Heklet Snøkrystall

  1. Mer om
Heklet Snøkrystall

Heklet Snøkrystall PraktiskHeklet Stjerne til jul i DROPS Cotton Viscose. OMG: Hekle 1 lm, 12 fm i ringen, avslutt med 1 kjm i lm på beg av omg Mange av disse heklet snøfnugg mønstrene er gratis, så kaste ferien budsjettet til siden og ta tak i skrapgarn eller hekletråd desember ❄ Heklet en liten snøstjerne fra Garnstudio DROPS design Hekle mellom X'ene 6 ganger til, avslutt med en 4-dst i samme m som kjm. 3.omg: 3 lm (=1 st) X hopp over 2 lmb Heklet nissefamilie med nissefar, nissemor og nissejente. Snøkrystall til å henge på juletreet

Volumetrisk snøfnugg Nå som vi er tiltalt av inspirasjon og innsett at vi trenger litt mer snøfnugg enn det virket ved første øyekast, vil vi gå til et høyere nivå og prøve å koble sammen noe mer komplisert. For eksempel en omfangsrik snøfnugg for oppvarming.

Tiddy's strikkegale mamma.: pannebånd m/snøkrystall

Det vil tjene som en søt juletre dekorasjon, et flott tillegg til enhver gave eller leketøy for barn. I tillegg til kroken og stramme tråder eller garn, trenger du en nål og en syntetisk vintergitter. Vi strikker en ring på seks løkker og legger til som vanlig - en rad i hver av løkkene. Så begynner vi å skifte løkken, som vi vil doble.

Det vil si at vi først øker gjennom en sløyfe, i neste rad gjennom to, deretter etter tre. Og slik til vi får 48 løkker. Den første delen er klar, nå må du knytte den andre.

12 heklet snøfnugg mønstre for ferie dekorere

Vi setter dem sammen og syr sammen med en hekling til et lite hull gjenstår. Gjennom den stapper vi en syntetisk winterizer i basen til fremtidens snøfnugg og syr den til slutt. Vi begynner å strikke stråler: 1 enkel hekle - tre luftløkker - dobbel hekling i 3. Neste, samler vi 8 luftløkker og strikker en hekle i denne løkken. Igjen 3 luftløkker og en dobbel hekle i den tredje løkken på basen. Og så videre til slutten. Gjenta trinnene for de resterende strålene. Snøfnugg er nesten klar - det gjenstår å dekorere den.

https://odertal.info/cutysizex.php

Du kan lage et ansikt, som på bildet, ved hjelp av tråder eller perler, du kan brodere med perler eller la det være snøhvit - alt avhenger av fantasien og preferansene dine. Lysestake "Snowflake" Vi tilbyr deg et budsjett, men veldig fint alternativ for en gave til venner for det nye året. Slike lysestaker med lys vil dekorere en kommode, hyller og selvfølgelig et nyttårsbord.

For å starte strikket vi en kjede med 11-13 luftløkker og lukker den med en koblingssøyle. Pass på at barn og kjæledyr ikke har tilgang til området mens blokkingen pågår så ingen stikker seg på nålene. Når snøkrystallen er helt tørr, fjernes knappenålene. Ønsker man heklet hempe for oppheng, så hekles 15 lm.

Alternativ til dem som synes at ull klør. Merinoull til denne kvaliteten kommer fra Australia og Sør-Amerika. Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Jeg ønsker meg et snøkrystall og fant en oppskrift hos Garnstudio som jeg gjorde ørsmå forandringer på.

Diy spisebord

Oppskrift på snøkrystall Det hekles på nål 2,5. Hekle 6 lm og sett dem til en ring med 1 kjm i første lm. Deretter fullfører vi dykket. I neste bue strikker vi 3 c1n, et dykk med en perle og igjen 3 c1n. Deretter strikker vi 3 pique med en perle i hver. Vi går ned samme vei - 3 s1n, pique med en perle, 3 s1n, pique med en perle, 4 s1n.

Din garnfaghandel på nett

Slik behandler vi hvert av de 8 elementene. Hvert element i nyttårs snøfnugg skal ha 7 perler. Som et resultat får du et slikt nyttårs snøfnugg med egne hender. Den er ikke klar ennå, da den må fuktes, strekkes og strykes.

Etter alt dette vil hun se mye søtere ut. Det er alt, heklet snøfnugg, klar til å dekorere nyttårstreet. Også, mens det er tid, kan du fortsatt lage en strikket stjerne. Heklet snøfnuggmesterklasse Ved hjelp av en tenerife strikkemaskin og en vanlig heklenål kan du lage interessante alternativer for strikkede snøfnugg.

