Odd Drevland

  1. Mer om
Odd Drevland

Odd Drevland StorTidligere advokat Odd Drevland ble i Bergen tingrett i dag døm,t til 2 år. Angrende Drevland dømt for underslag. Tidligere advokat Odd Arild Drevland er dømt Odd Drevland, som tidligere drev som advokat, ble i august 2015 dømt til fengsel i to år og ti måneder for grovt økonomisk underslag, grovt Drevland har vært gift med jurist Odd Arild Drevland, og er søster til avdøde skuespiller Lars Andreas Larssen og dermed tante til forfatter Vetle Lid Larssen Proff.no gir deg rolleinformasjon om Odd Arild Drevland. Se hans roller (3) og relasjoner (7) i næringslivet - og hvilke bransjer Odd Arild Drevland er Eks-mannen Odd Drevland soner sin dom. Han ble i august 2015 dømt til fengsel i to år og ti måneder for grovt økonomisk underslag, grovt

Sunnhordland tingrett har satt av to uker til rettssaken, som går på Grand Hotel.

https://lndc.us/3738-2.php

Aktor er statsadvokat Benedicte Hordnes, mens administrator er sorenskriver Knut Gramstad. I tillegg er jo Leif Vidar-bilen pølsebilen, red. Det var ikkje nokon konkrete bevis på åstaden, men politiet hadde telefonbevis som tilsa at Guttormsen var i Modalen like etter drapet.

Dette tidsaspektet, meiner Drevland, forsvarer klienten hans.

Bergensadvokat Odd Arild Drevland må i fengsel

Det var nedbørsrekord i Bergen rundt den kvelden. Skulle dette ha skjedd, må han omtrent ha gått ned der, gjennomført drapet og reist tilbake på eit kvarter. Vi hadde telefonbevis frå Modalen 00:30. Då måtte drapet ha skjedd før midnatt. Det var nærast umogleg.

https://odertal.info/skumkanon-spe.php

Drevland hugsar godt no, og er ikkje nådig. I tillegg til at ein person høyrde skot etter klokka tolv.

Jon niklas rønning monica csango

Slik såg forsidene til Strilen ut like etter drapet. Strilen var første mediet på staden.

Aktor ber om tre års fengsel for advokat Drevland

Foto: Arkiv Tragedien Guttormsen blei i Nordhordland tingrett dømt til 17 års fengsel for overlagt drap. I lagmannsretten blei dommen oppjustert til 18 år. Odd Drevland ble i mai 2015 dømt til to år og ti måneders fengsel.

Legevakt apotek drammen

I november skulle den tidligere advokaten inn til soning. Les også: Ordfører siktet i Bergen Sønnen mistet et forbilde I boken skriver hun også om at barnebarnet på fem år reagerte med avstand da bestefar skulle i fengsel. I perioden 2002-2006 har 79 personer forsvunnet uten å komme til rette, fordelt på 13 kvinner og 66 menn.

Flere av savnetsakene forblir uløste gåter, og i en rekke saker retter etterlatte sterk kritikk mot politiet for mangelfull og for sent igangsatt etterforskning. Fikk en grav Dagsavisen satte tidligere i uken søkelyset på savnetsaker med et skrekkens eksempel, hvor Terje Selseng 50 ble meldt savnet fra sitt hjem på Hundvåg utenfor Stavanger i mai 2005, og først funnet i en navnløs grav i Hamburg i mars i år, takket være innsatsen fra barndomsvennen Odd Arne Nordheim.

I april i år kunne Selsengs kone, Marit, og deres to døtre Marte og Tonje endelig få en grav i gå til nær hjemstedet på Hundvåg.

Nær dobbel straff for Odd Drevland

Han ville senere på dagen ikke kommentere beslutningen om å se på saken på nytt, men sier han overlater informasjonsarbeidet i saken til politiet. Bakgrunnen for at undersøkelsene når gjenopptas er opplysninger om at politiets gransking ble avsluttet samme dag som den startet, skriver Bergens Tidende. Da var det blant annet ikke kjent at ordføreren hadde takket ja til et gratis, ukelangt cruise for to personer fra den tyrkiske storbyen Istanbul.

ODD DREVLAND Relaterte emner

Far og sønn på tiltalebenken Tekst: Terje Størksen 23. Han var bundet på hendene da han dagen etterpå ble funnet død i gangen. Dødsårsaken var massive hodeskader. Tre menn fra Austevoll, far 62, sønn 27 og sønnens 20 år gamle kamerat er tiltalt. Statsadvokatene i Hordaland har tiltalt sønnen for selve drapet, mens faren er satt under tiltale for å ha gitt penger til sønnen og hans kamerat for at de skulle gi Hvidevold bank.

Odd Drevland
ODD DREVLAND Kommentarer:
Forfatter på Odd drevland
Lian fra Namsos
Se over min andre nyheter. Jeg trives Münzsammeln. Jeg nyter utforske norske bøker oppreist.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net