Geiranger Union

  1. Mer om
Geiranger Union

Geiranger Union UtmerketContent [hide]

Vårt hotell har alt du trenger for å få et fantastisk opphold i Geiranger Reserver på Hotel Union Geiranger, Geiranger. Bekreftelsen kommer med en gang Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder Hotel Union Geiranger har 197 rom, eige Spa-avdelingen, tre basseng, tre restaurantar og mykje meir i verdas vakraste fjord Hotel Union Geiranger har vært i familien Mjelvas eie helt siden 1899. Vertskapets drøm om å bidra til en levende bygd for både turister og fastboende har levd

Dårlig service på Hotel Union Geiranger DN

Det skal også stå for at Hotel Union er et fullblods godt norsk hotellhåndverk. Vi ønsker rett og slett at gjestene våre skal få oppfylt sine drømmer når de kommer på besøk til oss, sier Mjelva. I denne regionen finer du ikke bare herlig kjøreterreng, området har mange nasjonale turistveier, attraksjoner og naturopplevelser som tar pusten fra enhver.

Vi har stor tro på området som har en fin beliggenhet nær Trøndelag, Nord-Vestlandet og ikke minst Innlandet. Basseng og moderne spa Med en aktiv utdanning internt i alt i fra «mini-fagbrev» til vinskole arbeider hotellet kontinuerlig med å opprettholde sitt merkevareløfte og verdien «fullblods» hotellhåndverk. Til grunn ligger verdiene våre som gjelder både ansatte og gjester, der vi ønsker å være en moderne og innovativ bedrift med varme og omtanke i det vi gjør både for personalet og gjestene, samt utformingen av det fysiske produktet og til slutt verdien fullblods hotellhåndverk.

Bestill Hotel Union Geiranger Bad Spa

Vi har et ønske om å utøve vår profesjon med stolthet, sier hun. Gjestene tilbys dessuten fasiliteter som et kjøleskap, en minibar og romservice. Senger med overmadrass tilbys.

Gjestene her får tilgang til wi-fi inkludert i prisen.

Sengetrekk

Restauranten har plass til 400 gjester. Skal ikke klage, nydelig vær!

Det tradisjonsrike hotellet i Geiranger har vore eigd av familien Mjelva sidan 1899. Vi er ikkje berre ei kommersiell bedrift. Det har vi arva frå våre forfedrar, seier Mjelva.

https://lndc.us/romantisk-weekend-i-kbenhavn.php

Då Monja og Sindre Mjelva, som fjerde generasjons vertskap tok over Union i 2001, satsa dei på ombygging og utviding, blant anna med ei ny velværeavdeling, og på ei profilering av hotellet der visjonar og verdiar skulle stå sentralt.

GEIRANGER UNION Relaterte emner

Use tab to navigate through the menu items. I likhet med mange andre hoteller i kjeden satser Monja og Sindre nå på motorsyklistene, og forrige uke reiste HUBriding-teamet til Geiranger for å kjøre opp fire nye ruter. Ytterligere to ruter kommer i løpet av juni. Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl. HUBriding-teamet inviterte MC-folket til arrangementet, og et tyvetalls førere ble med på kjøringen i Møre og Romsdal som har så fantastisk mye vei å by på. Folket kosa seg og bidro så absolutt til å holde stemningen på topp. Teamet har sammen med hotellet brukt vinteren på kartstudier og samtaler med lokalkjente for å finne de beste rutene, og ruteverifikasjonen viste at god planlegging virkelig betaler seg.

GEIRANGER UNION Kommentarer:
Rapportert den Geiranger union
Arnesen fra Bergen
Les gjerne min andre innlegg. jeg liker Modellyachting. jeg liker lese bøker vi vil.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net