Korfu Hellas

  1. Mer om
Korfu Hellas

Korfu Hellas FantastiskKorfu er et perfekt valg for deg som vil ha en sol- og badeferie med høy standard Bestill reisen til Korfu (Hellas) hos Ving Fargesprakende Korfu er et av de vakreste stedene i den greske øyverdenen. Med sine grønne fjell, 200 km lange kyst, strender, ouzo og souvlaki lokker den Korfu, eller Kerkyra (gresk Κέρκυρα, Kérkyra, gammelgresk: Κέρκυρα eller Κόρκυρα; latin: Corcyra; italiensk Corfu), er en gresk øy i Det joniske hav Helt nordvest utenfor kysten av Hellas, finner vi den historiske og vakre øya Korfu. Med sine drøyt hundretusen innbyggere og store areal Korfu er en av de grønne øyene i Hellas, den er svært frodig. Den ligner ikke i det hele tatt på de Kykladiske øyene. Korfu er en av de greske øyene hvor det

Reise til Island Korfu er rett ved den nordvestlige kanten av Hellas og faktisk overlapper kysten av Albania. Det er ganske nær "hælen av Italias og godt koblet av ferga fra Italia og selvfølgelig fra Hellas selv.

Besøk Korfu by i Det beste innen Korfu by, Hellas turisme

Den beste måten å ankomme i stil er med luksusyacht og det er flere marinaer nær Korfu by hvor du kan fortøye. Å være på den nordlige enden av landet øya ville gjøre et godt sted å starte et cruise i den greske kysten og joniske øyer, så tenk på dette som en innstilling av punkt. De fleste turistene kommer på øya med fly, landing på den internasjonale flyplassen - aka Ioannis Kapadistrias - og det er minimale tjenester til øya gjennom hele året, med de fleste opererer bare i sommermånedene.

De fleste flyselskaper er charter, bringe pakken turister fra Storbritannia, Tyskland og andre europeiske land, men hvis du foretrekker å gå etter planen kan du fly med Olympic Air fra Athen, Monarch fra London Luton, eller Aegean Airlines fra flere forskjellige byer rundt om i Europa. Landsbyene ved sjøen fikk da forstavelsen Kato nede mens den oppe på fjellet fikk fornavnet Ano oppe.

Landbyen oppe i oppe i fjellet heter Ano Korakiana. Annonse fra: Dette koster Korfu-ferien i sommer — sjekk prisene! Den sirkulære graven til Menekrates med en inskripsjon er ved Kastradesbukta.

Bilutleie i Korfu

Under høyden Askension er levningene av et tempel, populært henvist til Poseidon, og består av meget enkel hvelvstruktur som fortsatt i sin ødelagte tilstand viser en del særegenheter i sin arkitektur. I henhold til Kassiope, den eneste andre antikke byen av betydning på Korfu, navnet er bevart i landsbyen Kassiopi, er det en del ødelagte levninger av en bygning, men dets tempel for Zevs Kassios har helt forsvunnet.

https://lndc.us/roruz.php

Over hele øya er det en rekke klostre og andre bygninger reist under venetiansk tid, de best kjente er Paleokastritsa, San Salvador og Peleka. Akhilleion er et palass bestilt av den østerriksk Elisabeth av Bayern og kjøpt av den tyske keiser Vilhelm II i 1907.

Stedet er i dag en populær turistattraksjon. Italienisert arkitektur[ rediger rediger kilde ] Korfu by er kjent for sin italieniserte arkitektur, mest bemerkelsesverdig er Liston, en buekolonnade søylegang som i dag er foret med kafeer ved enden av Spianada Esplanade, det store hovedtorget og parken som inneholder en cricketbane og flere paviljonger. Også severdig er rådhuset i venetiansk-romersk stil, den gamle og den nye festningen, det nyrestaurerte palasset viet sankt Michael og sankt Georg, tidligere residensen for den britiske guvernøren og setet til det joniske senatet, og sommerpalasset til Mon Repos, tidligere eiendommen til den greske kongefamilien og fødestedet til den nåværende hertugen av Edinburgh.

Parken til Mon Repos ligger ved siden av Palaiopolis til Kérkyra hvor utgravningene ble gjort av greske arkeologer i samarbeid med universitetsmiljøer i Belgia og USA. En del av funnene kan bli sett i museet i Mos Repos-palasset. De største arkitektoniske tapene fra bombingen var bygningene til det joniske akademi og kommuneteateret som i 1901 hadde erstattet Nobile Teatro di San Giacomo.

Teateret som var reist i romersk stil ble senere erstattet av en moderne bokslignende bygning. Det har siden vært diskusjoner på politisk nivå om denne bygningen burde bli revet og erstattet av en etterligning av det gamle teateret. Til sammenligning rekonstruerte det joniske universitet bygningen til det tidligere joniske akademiet.

Korfu fine hotell i Korfu, i Hellas som Sembo anbefaler

Hovedinngangen til palasset Akhilleion Keiserinne Elisabeth av Bayern, også kalt for Sissi, var kjent som en av de vakreste kvinnene i sin tid. Hun mistet sin eneste sønn, kronprins Rudolf av Østerrike, døde i Mayerlingdramaet 1889. Et år senere bygget hun et sommerpalass i regionen Gastouri Γαστούρι sør for Korfu by med den mytiske greske helt Arkilles som bygningens sentrale tema.

