumsutstilling i

Mesternes mester brettspill

Benkeplater i laminat, heltre, kompositt og stein kommer fra ledende leverandører. Vi tegner gjerne opp ditt neste prosjekt og hjelper deg med alt fra fargesammensetning til montering. Kom innom en av våre butikker for en prat om ditt neste prosjekt, så hjelper vi deg med å skape ditt drømmehjem!

Fordi det tas vare på. Går i arv i generasjoner.

Huseby kjøkkensenter

Kanskje noe ubevisst, men fordi de alltid har vært der. Du er dyktig butikkdriver og er flink med personalansvar.

https://lndc.us/festdrakt-voksen.php

Du er selvstendig, kreativ og kan ta i et tak når det gjelder utstillingen og andre gjøremål i butikken. For oss gir fleksibelt design nye og spennende løsninger.

Et moderne formspråk og en solid konstruksjon som er skapt for fremtidens kontor.

Vi søker butikksjef til A. Huseby

Vi har utviklet nye konstruksjonsteknikker som møter morgendagens krav til funksjonalitet og design. Med våre fleksible løsninger er det kort vei fra idé til installert produkt hos kunden. Alle materialer og overflater er tilgjengelige hos oss, så lenge råvarene kan skaffes til veie.

Ingen begrensninger. Våre kundeveiledere har alle bred og mangeårig erfaring med kontormøbler, og har den faglige tyngden som behøves i ethvert prosjekt.

I relasjon: Fagmøbler

Dette gjenspeiler seg også i våre kontormøbelserier. Enten du velger fra Factor, Vesta, Optima, Tellus eller Titan har du mange valgmuligheter og kombinasjoner.

Småspor

Bedriften var i mange år underleverandør av salongbord til andre produsenter. Mer helnorsk kan det neppe bli! De skaper møbler som varer, avslutter Nils Houge.

Tekst: Gunnhild Bjørnsti Foto: A.

HUSEBY MØBLER Relaterte emner

Frem til 1970 drev vi egen møbelproduksjon og tapetserverksted. Gjennom årene har møblene blitt stilt ut, i inn- og utland, bl. Du har relevant salgserfaring og liker deg på butikkgulvet midt blant kunder og kollegaer. Du er dyktig butikkdriver og er flink med personalansvar. Du er selvstendig, kreativ og kan ta i et tak når det gjelder utstillingen og andre gjøremål i butikken.

HUSEBY MØBLER Kommentarer:
Redaktør på Huseby møbler
Waage fra Bodø
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Makramee. jeg er glad i lese tegneserier sørgelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net