Kredinor No

  1. Mer om
Kredinor No

Kredinor No RabattDu kan logge deg inn med din BankID. For informasjon om pålogging for næringskunder, trykk her Da kan du betale ved å benytte saksnummer, eller på Min Side (Logg inn med BankID Rådhusgata 27, 0158 Oslo Vis kart. Postboks 782 Sentrum, 0106 Oslo Markedssjef med ansvar for intern og ekstern kommunikasjon i Kredinor. Tel:+47 416 40 Kredinor er Norges største inkassoeselskap målt i antall saker og tilbyr tjenester innen fakturaservice, inkasso og porteføljekjøp

Kredinor ønsker å være det mest kundeorienterte selskapet i sin bransje, med et bredt spekter av relaterte tjenester innen kunde- og betalingsservice.

I relasjon: Ps kredinor

Vi har over 100 års erfaring med å skape gode resultater for våre oppdragsgivere gjennom positiv kundebehandling, og nå tar vi skrittet videre. Dette innebærer at nyhetskanaler som inngår i TV-produkter som Altifiber formidler er fritatt fra merverdiavgift.

https://odertal.info/kulderekord-verden.php

På fakturaen du mottar vil derfor fakturalinjer knyttet til TV-leveransen være splittet i en avgiftspliktig del og en avgiftsfri del. Du kan finne mer informasjon om fritaksbestemmelsene på www.

Din side Statens vegvesen

Systemet vårt er lagt opp slik at vi alltid fakturerer for to måneder, og foreløpig har vi ikke mulighet til å fakturere for en måned om gangen på grunn av begrensinger i datasystemet vi bruker. Fakturaene blir sendt ut midt i faktureringsperioden slik at man betaler en måned på etterskudd og en på forskudd.

Blir du kunde eller bestiller en ny tjeneste i gjeldende fakturaperiode, vil du derfor ikke få faktura på dette før neste hovedfakturering. Som ny kunde blir du i tillegg fakturert for den tiden du var kunde i forrige fakturaperiode. Tjenester som varierer fra måned til måned, for eksempel filmleie, blir alltid fakturert på etterskudd.

Kredinor Skien Sa

Les gjerne mer om dette i spørsmålet Når mottar jeg faktura fra Altifiber og hvilken periode gjelder den for? Hvordan unngår jeg fakturagebyr? Alle som benytter seg av eFaktura slipper fakturagebyr. Vi ble etablert i 1905 og har rundt 460 medarbeidere fordelt på hovedkontoret i Oslo og 8 avdelinger i hele Norge.

I fjor omsatte vi for i underkant av 1 milliard kroner. Inkassovirksomheten er den største inntektskilden for selskapet, men i tillegg tilbyr vi tjenester som fakturaoppfølging, analysetjenester, advokattjenester og porteføljekjøp.

Moderne norsk og norrønt

Kredinor skal være best innenfor sine markedsområder gjennom å sørge for høy løsningsgrad, god tilgjengelighet, service i særklasse og god behandling av sluttkundene.

I sum er det våre dyktige og dedikerte ledere og medarbeidere som sørger for at vi leverer på disse kundeløftene.

Kredinor Skien Sa

I dag er vi stolte av å forenkle hverdagen for bedrifter, lag og foreninger over hele Norge. Kredinor er Norges største inkassoselskap med virksomhet helt tilbake til 1905. Våre kunder er små og store virksomheter fra norsk næringsliv. Felles for dem alle er at vi bistår dem med markedets mest moderne løsninger innenfor betalingsoppfølging og inkasso frem til pengene er på konto.

Ingen problem, vi svarer gjerne!

KREDINOR NO Relaterte emner

To dedikerte partnere på hvert sitt område som leverer EN løsning Spesielt rettet mot små bedrifter. Alt i ett - fakturering, betalingsoppfølging og inkasso, sømløst. Alternativt kan du sende ut faktura selv og vi følger opp med purringer. Pengene på din bankkonto! INKASSO La ikke ubetalte faktura bli liggende for lenge før du sender de til inkasso, det bedrer likviditeten og reduserer faren for tap. Nedenfor ser du våre fullstendige priser. Fakturaoppfølging pris pr.

KREDINOR NO Kommentarer:
Redaktør på Kredinor no
Clausen fra Steinkjer
Se min andre innlegg. jeg er tent på Marn Grook. jeg liker lese romaner sint.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net