Vår Staude

  1. Mer om
Vår Staude

Vår Staude BestselgerVår Vibeke Staude er en norsk programleder som har jobbet i TV 2 siden 1992. Hun har blant annet vært nyhetsanker og Washington, D.C.-korrespondent for TV 2 Nyhetene, og har siden 2005 vært programleder for God morgen Norge Vår Vibeke Staude (født 2. juli 1966 i Bærum) er en norsk programleder som har jobbet i TV 2 siden 1992. Hun har blant annet vært nyhetsanker og Washington Den profilerte «God morgen Norge»-programlederen Vår Staude har tre barn. To døtre fra sitt tidligere forhold, og en sønn med sin nåværende Vår Staude(53), en av våre mest profilerte programledere fra «God morgen, Norge» som står opp hele uken gjennom for å gi oss frokost TV med nyheter Så jeg kommer jo litt heldig ut, sier Vår Staude (54) til God kveld Norge. Hun er for tiden å se i «71 grader nord – Norges tøffeste

https://odertal.info/3962.php

Hva slags reaksjoner har du fått? Bloggeren Mala Wang-Naveen vil «gjemme seg» over «et av de flaueste øyeblikkene i norsk journalistikk». Det er en utbredt oppfatning — også blant muslimer, om jeg har forstått det rett — at en profesjonell musikerkarriere er uforenlig med troen. Så hvorfor skal ikke Arshad bli spurt om hvordan han ser på saken?

Mgp sparkesykkel

Jeg vil gjemme meg. Jeg vil be henne slutte. Men hun slutter ikke. Hun spør om andre muslimer ikke ser på hans musikk som «synd og skam». Jeg tror ikke noen, absolutt ingen med hvit hudfarge, kan forstå hvordan det føltes å bivåne det jeg bestemt mener er et av de flaueste øyeblikkene i norsk journalistikk.

Hvorfor føler du ikke det samme?

Vår Staude, uegnet som programleder?

Vel, kanskje fordi du ikke tilhører en minoritet. Vi er mange som har opplevd de reserverte smilene, de mistenksomme blikkene og den merkelige undertonen i spørsmålene. Uforenelig med å være programleder Da jeg forleden intervjuet den egyptiske forfatteren Alaa Al Aswany, spurte jeg ham om rasismen fremdeles er blant oss. Hun opplyser videre at de vil forsøke å få fjernet artikkelen. Dette er ikke første gang Vår Staude og God morgen Norge misbrukes i denne type svindler.

Hvorfor blir Vår Staude igjen i TV2, når kollegene går til Mastiff?

Våre folk deltar ikke i reklame for ukjente produkter eller ukjente tjenester. Dette er rett og slett svindel, og det er viktig at publikum er klar over og blir advart mot det, uttalte TV 2s advokat Theo Jordahl til egne nettsider i fjor høst etter en lignende sak.

NB: I den falske nettartikkelen står det at det er undertegnede journalist som har skrevet saken. Til VG sier han dette i en sms: Det gir meg ingen glede at Vår Staude og TV 2 får masse trøbbel for dette, men det jeg tror folk reagerte på er at vi snakket mer om religion enn musikk i forbindelse med intervjuet om min platedebut.

Noe jeg for så vidt er enig i, men også noe jeg allerede har glemt.

Har du lest dette? Vognpose vår

Uttalelsen fra Maimouni er formidlet til VG fra hans manager Gunnar Greve, som jevnlig jobber i TV2s underholdningsprogrammer, blant annet som dommer i «Idol». Maimouni har imidlertid selv retweetet mange av de kritiske meldingene på Twitter, som denne: Artisten har også publisert klippet som viser det omstridte intervjuet. Foto:Nino Minic, Basert på tidligere uttalelse Ifølge TV 2s aktualitetsredaktør Gerhard Helskog, var bakgrunnen for tematikken i intervjuet med Maimouni basert på en uttalelse han tidligere hadde gitt i et intervju med avisen Utrop.

Det blir imidlertid aldri nevnt i intervjuet. Maimouni er sitert på dette i avisen: Det er ingen hemmelighet at musikk ikke er tillatt i islam.

Stå Opp Podcast

De mange hundre reaksjonene i kommentarfeltene viser med tydelighet hvor vi i dag befinner oss i dette landskapet. I løpet av de siste par årene har Høyesterett påvist, og etter mitt skjønn med rette, at heller ikke kommentarartikler bør gå fri for ansvar — så lenge kommentaren bygger sine meninger på udokumenterte eller feilaktie fakta.

Fornebu sone 1

I Schjenken-saken var det til overmål nettopp ubegrunnede beskyldinger om rasisme og fordommer som var på agendaen. Dette kan Wang-Naveen ikke ha fått med seg. Det eneste som er lov rent musikalsk, er trommeslag som hjelper deg å holde takten. Maimouni svarer for øvrig helt adekvat og oppklarende på spørsmålet fra Staude — på bakgrunn av at temaet tilsynelatende er omstridt i hans religion.

VÅR STAUDE Relaterte emner

Rettes mot menn i 40-årene Den falske artikkelen om Olav Thon blir spredd via både Google-annonser og sponsede innlegg på Facebook. Om man trykker på de tre prikkene øverst til høyre i Facebook-annonsen, kan man se hvilken målgruppe den er rettet mot. I dette aktuelle tilfellet er målgruppen menn mellom 40 og 50 år, som bor i Norge, men annonsen kan være rettet mot flere målgrupper. Det er det flere brukere som har gjort. De har fått dette svaret: Faktisk. Vi har også spurt om hvorfor Facebook fortsetter å selge annonser for de falske artiklene.

Vår Staude
VÅR STAUDE Kommentarer:
Redaktør på Vår staude
Lind fra Svolvær
Les gjerne min andre nyheter. En av mine hobbyer er Computerprogrammierung. jeg liker rapporterer norske nyheter skrek.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net