Palasset med nyklassistiske rundt, er et monument til det platonsk romantiske ideal foruten også til eskapisme.

Cavos Beach House (Korfu, Hellas) shishlov.info

Det ble gitt navnet Akhílleion Αχίλλειον etter den homeriske helt Akilles. Dens struktur er fylt med malerier og statuer av Arkilles, både i hovedhallen og i hageanlegget, som skildrer scener fra Trojakrigen. Den keiserlige hagen over åsen har utsyn over de omliggende grønne høydene og dalene, og Det joniske hav.

https://odertal.info/jonas-synnergren.php

Sentrum i hageanlegget er det en marmorstatue på en høy sokkel av den dødende Akilles, uten hybris og ikledd kun et lendeklede og en hoplitthjelm. Statuen ble utført av den tyske skulptør Ernst Gustav Herter. I 1898 ble keiserinnen myrdet i en alder av 60 år av den italienske anarkisten Luigi Lucheni i Genève i Sveits.

Etter hennes død ble palasset solgt til keiser Vilhelm II av Tyskland. I kontrast den nevnte statuen er det ved den store trappen i hovedhallen et gigantisk maleri av den triumferende Akilles.

Han er ikledd kongelig militære verdighetstegn, høyreist på sin stridsvogn mens han trekker den livløse Hektor av Troja etter seg foran den forskrekkede menneskemengde som ser hjelpeløst på fra innsiden av Troja. Som følge av kjøpet av Akhilleion ble arkeologen Reinhard Kekulé von Stradonitz invitert av keiseren til Korfu for å gi råd om å posisjonere den store statuen av Akilles han hadde bestilt.

Ved dens sokkel sto følgende pompøse inskripsjon: «Til den største greker fra den største tysker.

Last ned også: Vindhellavegen

Akhilleion ble deretter overtatt av den greske stat og deretter omgjort til et offentlig museum. Det er en trivelig liten by med et bra utvalg av tavernaer, barer, caféer og butikker.

Stranden, noen hundre meter fra sentrum, er barnevennlig og langgrunn med krystallklart vann.

Klima : Korfu, Korfu internasjonale lufthavn, Hellas

Her er det lett å nyte avslappede feriedager med både strand- og vannaktiviteter. I åsen ovenfor sentrum ligger det en malerisk liten "gamleby" med hvitkalkede hus og flott utsikt.

Georges Agios Georgios St. Georges på engelsk er en liten, sjarmerende og stille småby der man slapper av og nyter sol og bad. Langs den fantastisk fine sandstranden ligger det flere hyggelige tavernaer der man kan se solnedgangen. I Agios Georgios fins det en del små butikker og restauranter, det er et rolig natteliv.

Georges Dassia Rett nord for Korfu by finner vi Dassia som er en ekte ferieby med flere kilometer lang sandstrand. Her finnes et stort utvalg av barer, tavernaer og restauranter langs stranden. Småbyen ligger på øyas østkyst og ligger langs en frodig og grønnkledd åsside.

Her ligger vegetasjonen helt ned til et krystallklart azurblått hav bare adskilt av en en gul sandstrand.

Leiebiler i Korfu, Hellas

Langs med den fine stranden ligger det flere hyggelige hoteller. På denne frodige øya bor det ikke mer enn 6000 mennesker, men i areal er den større enn både Santorini og Mykonos — noe som innebærer at man kan dra på en romantisk scootertur og finne seg sin egen lille strand helt for seg selv.

Et annet pluss er at begge øyene er lett tilgjengelig med kun en 2 timers båttur fra fastlandet Agios Konstantinos, og kun 1,5 time med bil fra fergestedet til Athen. Dessuten anbefaler vi at man besøker Parga — en by som stammer så langt tilbake fra middelalderen.

Her kan historieinteresserte virkelig kose seg, samtidig som man kan slappe av på båtturen til byen. Prisnivået på Korfu er dessuten overraskende billig. Et glass med øl koster kun 15 kroner, der man på mange andre, greske øyer må regne med å punge ut med det dobbelte — eller enda mer.

En vanlig middag på restaurant koster intet mer enn rundt 130-140 kroner.

Regne ut areal av trekant

KORFU HELLAS Relaterte emner

Landskapet er svært variert. Her er alt fra kilometerlange strender til forreven klippekyst, avbrutt av små bukter med flotte sandstrender. Korfu var ett av de tidligste charter-reisemålene for skandinaviske turister, og har havnet litt i skyggen. Korfu har fremdeles masser å by på for den kulturinteresserte. Korfu by har vært oppført på Unescos liste over Verdensarven siden år 2007.

Korfu Hellas
KORFU HELLAS Kommentarer:
Redaktør på Korfu hellas
Hernes fra Trondheim
Siste nytt: min andre nyheter. jeg liker Kalarippayattu. jeg er glad i dele interessante nyheter frekt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net