Test Samsung S2 Tablet

  1. Mer om
Test Samsung S2 Tablet

Test Samsung S2 Tablet KlokTestSamsung Galaxy Tab S2. Samsungs nye nettbrett er blant årets aller beste. Men det ligner mer på en iPad en noen annen Galaxy Tab har Forvirrende nok finnes Galaxy Tab S2 i en gammel modell fra 2015 (T810) Det er det tynneste nettbrettet i testen, og vekten er meget bra FARGERIK: AMOLED-skjermen på Samsung Galaxy Tab S2 byr på svært mye farger og et dypt sortnivå. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer Test: Samsung Galaxy Tab S2. Det ultralette Android-nettbrettet som utfordrer iPad. Av Matt Swider 01 June Samsung Galaxy Tab S2 9.7 har fått samlescore 81/100, basert på 23 tester. Sammenlign nettbrett og se hvilke som er best i test

TEST: Samsung Galaxy Tab S2 T Slankt og raskt

Samsung Galaxy Tab S2 produserer utmerket førsteinntrykk. Den lette vekten gir komfortabel lesing fra hånden, Nexus 9 virker tung i sammenligning. IPad kan kaste fordel i monteringskvaliteten, takket være den stramme berøringen av bakpanelet, men gjenstandene vises på skjermen når du bruker enda et lite trykk. Alle tre tabletter har imponerende skjermer, og preferanser reduseres utelukkende til den personlige smaken.

Samsung Galaxy Tab S2 bruker amolert teknologi, som alle skjermer av denne typen, det gir en fantastisk kontrast: Fordi det kan vise helt svart farge, viste våre tester et forhold av kontrast 1: 1.

Slankt og raskt

Ved testing av Galaxy Tab S2 9. Likevel, noen reservasjoner dukket opp når man sammenlignet side om side med testbilder på iPad Air 2 og Nexus 9. Bildet ser ut til å hoppe fra skjerm Samsung.

Du vil kanskje like: Canesten 6 tabletter

Air 2 og på den annen side, ikke gi fantastisk lysstyrke, så deres farger virket mer realistiske. Deaktiver aktiv visning på Galaxy Tab S2 vil få bilder til å se flate og livløse.

Disse inkluderer fire kjerner med en klokke på 1,9 GHz for krevende oppgaver, samt fire kjerner med en klokkefrekvens på 1,3 GHz, designet for å spare batteriladning når de jobber med programmer som ikke krever all ytelse. Våre tester har vist at prosessoren løfter godt, men ikke imponerende ytelse.

På samme måte viste resultatene av single-core tester i Geekbench 1230 poeng, som er langt bak 1637 poeng Nexus 9 og 1811 poeng iPad Air 2. Samsung Tablet er noe rehabilitert på multi-core tester, som viste 4194 poeng sammenlignet med 4516 poeng iPad Air 2 og bare 2818 poeng Nexus 9.

S2 viser godt i multi-core tester og varighet autonome arbeid. Og mens de lave kraftkjernene var fylt med Galaxy-fan S2-kjerneprøver, har de en positiv effekt på tester med kontinuerlig avspilling av video, hvor tabletten varer 12 timer og 9 minutter; To og en halv time mer enn iPad Air 2, men noe mindre Nexus 9.

Best pris på Samsung Galaxy Tab S2 "

Undervisstilvis har ikke nettbrettet noen ytelsesproblemer. Det som er mer interessant er at den har høyere oppløsning. Det betyr 16:9-format i stedet for 4:3. Hva som er best til web og lesing vil det være delte meninger om, men vi liker oversikten man får når man leser nettsider på høykant.

https://lndc.us/3960.php

Til film og video er Samsungen definitivt bedre. Rent lysmessig er begge skjermene veldig gode.

https://odertal.info/fawej.php

Slank Koreanerne har også lykkes med å slanke vekten, og har presset den ned til 564 gram, mot iPadens 607 gram. At tykkelsen på 8,6 mm er 0,2 mm tynnere enn iPad 2 har nok bare teoretisk interesse, men det holder til betegnelsen verdens tynneste. Mens iPaden har en bakside i aluminium har Samsung valgt blank plast. Hun advarte at bilder tatt inne er "berøre" fordi du trenger å få belysningen helt riktig.

