Åkrafjorden

  1. Mer om
Åkrafjorden

Åkrafjorden FørstContent [hide]

Opplev vakre Åkrafjorden på Fjord Cruise med MS Stein Viking. Fantastisk tur innover fjorden med beste utsikt til Åkrafjorden sine mange attraksjonar A fjord cruise with MS Stein Viking leaves you with lasting impressions! The contrasts in Åkrafjorden are remarkable: bare mountain sides, luscious pastures krafjorden er en fjordarm av Skånevikfjorden i kommunene Kvinnherad og Etne i Hordaland. Den har innløp ved Vannes i vest og strekker seg 32 kilometer krafjorden Oppleving har fast turprogram i sommersesongen og turer og opplevelser for store og små grupper på bestilling hele året krafjorden er en fjord i Sunnhordland, lengst sør i Vestland fylke, som skjærer seg inn fra Skånevikfjorden, først i sørøstlig

Apple pc

Sjølv om det meste av produksjonen dreier seg om tradisjonsmat er det ikkje slik med maskinpark og anlegg. Driftevegen gjennom Stordalen gjennom Øyno, og vidare over fjellet til Røldal, er ein av dei gamle ferdslevegane mellom aust og vest.

Heilt frå mellomalderen har dette vore ei sentral sambandsline. Dette er eitt av totalt 22 prosjekt i Verdiskapingsprogrammet for Norske lokale og regionale parkar i regi av Kommunal- og moderniseringsdepartementet KMD. Me fyrer med bål av oreved for å få den rette milde smak og fine farge på produkta våre.

Etter 1966 har det vore fire store påbygging- og moderniseringar i bedriften, ein i 1980, i 2005, 2009 og i 2015. Du ser ned veien der turen startet, og du ser ut over fjorden.

Spekemattradisjonen i Åkrafjorden

Videre ser du over til Mosnes og den fredede dalen innover mot Sandvikevatnet på nordsida av Åkrafjorden. Og naturligvis ser du Folgefonna i bakgrunnen. Nå går turen videre innover langs den idyllisk svingende elva som kommer fra Vaula og ender i Langfossen. Bygda vår er spesiell fordi Åkrafjorden er et område med mange arrangementer og reiselivsprodukter.

https://lndc.us/risez.php

Kyrkjeveggen er en av norges råeste og vanskeligste Via Ferata ruter, og er over 500 meter høy. Det er nylig laget en mer familievennlig Via Ferata også, Ingadalen, som er en mye lettere løype.

ÅKRAFJORDEN Relaterte emner

Bestill med eller uten servering. Våkn opp til fuglsesang og morgenbenbad. Dette er camping for den kresne. Våre Domer Domene våre ligger skjermet fra bygden på kanten av en fjellhylle hidleren, omgitt av spektakulære fjell som stiger 800 meter til værs og med en fantastiskt utsikt over vakre Åkrafjorden. Her kan du oppleve et rikt fugleliv med mange forskjellige arter.

Åkrafjorden
ÅKRAFJORDEN Kommentarer:
Redaktør på Åkrafjorden
Christiansen fra Sarpsborg
jeg elsker lese bøker ulidelig. Anmeldelse min andre innlegg. En av mine hobbyer er gälischer Handball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net