Www Nrk Hedmark Og Oppland

  1. Mer om
Www Nrk Hedmark Og Oppland

Www Nrk Hedmark Og Oppland PassendeContent [hide]

Siste nytt fra ditt nærområde. Lokale nyheter og utvalgte aktualiteter fra NRK Hedmark og Oppland Nettsjef:Hildegunn Soldal; TV-sjef:Arne Helsingen; Ansvarlig redaktør:Thor Gjermund Eriksen. Redaktøransvar · Kontakt · Om NRK Mulig flytting for Tine-konkurrent. Styret i Q-meieriene kan onsdag komme til å vedta at meieriet skal selges til utlandet Radiosendinger fra NRK Hedmark og Oppland. Distriktsprogram - Hedmark og Oppland. Radiosendinger fra NRK Hedmark og Oppland Nyheter hele Hedmark · Rune Kristian Haugen. Nervøse HamKam-tilhengere frykter dagens skjebnekamp mot

Og det blir jo fort at det blir flere saker fra der vi har lokaler, for det er lettvint å gå på direkten eller å lage en enquete fra der vi befinner oss, sier Solli.

Derfor går Inger Johanne Solli av etter 20 år som NRK Innlandet

Vi er til for gamle Hedmark og vi er til for gamle Innlandet. Blir vi dårligere på å dekke hele regionen vår, så svikter vi oppdraget vårt. Men for 15—20 år siden er det mulig at vi var for svake på Hedmarken, for da hadde vi veldig mange ansatte fra Elverums-regionen.

En rapport som ble lagt fram i forrige uke skisserte flere løsninger. Vedtaket i går kveld fører til at sju av 15 distriktskontor får færre journalister. Det er også én av hovedgrunnene til at avgjørelsen om å gi seg kom nå, forteller Solli.

https://odertal.info/nito-lnn.php

Jeg har sittet i 2o år. Det er rett og slett mange nok år, sier hun til Medier24 med et smil.

https://odertal.info/ramasunec.php

Vil bli flermedial journalist Hun blir sittende i sjefsstolen ut februar, før hun skal jobbe med et par ulike NRK-prosjekter. Men NRK Hedmark og Oppland har fortsatt et forbedringspotensial som jeg gjerne utfordrer distriktsredaktøren på: I helgene ligger NRKs distriktstilbud nesten dødt, med unntak av noen få, korte nyheter lørdag formiddag.

Innlandsscenen NRK Hedmark/Oppland kl. Nyheter

I tillegg er det en kort nyhetssending like før kl. Hvorfor kan ikke NRK legge sine distriktsnyheter til primetime gjerne etter Dagsrevyen og Kveldsnytt?

Hageredskap europris

Innlandscenen trekker ukjente artister fram i lyset. I Elverum har vi rundt 20 tilsette i redaksjonen, medan vi er drøyt 30 på Lillehammer.

Vi søkjer etter journalistar med erfaring frå redaksjonelt arbeid innan nett, radio og tv. De skal brukes i et internasjonalt forskningsprosjekt om databruk i skolen.

WWW NRK HEDMARK OG OPPLAND Relaterte emner

Les mer» Personvernerklæring Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

WWW NRK HEDMARK OG OPPLAND Kommentarer:
Forfatter om Www nrk hedmark og oppland
Strømmen fra Trondheim
Les også min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Krabi-Krabong. jeg liker lese om Norge tvilsomt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net