Glutenfri Foccacia

  1. Mer om
Glutenfri Foccacia

Glutenfri Foccacia ProfittContent [hide]

GMøllerens Fin Melblanding pakkeTørrgjær eller 1/2 pakke fersk gjær ssHonning (kan sløyfes, men gir smak og farge til focacciaen Focaccia er et saftig og luftig italiensk brød som passer like godt til supper og 2-3 ss olivenolje; 1 ss salt; 2 ss sukker; 500 gr glutenfritt mel Glutenfri focaccia smaker godt ved siden av salat, gryteretter, tapas, grillmat eller som sandwich med godt pålegg - se vår oppskrift her

Og gjerne til ferske reker med sitron, mmm Tips: Brødet er aller best når det er nystekt.

Du kan fint fryse det ned, og tine det i ovnen på varmluft 160 grader i 10-15 minutter. Fordel deigen i en langpanne eller på en bakeplate.

Focaccia med feta og urter, glutenfri

Hell litt olje på baksiden av en skje mens du stryker deigen utover. Ha på olje, flaksalt og krydder.

Asko oppvaskmaskin reset

Stikk fingrene forsiktig nedi, ikke lag for mange hull, da punkterer du hele focacciaen. Stek på 230 grader varmluft, ett hakk ned fra midten, gjerne med pizzaeffekt.

https://lndc.us/5393.php

Stek ved 180 grader i 35-40 minutter. Avkjøl helt på rist. Du kan også lage porsjonsfocaccia.

Volpino italiano oppdretter

Elt deigen i bakebollen med slikkepotten og velt den så ut i formen. Bruk litt olje på hendene og trykk deigen ut til den er 20×20 cm.

https://lndc.us/7717-1.php

La heve tildekket i ca. Sett ovnen på 225 grader.

Har du lest dette? Møllerens glutenfri

Så bruk engangshansker om du skal ta i den med hendene. Men med ei tresleiv e det faktisk ikke behov for det. Og deigen trenger ikke kjøres i en kjøkkenmaskin. Det e nok å røre og elte den godt sammen med tresleiven i 4-5 minutter.

Glutenfri, lav FODMAP focaccia

Mye fint takket være denne bloggen. Jeg har fått meg fast jobb og har kjøpt min første leilighe Ordentlig "comfort-food" til kalde vinterdager! Dette e altså grunnen til at eg ikkje blogger noe særlig for tiden, det ville rett og sle

GLUTENFRI FOCCACIA Relaterte emner

Rør det godt sammen og la det stå å svelle i 4-5 minutter. Ha så i mel, salt, olivenolje, soltørkede tomater og rosmarin. Æ brukte en tresleiv for å røre deigen sammen. Deigen skal være veldig løs og klebrig. Så bruk engangshansker om du skal ta i den med hendene.

GLUTENFRI FOCCACIA Kommentarer:
Redaktør på Glutenfri foccacia
Brustad fra Tromsø
Les gjerne min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Tauchen. jeg elsker dele interessante nyheter fantastisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net