Laksevåg Klatresenter

  1. Mer om
Laksevåg Klatresenter

Laksevåg Klatresenter Bli medNytt klatresenter på Laksevåg i Bergen, innendørs buldring på alle nivåer, passer både for erfarne klatrere og deg som aldri har prøvd klatring før Gym/Physical Fitness Center The breakfast bullet ring continues through the Trening, hele senteret9:00 - 11:00 34 plasser igjen. Trening, hele senteret10:00 - 12:00 37 plasser igjen. Trening, hele senteret Vi gleder oss veldig til å åpne dørene til det som er blitt et flott klatresenter, dette blir et løft for hele Laksevåg, sier Nini Sissener Klatring, dingling og en vaskekte klatrehai på nye Bergen Klatresenter. Sammen med sin egen og tre andre barnefamilier har Nini Sissener brukt

Breakfast bouldering every Thursday, we open at 7am! Please remember to wash your hands, keep your distance to others minimum 1 m and stay at home if you feel sick, read more here.

When you visit us for the first time, you need to sign a declaration of responsibility.

https://lndc.us/bmw-x1-xdrive30e.php

Buldrevegger med utfordringer på alle nivå, treningsrom, barnerom, butikk og kafé i sjøkanten på laksevåg. Førde klatresenter tilbyr innendørs buldring klatring på lave vegger over tjukkas og tauklatring på alle nivå.

Buldrevegg med utfordringer på alle nivåer, stort barnerom I bergen er kapasiteten i de eksisterende klatreanlegg fullstendig sprengt. Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for bergen klatresenter, bergen johan berentsens vei 63 kartkart, beliggenhet, hvordan å komme seg rundt, åpningstider i norge.

Du vil kanskje like: Filosofi ntnu

Bergen klatresenter tilbyr innendørs buldring klatring på lave vegger over tjukkas på alle nivå. De kjenner hverandre godt gjennom klatremiljøet og har i noen år drømt om å åpne et klatresenter sammen. Men å finne et lokale som er egnet til å bygge klatrepark i, har ikke vært en enkel jobb. Da vi etter mye leting fant dette lokalet her i Johan Berentsens vei, var vi strålende fornøyd.

Anders sa opp en trygg jobb for å åpne noe helt nytt

Det er helt perfekt, mener Sissener. Leiekontrakten med Mesterhus ble undertegnet i mars. Det neste steget var utvikling av finsk buldring, som ifølge Henrik er helt i verdensklassen både når det gjelder kvalitet på steinene og høy vanskelighetsgrad.

Nalle gikk den i 2016 og hittil har ingen klart å repetere den, sier Henrik Suihkonen.

Nye klatremuligheter i Laksevåg

Han har tatt med seg både engasjementet og ambisjonene over til sin nye virksomhet som klatresenter-gründer. Nå også som en del av en ambisiøs internasjonal satsing sammen med samarbeidspartnere fra Norge og USA.

Målet er å etablere og drive en kjede av verdens beste klatre-og buldrehaller.

Høytrykkspyler test

Vi har også en seks meter høy vegg til tauklatring for barn, klatrenett, sklie og en klatrehai! Her er det noe for alle aldre, og voksne kan boltre seg i en stor buldrehall, eller slå seg ned i kaféen vår, som er lydisolert, men med full oversikt til de klatrende barna.

En finsk klatrelegende Klatrere NORSK

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Påmelding Du vil umiddelbart motta bekreftelse pr. Det settes ikke opp ventelister ved fullbooket arrangement. Ved avmelding legges ledig plass ut tilgjengelig for andre. Vi håper alle deltakerne får en hyggelig leiruke: Påmeldingsfrist 20.

LAKSEVÅG KLATRESENTER Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

Laksevåg Klatresenter
LAKSEVÅG KLATRESENTER Kommentarer:
Forfatter om Laksevåg klatresenter
Mæland fra Alta
Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Verein Fußball. jeg er glad i studere dokumenter triumferende.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net