Brune Tupper På Bladene

  1. Mer om
Brune Tupper På Bladene

Brune Tupper På Bladene BemerkelsesverdigBladspisser betyr at planten får for lite vann, eller at luften er for tørr. STIKKORD: Temperatur, gjødning, plassering og fuktighet Tung jord = vann igjen i jorden. Bladene er brune og tørre. Da er nok problemet for lite vann. Sjekk jorden regelmessig ved å løfte litt på potten for å kjenne Lav luftfuktighet og tørr jord får bladene til å bli tørre og brune i kantene. Sprayer du bladene dine med vann (helst regnvann) regelmessig For våt jord fører til at røttene råtner og planten din dør, det sies at det er vanligere dødsårsak enn at du vanner for lite Få plantene ut fra veggen, ikke vann for mye, og ta gjerne plantene med i dusjen

Dette må være mellom 4 og 6. Hvis en av de to er alkaliske pH større enn 7, må du endre den. I det første tilfellet må du plante den i potter med substrat for sure planter her du kan få det eller kokosfiber ikke bli uten ham, og i det andre surgjør vanningsvannet med sitron eller eddik. På denne måten, selv om du må vanne oftere, vil du sørge for at planten ikke har det dårlig.

Helenes Tomater: HVORFOR KRØLLER BLADENE SEG?

Trenger gjødsel Denne årsaken kan være relatert til den forrige. Japanske lønner er store "mat" -kravIkke overraskende vokser de bare i jord rik på organisk materiale. Av denne grunn, når de dyrkes på underlag som akadama, pimpstein, kokosfiber, Fra tidlig på våren til sensommeren må du gjødsle planten din med en sur gjødsel. Det anbefales også å gjødsle det med jevne mellomrom for eksempel i alternative måneder med organisk gjødsel, som guano.

https://odertal.info/2959.php

Følg instruksjonene som du finner på pakken, slik at du ikke går glipp av noe. Mangler tomten blomsterpotter Hvis du dyrker lønnen din i en gryte, og du har den som en busk eller et tre og ikke som en bonsai, du bør transplantere det hvert tredje år omtrent.

Fem typiske feil du gjør med sukkulentene dine

Plassmangel vil skade planten, som vil ende opp med brune blader for tidlig. Når du mistenker at du trenger en større pott, transplanter det på sen vinter, før det begynner å fjerne blader. Den blomstrer i juni-august. Hvitbergknapp før blomstring, med karakteristiske blader. Unngå den mest intense solsteken på sommeren. Temperatur: Unngå plassering under 16 grader. Gjødsel: Gjødsles hver 14. Jeg hadde nærmest gitt opp, jeg hadde ikke grønne fingre, tenkte jeg, og googlet for å finne ut hvilke planter som var vanskeligst å ta livet av.

Selv kaktus overlevde ikke hos meg! Derfor ble det med avskårne blomster på bordet. Mer om min grønne åpenbaring her!

Vista to windows 10

Da jeg flyttet i hus kom hageinteressen, og der fikk jeg litt dreisen på det. Og spørsmålet var jo da, hvorfor får jeg det ikke til inne? Det handler selvfølgelig ikke om grønne fingre, det uttrykket er bare ødeleggende, for det handler veldig lite om at noen har det — og andre ikke har det. Å få planter til å leve og vokse handler om interesse, ikke så veldig mye annet.

Jeg var interessert i hagen, og derfor lyktes jeg i hagen. Nå er jeg interessert i alt som vokser og gror, og dermed er tabbene også blitt færre med årene. Jeg skal ikke late som at jeg aldri ser planter rundt meg visne hen, sist ut var en senecio-sukkulent som jeg hadde hatt i et års tid den viste seg å ikke være helt som andre sukkulenter. Men jeg gjør ikke de verste rookie-mistakes lenger, og noen av de viktigste punktene tenkte jeg å dele med dere her!

Som en liten inneplanteguide for dummies.

Se for deg en kylling som har blitt avlet frem på rekordtid! Planter som henger Planter som henger med hodet mangler som regel vann, spesielt om sommeren.

Trendy grønne planter

Det kan også ofte være for varmt og for mye direkte sollys. For sterkt sollys gjelder spesielt om sommeren. En annen grunn for at plantene henger kan også være på grunn av for mye vann. Brune blader Brune flekker på bladene kommer ofte av for lav temperatur innendørs, men kan også skyldes det motsatte eller direkte sollys.

https://odertal.info/blfjell-2-full-movie.php

Vanndråper, som ligger på bladene, kan virke som en lupe og gi brennmerker. Pakk potten inn i en plastpose for å holde jorden fuktig. Still potten et varmt og lyst sted. Etter 3-8 uker har røttene en lengde på rundt 3-4 cm.

Nå kan du flytte stiklingen over i en riktig potte.

BRUNE TUPPER PÅ BLADENE Relaterte emner

I varmere land dyrkes den som landskapsplante, hvor den blir opptil 8 m høy. Andre steder i verden, som her i Norge selges den som husplante. Den er lettstelt og både luftrensende renser giftstoffer fra luften og en bra luftfukter. Botanisk navn: Dypsis lutescens Opphav: Madagaskar og det sørlige India. Kan gjerne plasseres litt lenger inn i rommet slik at den får indirekte lys. Se også vårt utvalg av Timere, som sørger for like mange timer lys per dag. Temperatur: Stuetemperatur ca 17-24°C.

Brune Tupper På Bladene
BRUNE TUPPER PÅ BLADENE Kommentarer:
Forfatter om Brune tupper på bladene
Nyheim fra Stavanger
jeg elsker lese tegneserier heldigvis. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Hüte sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net