Whitney Houston Død

  1. Mer om
Whitney Houston Død

Whitney Houston Død GrunnleggendeContent [hide]

Whitney Elizabeth Houston var en amerikansk blues-, soul- og pop-sangerinne. Hun vokste opp i en svært musikalsk familie, Cissy Houston var hennes mor og Dionne Warwick hennes kusine. Aretha Franklin var hennes gudmor VG Nett) Rettsmedisinerne beskriver Whitney Houstons død som en drukningsulykke, men at kokain og hjertefeil var medvirkende faktorer Sanglegenden Whitney Houston blir funnet bevisstløs på rom 434 på det luksuriøse Beverly Hills Hotel i Los februar 2012 ble hun funnet død på The Beverly Hilton i Beverly Hills, California Samme skjebne som moren Det er bare tre år siden Bobbis mor, Whitney Houston ble funnet død i et badekar på et hotellrom i Beverly Hills, Los

Whitney Houstons datter døde av drukning i ruspåvirket tilstand

Kunstig koma Brown ble lagt kunstig i koma og holdt i live i en respirator på Emory University Hospital i Atlanta, etter at hun ble funnet i sitt hjem liggende i et badekar for seks måneder siden.

Det var ektemannen hennes Nick Gordon og en kamerat som fant henne, og utførte førstehjelp frem til ambulansepersonellet tok over. Han opplyste ikke noe om hvor eller hvordan klienten døde. Mengden vann som ble funnet i lungene er for liten til at Houston kan ha druknet.

Døde i natt: Her er Whitney og datteren på scenen

Whitney Houston ble funnet bevisstløs i badekaret på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles natt til søndag hvor hun oppholdt seg foran en Grammy-fest som hennes mentor Clive Davis arrangerer hvert år. Stått utenfor når forestillingen var ferdig, for å få autografer, selv om han ikke visste hvem de var.

https://lndc.us/finndel.php

Få være i nærheten av dem. Vaktmesteren, en venn av faren, hadde fått øye på ham en kveld og spurt om han ikke ville inn. Han kunne sitte på balkong, hvor det sjelden satt noen. Politibetjent i Beverly Hills Mark Rosen sier at det ikke er noe som tyder på noe kriminelt, men at årsaken til dødsfallet etterforskes.

Coop e læringskurs

Det var der hun skulle opptre på Clive Davis' kjente fest lørdag kveld i forkant av Grammy-utdelingen søndag. Houston har selv fått seks Grammy-priser i løpet av karrieren, inkludert prisen for årets plate for «I will always love you» og årets plate for «The Bodyguard» fra filmen med samme navn.

Politiet bekrefter dødsfallet Senere bekreftet polititalsmann Mark Rosen at hun ble erklært død klokka 15. Privatliv[ rediger rediger kilde ] Houston giftet seg med Bobby Brown 18.

Etter hvert ble det kjent at hun misbrukte narkotika.

Har du lest dette? Skjevdeling ved død

Albumsalgene stagnerte og hennes image ble kraftig endret med hennes merkelige offentlige opptredener.

WHITNEY HOUSTON DØD Relaterte emner

Allerede da hun var 15 år gammel var hun backingvokalist sammen med sin mor på Chaka Khan's hit fra 1978, «I'm Every Woman». Hun fortsatte å være backingvokalist for Lou Rawls, Jermaine Jackson og sin egen mor og jobbet en kort stund som modell. I løpet av hennes korte modellkarriere, kunne man se henne på forsiden av magasinet «Seventeen» i 1981. Karriere[ rediger rediger kilde ] Hun begynte å jobbe som en funksjonsrik vokalist for det New York-baserte funk bandet «Material» og det var kvaliteten på dette vokale samarbeidet med bandet som tiltrakk seg oppmerksomheten til de store plateselskapene, inkludert Arista, som hun signerte en avtale med i 1983 og samarbeidet med resten av sin karriere. Houston fikk sitt musikalske gjennombrudd i 1985 med det selvtitulerte debutalbumet, Whitney Houston. Selve albumet solgte 3 millioner eksemplarer i USA det første året, og senere 25 millioner eksemplarer på verdensbasis.

Whitney Houston Død
WHITNEY HOUSTON DØD Kommentarer:
Rapportert den Whitney houston død
Ovesen fra Hammerfest
jeg liker dele interessante nyheter blindt. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av internationale Regeln Fußball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net