V Power 95

  1. Mer om
V Power 95

V Power 95 FantastiskContent [hide]

Shell V-Power Nitro+ blyfri er det hurtigvirkende ytelsesdrivstoffet vårt. Det er designet for å beskytte mot opphopning av avleiringer i motoren og FuelSave 95: Standard 95 oktan bensinprodukt. Inneholder fem prosent Etanol. V-Power Nitro+98: Bensin med høyere kvalitet og oktan Shell V-Power Nitro+ blyfri 98 med friksjonsmodifiserende teknologi (FMT) er designet for å bidra til å redusere friksjon i kritiske områder av motoren din Shell V-Power Nitro+ blyfri med friksjonsmodifiserende teknologi (FMT) er designet for å bidra til å redusere friksjon i kritiske områder av motoren din, slik La du i så fall merke til visse avvik i tekst og tall på pumpene? I Norge og Danmark er V-Power en 95 oktan blyfri bensin (har man en bil beregnet p

Deretter blander de forskjellige selskapene i sine tilsetningsstoffer i drivstoffet.

I relasjon: Jærhagen power

Dette gjøres for å hindre korrosjon, redusere skumming under drivstoffylling, rense dieseldyser eller for den saks skyld, å gjøre bilen litt mer drivstoffeffektiv. De selger drivstoffet sitt som 95 blyfri Bensin 98 og diesel.

Blueshape Power Station for 4 batteries

Dette er dobbelt så mange som i Tyskland. Årsaken er at den tyske bilparken er yngre og, ikke minst, at tyskerne kjører mer på motorveier enn oss og får blåst ventilene rene.

Vi har gjort en rekke tester, med vanlig 95-oktan og V-Power på samme type biler, og merker klar forskjell i effekt og ytelse.

Farmors hus jan eggum tekst

Vi tok en telefon til drivstoffansvarlig i Norske Shell, Stein Erik Årnes, for å få en forklaring på at en og samme betegnelse brukes på forskjellige bensintyper i forskjellige land, og om dette ikke virker forvirrende på kontinentale bilturister. Og vi valgte å innføre V-Power som 95 oktan bensin, som utgjør det største salgsvolumet i den norske bilparken, slik at V-Power kan bli et alternativ for flest mulig kunder.

https://lndc.us/1834-1.php

Mer om bil og trafikk finner du i Bilmagasinet. Nettavisen vil gjerne ha flere friske meninger.

Vinoteket

På Filippinene, 8. På den vinterlagrede tanken målte jeg et forbruk på 0. Men så, etter noen kilometer hadde bilen drukket opp hele blandingsbensinen, og begynt på ren V-Power. Det første jeg merket var at motoren gikk ujevnt.

https://lndc.us/popijyba.php

V POWER 95 Relaterte emner

Esso oppgir ikke sine listepriser på drivstoff. Den billigste dieselvarianten til Shell er ifølge listeprisene fra slutten av forrige uke mer enn 30 øre under den eneste varianten av diesel hos Statoil. Vis mer Shell krever ifølge egne listepriser 13,46 kroner per liter for sin vanlige diesel som de kaller diesel Extra og hele 14,45 kroner for sin premium diesel. Forskjellen ifølge reklamen skal være drivstofftilsetninger som skal gi en raskere og mer effektiv rengjøring av drivstoffsystemet, sammenlignet med deres ordinære dieselblanding. Han sier at konsentrasjonen av tilsetningsstoff påvirker renseeffekten i motoren. Har du en helt spesielt nedsotet motor kan imidlertid en økt konsentrasjon bidra til å rense motoren raskere, sier Skårdalsmo til VG. Fra samme sted Drivstoffet som finner veien til norske pumper kommer faktisk fra stort sett de samme stedene: Store tankbiler fra de forskjellige oljeselskapene henter sin bensin og diesel fra de samme raffineriene.

V Power 95
V POWER 95 Kommentarer:
Redaktør på V power 95
Magnussen fra Sandnes
jeg liker lese tegneserier sjeldent. Les også min andre nyheter. Jeg trives Puppen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net