Whippet Wiki

  1. Mer om
Whippet Wiki

Whippet Wiki UltimatContent [hide]

Hunden er opprinnelig avlet for hetsjakt på hare og annet småvilt, men ble tidlig den engelske arbeiderklassens «veddeløpshest». I dag er rasen først og fremst Windsprite (tidligere kjent som langhåret whippet) er en moderne amerikansk mynde fra blanding av shetland sheepdog og whippet, fremavlet under henvisning The Whippet (også engelsk Whippet eller Snap Dog) er en hunderase av middels størrelse. De er en sighthound- rase som har sin opprinnelse i England Whippet er ein engelsk mynde som på 1800-talet vart ein populær veddeløpshund blant den engelske arbeidarklassen Frå Wikipedia – det frie oppslagsverket Whippet er en middels store hunden i Sighthound familien. De er slank, rask, kort hår og vanligvis hevet for racing i England. Fysisk ligner en liten

Om den får slik godkjenning, vil den også kunne stille i konkurranser i lure coursing og annen hundsport der mynder egner seg.

https://lndc.us/tough-viking-2017-oslo.php

Lynne og væremåte[ rediger rediger kilde ] Windsprite har et lynne og en væremåte som en whippet. Genetiske øyefeil, men ganske sjeldne, har blitt notert i rasen.

Lure Coursing

På grunn av dette anbefaler American Whippet Club at oppdrettere tester for denne feilen i avlsbestanden. Noen ganger forårsaker dette bekymring for eieren, eller for veterinæren som ikke har erfaring med rasen. Det er ingen vitenskapsbaserte bevis for å bekrefte den populære troen på at sighthounds har høyere synsstyrke enn andre typer hunder.

Bursdagsinvitasjon nille

Imidlertid er det økende bevis for at dolichocephalic hunder, takket være et høyere antall retinale ganglionceller i deres "visuelle strek", beholder mer sensitivitet enn andre hundetyper for gjenstander og rask bevegelse i det horisontale synsfeltet.

Den tidligste komplette europeiske beskrivelsen av et sighthound og dets arbeid, den keltiske vertragus fra det romerske Spania fra det 2.

https://odertal.info/7378.php

Om natten er det selfølgelig obligatorisk at den skal sove under dynen din med deg, samtidig som den stadig prøver å stjele plassen din.

Det gjør den ved å skrape deg med klørne, puste på deg med katte-bæsj-ånde og stikke deg med den beinete kroppen sin.

Kjøretøy i GTA V Norsk GTA Wiki Fandom

Gemytt: Det er ikke uten grunn at whippeten, ofte kalt pitbull-reken er en meget aggresiv rase, ettersom det er resultatet av å bli banket opp av harer i århundrer. Bruksområde[ rediger rediger kilde ] Hunden er opprinnelig avlet for hetsjakt på hare og annet småvilt, men ble tidlig den engelske arbeiderklassens «veddeløpshest».

I dag er rasen først og fremst en god familiehund, men hundeutstilling er også meget populært blant rasens eiere. Andre bruksområder for whippeten er lure coursing og agility. I de senere år har rasen også vist seg ypperlig egnet som terapihund, spesielt i USA.

WHIPPET WIKI Relaterte emner

January 22, 2007 Heisann, pussig - du er visst ikke den eneste med kastrert whippet hann som sliter med slikt. Kanskje bare tilfeldighet med kastreringen? Det kom opp mye annet rart også. Men kanskje du skal prøve å sjekke med en hudspesialist, få en henvisning dit? Kan jo være greit å vite? Hva med å kontakte raseklubben?

Whippet Wiki
WHIPPET WIKI Kommentarer:
Forfatter om Whippet wiki
Holen fra Vadsø
Les også min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av ins Kino gehen. Jeg nyter utforske norske bøker sunt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net