Kino Jessheim

  1. Mer om
Kino Jessheim

Kino Jessheim GarantiContent [hide]

Kino i Jessheim sentrum – moderne kino med 612 seter fordelt på tre saler Den magiske portalen plakat Postadresse: Postboks 470 2051 Jessheim Ullensaker Kino, Jessheim, Norway. 4419 likes · 36 talking about this · 34288 were here. Ullensaker Kino er en kino med 604 seter fordelt på tre saler Ullensaker kino fra, Viken Velg byen der du pleier å gå på kino i listen nedenfor. Valget blir lagret og du kan alltid endre by i toppmenyen. Lillestrøm; Moss; Oslo; Sandnes

Ullensaker kino

Kommunen består blant annet av tettstedet Kløfta og byen Jessheim. Jessheim er kommunens administrasjonssenter, og ligger 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Gardermoen.

Kommunen har høy befolkningsvekst. I hjertet av Jessheim i Ullensaker kommune bygges det nå hele 62.

0044 landskode

I planene inngår også en seks-salers kinoanlegg. Det er lagt vekt på å skape et levende sentrum med gågate og et grønt takareal som kan brukes til kulturelle opplevelser.

Spektralsteinene

Det kommer også kino, nye leiligheter, næringslokaler og parkering. Store investeringer har blitt gjort i arkitektur, fasader, belysning og farger — noe som gjør Skovly til et innovativt byggeprosjekt i hjertet av Ullensaker. Skovly Vest består av et parkeringsareal på 35 000 kvadratmeter, kontorlokaler på rundt 1 500 kvadratmeter og seks nye butikker på Jessheim Storsenter.

I relasjon: Citymaid jessheim

Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Ullensaker Kino enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden. Vi gjør det lett å reise til Ullensaker Kino, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Ullensaker, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen.

Hvordan komme til Ullensaker Kino i Ullensaker via Jernbane eller Buss Moovit

Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige. Lokalisert sammen med Jessheim Stadion. Jesheimhallen er en håndballhall, lokalisert ved Jessheim videregående skole.

Jessheim har også et friidrettsstadion lokalisert rett på baksiden av Jessheim Stadion. Jessheim Skatepark er et anlegg for uorganisert idrett som inneholder en variasjon av elementer for utførelser av manøvre.

https://odertal.info/1032.php

KINO JESSHEIM Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Alle lokale mobilitetsalternativer i en app Offentlig transport til Ullensaker Kino i Ullensaker Lurer du på hvordan du kan komme deg til Ullensaker Kino i Ullensaker, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Ullensaker Kino med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Ullensaker Kino i sanntid.

Kino Jessheim
KINO JESSHEIM Kommentarer:
Forfatter om Kino jessheim
Viken fra Kaupanger
Jeg trives studere dokumenter raskt. Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Hardcourt Bike Polo.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net