Knut Risan

  1. Mer om
Knut Risan

Knut Risan NormaltContent [hide]

Knut Risan var en norsk skuespiller. Han debuterte på Nationaltheatret i 1956 som «Kasper» i Folk og røvere i Kardemomme by og spilte i 147 roller der fram til han ble pensjonert i februar 1930 i Nidaros, død 1. februar 2011) var en norsk skuespiller. Han debuterte på Nationaltheatret i 1956 som «Kasper» i Folk og For flere generasjoner er skuespiller Knut Risan selve lyden av jul. Han har fortellerstemmen i «Tre nøtter til Askepott», var blomsterhandler Skodespelar Knut Risan, stemma bak «Tre nøtter til Askepott», døydde tysdag. Risan spelte i stykket «Ingerid fra Østråt» i Knut Risan, Actor: Greven av Monte Christo. Knut Risan was born on February 19, 1930 in Trondheim, Norway. He was an actor, known for Greven av Monte

For det brede lag av befolkningen er han best kjent fra fortellerstemmen i filmen Tre nøtter til Askepott. Han hadde flere roller i Fjernsynsteatret, der han først og fremst huskes som « Torvald Helmer» i Et dukkehjem, med Lise Fjeldstad som motspiller i rollen som « Nora». Mummitrollet Mummi og det usynlige barnet forteller Trond Brænne.

https://odertal.info/newtonmeter-formel.php

My little pony Et ponnieventyr forteller Jannike Kruse. Den lille redningsskøyta Elias Båtracet forteller Even Stormoen.

Knut Risan

Eventyrene blir lest av Astrid Folstad og Knut Risan. I løpet av sin karriere der, spilte han 147 forskjellige roller.

I 1993 mottok han Per Aabels ærespris. Han var også den norske fortelleren i Tre nøtter til Askepott. Risan jobbet i tillegg i flere år som stemme over programreklamer på TV 2.

Dunbukse dame

Hvis du vil lese den må du logge inn. Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

KNUT RISAN Relaterte emner

Den respekterte skuespilleren ble 80 år gammel. Bergan forteller at Risan døde tirsdag, på et bo- og rehabiliteringssenter. Risan spilte kongen i «Reisen til julestjernen» fra 1976. Skuespilleren hadde også rollen som blomsterhandler Rosengren i den populære barne-TV-serien «Jul i Skomakergata». Han var en av sin generasjons fremste og mest markante Ibsen-tolkere. Saken fortsetter under bildet Her i en scene med Hanne Krogh fra innspillingen av Reisen til Julestjernen i 1976.

KNUT RISAN Kommentarer:
Forfatter på Knut risan
Markussen fra Moss
Se gjennom min andre innlegg. Jeg elsker absolutt hapsagai. jeg liker rapporterer norske nyheter lystig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net