Restaurant bono oslo

En person beskrev designen som "veldig kul og slank. De blinkende lysene er litt distraherende når uomo scroller o leser tekst i bunnen av skjermen. Scarica la scheda di un Galaxy Tab per Android: Svart, hvit og gull. Selv om Apple har satt et større batteri i iPaden for å gi strøm til den ekstremt lyssterke skjermen, er batterilevetiden blitt markant kortere enn vi var vant til fra forgjengeren iPad 2.

Test: Samsung Galaxy Tab

Og den nye iPaden kan bli veldig varm hvis den blir brukt intenst over lengre tid. For å si det kort er iPad stadig ubestridt konge over nettbrettene. Det skyldes selvfølgelig til dels iOS og Apples eget univers av musikk, film og apper, som denne testen ikke kommer inn på. Epoq - startside Epoq inspirasjon Kjøkken Vaskerom Om Epoq Fronter Skap og stammer Benkeplater Skuffer og hyller Innredning til skuffer og skap - kjøkken Innredning til skuffer og skap - vaskerom Hengsler og beslag Lister og sokler Knotter og håndtak Oppvaskkummer Blandebatterier Kjøkkenbelysning og stikkontakter Smarte løsninger og tilbehør Nyheter - kjøkken og vaskerom Pleie og rengjøring Tjenester for kjøkken.

Derfor bør du velge Epoq Kampanje på Epoq kjøkken og vaskerom Kjøkken tegneverktøy Bestill en gratis tegnetime Finansiering. Nyhet: Fitbit Versa 2. Fungerer ikke muteknappen din lenger ordentlig?

Samsung galaxy S2 plus

Da kan vi bytte denne modulen for deg. En annan nackdel med OLED är att man inte kan ha ett reflekterande skikt i skärmen, vilket exempelvis Sony har i sina mobiler, som ger betydligt bättre läsbarhet i direkt solljus. Jag tycker ändå att Galaxy Tab S 10. Sida 2 Trots det smidiga formatet har Samsung varit generösa med hårdvara i Tab S-serien. Wifi-modellen som vi testar har Samsungs eget Exynos 5 Octa med åttkärnig processor.

I våra prestandatester får den ungefär samma värde som toppmodellerna med de senaste Snapdragon-chipseten.

Så mycket snabbare blir det inte just nu. Trevligt är också att man inte snålat med arbetsminnet, 3 gigabyte är det mesta man kan få tag på i dagsläget. Samsung lyckas fortfarande inte få startskärmarna att flyta på lika smidigt som i standard-Android, men plattan upplevs inte direkt som långsam. Det främsta dragplåstret i Magazine UI är startskärmarna som är uppbyggda av fyrkantiga block.

TEST SAMSUNG S2 TABLET Relaterte emner

Skjermstørrelsen på 3,7 tommer vil også være perfekt for veldig mange, da den både er stor nok til at surfing, e-post og film går fint, samtidig som telefonen får en kompakt og grei størrelse. Neo har i tillegg et svært bra kamera og god lydkvalitet både i samtaler og ved musikkavspilling, og er en jevnt over bra Android-telefon. At den har sunket i pris og nå er nede i drøyt kroner gjør at Neo i det store og det hele gir deg svært mye for pengene. Dette gjør den til en strålende telefon å se film på, og du kan også kjøre ut bildet på TV-en via MHL. Lydkvaliteten ved film- og musikkavspilling er også svært bra, og telefonen driver både lette og mellomtunge hodesett uproblematisk, og har attpåtil bra batteritid.

TEST SAMSUNG S2 TABLET Kommentarer:
Rapportert den Test samsung s2 tablet
Sandberg fra Stavanger
jeg er glad i utforske norske bøker egoistisk. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Sammeln.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net