Visma Inschool Innlandet

  1. Mer om
Visma Inschool Innlandet

Visma Inschool Innlandet NaturInnlandet bruker Visma InSchool (VIS) som skoleadministrativt system. På skolens forside ligger det en snarveiknapp direkte til innlogging i Visma Visma InSchool-appen for lærer og elev. Som lærer kan du sjekke timeplanen din enkelt via mobilappen! I tillegg, kan du føre fravær for dine undervisningstimer Har akseptert midlertidig stilling som Nå har Innlandet Norges beste videregående skole · INNTAK: – One size fits none, skriver Even Eriksen Partssamarbeidet parkert i Visma InSchool-fadesen Finn ansatt · Skoleferier og fridager · Fravær · Visma InSchool · Smittevern

Så langt har Visma ifølge direktøren investert omkring 500 millioner kroner i prosjektet, men summen vil passere 800 millioner før de er ferdige.

Oppland Arbeiderblad

Inntektene kommer ved at fylkene betaler et «abonnement» når de tar systemet i bruk. På ti år vil det gi Visma drøyt 500 millioner kroner i inntekter. Likevel vil det altså mangle flere hundre millioner kroner for å dekke inn det de har brukt på utviklingen.

Men så har det vist seg å være veldig mye mer komplisert å få skolene til å jobbe på én måte enn både vi og fylkene trodde, sier han. Fagvalg Når det er dags for deg å velge programfagene dine, gjøres dette i Visma InSchool.

https://odertal.info/byggmax-utebord.php

Skoleleder på skolen din har satt opp hvilke fag du kan velge mellom, og du klikker deg enkelt gjennom og velger de fagene du ønsker. Opplæringsvideo Hvis du vil ha en rask gjennomgang av Visma InSchool for deg som elev, kan du ta en titt på denne videoen. Dette betyr at du som bruker ikke trenger å foreta deg noe ekstra for at arkivverdig informasjon skal bli arkivert til riktig tid og sted. Visma InSchool gjør dette for deg - helt automatisk.

https://lndc.us/3531-1.php

Vi ønsker å bidra til å fornye den videregående skolen ved å forenkle og digitalisere arbeidshverdagen til skolefolk! Som skybasert løsning krever Visma InSchool ingen installasjon av programvare, og er tilgjengelig når som helst, hvor som helst og fra alle enheter.

Videre, samles alle data i ett system slik at dataflyten blir bedre og du har lettere tilgang til informasjon. Kontakt oss Er du bruker av Visma InSchool og trenger hjelp? Support Dersom du opplever utfordringer med Visma InSchool, må dette meldes inn til support via den lokale supporten på den enkelte skole.

Last ned også: Brks visma

Den lokale supporten tar eventuelt saken videre til Visma InSchool sin interne support. Har du spørsmål om våre løsninger? Få kontakt med salg. Rådgiverstillingen er organisert i enheten Digitale tjenester. Kontorsted er fortrinnsvis fylkeshuset på Hamar.

Visma InSchool

Det er derfor et mål å oppnå best mulig alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Rogaland og Innlandet har nylig tatt systemet i bruk, og der rapporteres det om mange «barnesykdommer». De andre fylkene henger seg på etter hvert, til tross for at det advares mot å rulle systemet ut før problemene er løst. Det enkleste hadde selvfølgelig vært om ansatte i videregående skoler hadde tatt i bruk et annet system som fungerer.

Taper flere hundre millioner på å lage Skole

Problemet er bare at det er noe som heter interkommunale selskaper IKS. Kunne Visma InSchool-skandalen vært unngått dersom partssamarbeidet hadde vært ivaretatt i denne saken? Skolenes landsforbund er overbevist om det, men det gjelder å være på vakt i en tid der spillereglene i arbeidslivet til stadighet settes på prøve. Har for eksempel du medvirkning i din egen arbeidshverdag?

Svømmevest barn best i test

Denne rettigheten som vi alle liker å tro at vi har, er hjemlet i arbeidsmiljøloven. Medbestemmelsen er nedfelt i hovedavtalen, og en hovedavtale er det vi bygger partssamarbeid og den norske modellen på. Debatt: «Hvor rødt må det bli før tiltak som beskytter barnehagebarn, elever og ansatte innføres? Dersom du endrer e-postadresse eller telefonnummer, må du selv oppdatere dette i VIS. Riktige kontaktopplysninger sikrer et godt samarbeid mellom hjem og skole og en god beredskap.

Freske fraspark hamar åpningstider

Foresatte til elever under 18 år kan logge seg inn Visma og oppdatere kontaktopplysninger selv.

VISMA INSCHOOL INNLANDET Relaterte emner

Del på epost — Når dette er over, kommer vi til å ha investert 800 millioner kroner. I dag finnes det mange små og store datasystemer som brukes til å administrere alle landets videregående skoler. Målet er at alt skal samles i ett felles system. Det siste halvåret har skolene i det gamle Akershus testet Visma InSchool. De har meldt om mange feil, det har vært medieoppslag om både sikkerhetssvikt og misfornøyde lærere og elever.

VISMA INSCHOOL INNLANDET Kommentarer:
Forfatter på Visma inschool innlandet
Ringstad fra Rørvik
Se over min andre nyheter. jeg liker britische Bulldoggen. jeg er glad i dele interessante nyheter som regel.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net