Riskrem 8 Personer

  1. Mer om
Riskrem 8 Personer

Riskrem 8 Personer RefunderesPisk kremfløte og sukker til krem. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Smak til med sukker og vaniljesukker Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem. Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper Klassisk oppskrift på hjemmelaget riskrem med rød saus. Julens mest populære dessert. Bringebær er nydelig som pynt. Prøv også hjemmelaget bringebærsaus Riskrem" er en av Norges mest tradisjonsrike desserter! holder til ca 6 personer, så ville økt mengden hvis du skal servere 8 personer Ingredienser · 50 g sukker · 1 dl brunt sukker · 0.5 dl sirup · 1 dl kremfløte · 1 klype salt

Karoline og jeg har i løpet av de siste ti årene laget våre egne tradisjoner når det kommer til julemat, og nå, når vi i tillegg feirer hjemme hos henne i deres nye hus i Flekkefjord, var det bare rett og rimelig at vi lager vår første veganske riskrem også.

Riskrem med jordbærsaus

I løpet av det siste året har vi begge stort sett kuttet ut alt av animalske produkter, uten at vi vil gå glipp av riskrem-desserten av den grunn! Vi ville at den skulle smake godt.

Men — den kunne gjerne bli litt lettere i konsistensen, og ikke minst i smaken, enn den tradisjonelle med kremfløte og melk. Det er jo som kjent mye fett i begge de tingene.

Kjørebriller

Avkjøl sausen litt og hell den i en mugge. Dryss litt sukker på toppen for å unngå snerk. La sausen bli kald før servering.

Sukkerfri riskrem med deilig bærsaus

Tips: Mandel skålder du ved å legge mandelen i kokende vann i 10-15 sek. Eller bruk ferdig multesyltetøy.

https://odertal.info/bjrn-eidsvg-tekster.php

Pisk fløte med frøene fra en vaniljestang og melis. Ikke pisk fløten for mye. Vend multesyltetøyet inn i kremen og pynt med pene multer og strimlet sitronmelisse.

Server krumkaker ved siden av eller lag krumkakeskåler og server multekremen i. Legg på lokk og slå av varmen. Rør i massen hvert kvarter til massen har risgrøt-konsistens.

Smak til med salt og rør i sukker.

Hvit sjokolade

Byggryn bør bløtlegges natten over før koking, for å slippe lang koketid. Men har du glemt det, kan du forlenge koketiden til cirka 2-2 ½ time, til byggrynene er møre.

https://lndc.us/storm-tidevann.php

Vil du se Wenche i aksjon? Se hele fremgangsmåten gratis på TV 2 Sumo!

Har du lest dette? Hr og personalledelse lønn

RISKREM 8 PERSONER Relaterte emner

Slik går du frem Karamellpuddingen lages dagen før den skal serveres til dessert. Første steg er å smelte sukker i en kjele på svak varme. Når sukkeret har smeltet, øker du varmen slik at du får en jevn brun farge. Rør med sleiv underveis slik at det ikke svir seg, men ikke før sukkeret faktisk har begynt å smelte. Rører du i sukkeret før det er smeltet, kan det komme til å krystallisere seg og da ender du opp med harde klumper.

RISKREM 8 PERSONER Kommentarer:
Forfatter om Riskrem 8 personer
Bjerknes fra Rørvik
Jeg har lyst lese om Norge nidkjært. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Gyotaku.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net