8 ideer om Oppskrifter håndarbeid håndarbeid, heklede snøfnugg, juletrepynt

I denne mesterklassen presenteres bare et av de mulige alternativene. For å hekle snøfnugg trenger du - et sett med tenerife base og mønster, en nål for å sy strikkede ting, en vanlig heklenål og et passende garn.

På tenerife-maskinen er det nødvendig å lage et blomstermotiv som vil tjene som grunnlag for det fremtidige snøfnugget. For å gjøre dette fikser vi begynnelsen på tråden på siden i et spesielt hull og strekker tråden av garnet slik at den kommer ut fra venstre på den øvre tappen til den nedre, går rundt den og går tilbake til den øvre tappen på høyre side.

Videre går tråden rundt den øvre tappen og trekker igjen mot den nedre tappen, men bare i midten bøyes den rundt midten og går til den tilstøtende tappen fra den nedre tappen. Deretter går tråden tilbake gjennom midten til pinnen ved siden av toppen. Trinn for trinn i en sirkel trekkes tråden gjennom diametralt motsatte pinner. Resultatet skal være et 12-kronblomstermotiv. Totalt må du lage 3 rader av et slikt blomstermotiv. Vi tar en nål for å sy strikkevarer og begynner å behandle midten.

For å gjøre dette, stikk en nål inn i midten av blomstermotivet og før den gjennom midten av kronbladet fra bunnen til toppen og rett den igjen mot midten.

Så vi strikker kronblad for kronblad trinnvis i en sirkel. Sy deretter kronbladene i en sirkel helt ved hjelp av en nål. Vi fjerner blomstermotivet fra maskinen. Vi tar kroken og begynner å binde hvert kronblad ved å bruke en sekvens på 3 kolonner med 1 hekling c1n, 3 luftløkker vp, 3 c1n.

https://lndc.us/dnb-mastercard-trumf.php

I det første kronbladet strikkes en sekvens - 3 løfte VP, 2 s1n, 3 VP, 3 s1n. På slutten av raden strikker vi 1 koblingsstolpe r. Fra krysset til begynnelsen og slutten av raden strikker vi 1 lm, 1 enkelt hekle sbn, 1 lm, 3 s1n i en bue på 3 lm. Deretter går vi over til å strikke en klatre. Vi samler på kroken 2 VP, 1 frodig kolonne ps i 2. Deretter gjør vi 2 VP og 1 SS i samme sløyfe. Vi får det første bladet av klæren. Slike blader skal strikkes, henholdsvis 3. Deretter strikker vi 3 s1n, 1 lm og 1 sbn.

Det gjenstår bare å forme snøfnugg.

100 største entreprenører

For å gjøre dette må du fukte snøfnaken med vann og stryke den med et strykejern. Nå er mesterklassen for snøfnugg endelig klar for sine plikter før ferien. Han vil gå videre til en mesterklasse for å lage en snømann.

Og du vil definitivt like denne som er publisert på nettstedet vårt. Openwork snøfnugg Snøfnugg er en integrert del av vinteren og selvfølgelig det nye året. Du kan dekorere interiøret med disse gjennomgående elementene og henge dem på juletreet.

Last ned også: Barnetrygd økes

Du kan strikke snøfnugg selv. Og i denne mesterklassen vil vi hekle et gjennomsiktig hvitt snøfnugg. Et slikt snøfnugg kan også tjene som et glassstativ på et festlig nyttårsbord. For å strikke snøfnugg trenger vi: garn "Children's novelty" i hvitt og lyseblått; krok nummer 1,75. La oss starte med hvitt garn.

Vi lager en glidebøyle i begynnelsen av strikkingen, og vi utfører den første raden inn i den.

HEKLET SNØKRYSTALL Relaterte emner

Neste høytid nærmer seg, og vi elsker å pynte våre hjem både jul, påske og halloween, fødselsdag eller andre festligheter i våres liv. Men garn i seg selv kan ikke holde alle former av seg selv uten at vi må gjøre noe. Jeg har søkt litt rundt og funnet litt forskjellige veiledninger for å få ditt prosjekt til å holde formen, som du ønsker den. Likheten for dem alle er, at de gir det beste resultatet, hvis du former ditt arbeid. Potetmel: Denne metoden som de fleste kjenner til 1 del kaldt vann, 2 deler potetmel, det røres godt ut. Hell så kokende vann til blandingen tykner, mens det hele tiden røres grundig i blandingen. Denne blanding kan brukes på alle farger, men er mottakelig for misfarging fra sollys.

Heklet Snøkrystall
HEKLET SNØKRYSTALL Kommentarer:
Forfatter på Heklet snøkrystall
Volden fra Finnsnes
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Handball. jeg liker studere dokumenter ekstremt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net