El Sykkel Kit

  1. Mer om
El Sykkel Kit

El Sykkel Kit DerforOmbyggningskit, eller elsykkel-kit som det også kalles, består av komponenter som brukes til å bygge om en vanlig sykkel til elektrisk drift Bafang G340 Elsykkel kit Dette produktet inneholder alt du trenger, inkludert batteri for å bygge om sykkelen din til en elsykkel Ombyggingskit, eller elsykkelkit som det også kalles består av komponenter som brukes til å bygge om sykkelen din til en elektrisk sykkel ReaseJoy 48v 1000w bakhjul ebike konvertering kit med LCD-skjerm I mitt innlegg: Elektrisk sykkel vs konvertering kit, Sammenligner jeg fordelene med Genialt enkel og diskret elsykkel konvertering! Powerwheel Easykit er et komplett sykkelhjul (inkudert dekk) med en innebygget, kraftig elektrisk motor

Ingen tekniske forkunnskaper er nødvendig, du bytter enkelt ut forhjulet på sykkelen din med et Powerwheel Easykit i løpet av en halvtime. Du kan også få den i 20" størrelse.

Bosch shishlov.info sport kit ettermontering

Settet er komplett, inklusivt Litium batteri 36v, 10Ah og lader. Batteri Dette er en av de dyreste delene på en elsykkel. Jeg er heldig og har tilgang på avlagte dronebatterier som ikke lenger duger til profesjonell bruk i flygende dingser, men som er helt finfine til sykkel.

Så min doning drives av to stykk 5-cellers LiPo-batterier på 8000 mAh som er koblet i serie. Dette gir 42 volt når de er fulladet og så kjører jeg dem ned til ca 35 volt før jeg lader dem opp igjen. En slik pakke gir meg omtrent 30 kilometer rekkevidde.

En av grunnene til at jeg endte med krankmotoren er at akkurat den jeg valgte tåler 42 volt. De fleste elsykler er 36 eller 48 volt. Noen 36-voltsmotorer vil slite med et batteri som er 42 volt når det er fulladet.

36v konverteringssett for elsykkel ebike Shuangye

En høykvalitets beskyttelsespose som vil dempe en eventuell brann i batteriene. Ulempen med lipo-batteriene er at de er hissige og må behandles forsiktig når du lader dem.

De blir helt ødelagt om du tømmer dem for mye og de kan ha en tendens til å eksplodere om de blir skadet. De blir også dårligere om de blir liggende for lenge fulladet. Men jeg er vant til å håndtere store lipo-batterier og har rigget meg med mulighet for sikker lading av dem hjemme. Jeg oppbevarer dem i en egen brannsikret lipo-pose og har dem i den posen i sykkeltasken bakpå sykkelen når de er i bruk.

shishlov.info sett ettermontering

Li-Ion 18650-basert sykkelbatteri For folk som ikke har tilgang til avlagte helikopterbatterier de aller fleste vil jeg anbefale å kjøpe en standard sykkelbatteripakke som er basert på 18650-LiIon-celler. Montering Det krever spesialverktøy å ta av pedalene på en sykkel.

https://lndc.us/flokker.php

Hjelp fra motor og nivåer: Når man sykler kan man velge hjelp fra 0 - 5. Jeg har nå endret litt i kontrolleren slik at motoren ikke får mer en maks 600w.

Avslutning barnehage dikt

Dette skjer typisk om jeg kjører på mer enn 750w. Jeg har valgt å stilten motoren ned til 600w, slik at det problemet ikke skal oppstått. Jeg sykler stort sett på mellom 150-200w om sommeren og 300w om vinteren. Det vil bli ferdige sykler fra ca 12000 med motorer fra 8fun og batterier fra Samsung. Dyrere sykler vil være fra kjente europeiske leverandører. Disse vil i hovedsak komme fra elbike. Velkommen til Strømmen el-sykkel på Strømmen togstasjon.

Åpningstider: Tirsdag til fredag: 13 til 17, lørdag 11 til 15,søndag og mandag stengt.

AB Spill Bafang 8 Fun krankmotor til el sykkel 48v w

Eller etter avtale. Ring 95735639 I vintersessongen er det åpent kun etter avtale. Fordelen med dette hjulet er at det har et diskret utseende.

Man ser nesten ikke forskjell på sykkelen med elektrisk hjul og vanlig hjul. Dessuten kan batteriet byttes ut, og man kan ha med et ekstra batteri for lengre turer. Fant samme kite på eBay for halvparten av prisen rezer jobber med. Selve batteriet og motoren er ganske tung.

EL SYKKEL KIT Relaterte emner

Vi har både 250W og 500W ombyggingssett. Ser derfor etter lette kit og Bafang krankmotoren BBSmed 350w 36v virker hittils som. Har selv en Ecoride Summit med 36V 250W børsteløs motor i. Bygge el sykkel 250w Navmotor, valg av bremserinnlegg16. Hvor skal man kjøpe el-sykkel kitinnlegg9.

El Sykkel Kit
EL SYKKEL KIT Kommentarer:
Redaktør på El sykkel kit
Johannessen fra Alta
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er lernen, ein Flugzeug zu steuern. Jeg har lyst rapporterer norske nyheter nyttig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net