Ksat Tromsø

  1. Mer om
Ksat Tromsø

Ksat Tromsø OverraskelseContent [hide]

KSAT - Kongsberg Satellite Services, Tromsø, Norway. 1710 likes · 96 talking about this. KSAT er verdens ledende tjenesteleverandør for mottak av KSAT – Kongsberg Satellite Services | 7 331 følgere på LinkedIn. World leading provider of Ground Station and Earth Observation services, optimally located Tromsø kommune og KSAT starter felles selskap for å skaffe Tromsø et nasjonalt senter for jordobservasjon Kongsberg Satellite Services AS (KSAT) er et norsk selskap, som er en verdensledende tjenesteleverandør for mottak av satellittdata KSAT er en verdensledende leverandør av bakketjenester for satellitter i polar bane. Vi har antenner over hele verden og hovedkontor i Troms

Microsoft tar opp romkampen mot Amazon med hjelp fra KSAT

I dag oppretter vi kontakt med satellitter nesten 40 000 ganger hver måned, forteller Arne. De ønsker å være verdens ledende leverandør av bakketjenester til satellitteiere. Dette utgjør verdens største bakkenettverk for sattelittkommunikasjon. Azure Orbital skal gjøre det mulig for satellittoperatører å kontrollere satellittene via den skybaserte løsningen, ifølge Geekwire, som også omtaler nyheten tirsdag.

Ett brukseksempel som trekkes frem, er hvordan en aktør i oljebransjen kan overvåke oljeriggen sin via den skybaserte satellitt-tjenesten.

About your privacy

Et høydepunkt så langt er løpingen de har hver fredag kl. Læringskurven på feltet er veldig bratt, jeg visste for eksempel ingenting om satellitter eller antenner før jeg begynte her.

Én av satellittene vil ha med en strålingsmonitor som bygges av det norske selskapet Ideas og ESA. Denne skal innhente informasjon om strålingsmiljøet i satellittenes bane og bidra med viktig informasjon for forberedelsene til bygging av neste generasjon Galileo-satellitter Europas navigasjonsystem. Begge satellittene skal skytes opp av SpaceX på en Falcon 9 rakett sent i 2022 — en såkalt «dual launch».

I relasjon: Uføretrygd skatt

De valgte løsningene legger også til rette for at bygget over tid kan tilpasses gjennom å være et arealeffektivt, tilpasningsdyktig og driftsvennlig bygg. De små satellittene i HYPSO-prosjektet vil bli utstyrt med hyperspektrale kamera som kan «se» mer enn vanlige kameraer ved at de dekker deler av det infrarøde området.

Vegard harm og morten hegseth

Og det er nettopp disse dataene som er kjernen i KSAT sin virksomhet. Hovedkontoret og antenneparken i Tromsø Unik kompetanse Det ikke bare den gode sosiale kulturen som får de ansatte til å trives på jobb, de jobber med noe de synes er engasjerende og føler eierskap til. I tillegg har de en unik kompetanse innenfor sitt felt, som anses som særegen ikke bare i Tromsø, men også globalt.

https://odertal.info/lichen-sclerosus-sr.php

KSAT TROMSØ Relaterte emner

Kontorbygget skal være på 4. Gammel bygningsmasse skal rives før et nytt kontorbygg på 4. Dette vil gi plass til dobbelt så mange ansatte for KSAT de neste årene. Rivingen av det eksisterende bygget vil starte opp ganske snart. Pilar Entreprenør vil deretter gå i gang med nybygget, som vil strekke seg over fire etasjer.

Ksat Tromsø
KSAT TROMSØ Kommentarer:
Forfatter på Ksat tromsø
Nordstrand fra Mo i Rana
jeg liker utforske norske bøker ivrig. Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av Kite Boarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net