Gtx 770 Vs Gtx 1060

  1. Mer om
Gtx 770 Vs Gtx 1060

Gtx 770 Vs Gtx 1060 ProfittGTX 770 versus GTX 1060 6GB ytelses sammenligning. Sammenlign grafikkortspillytelse i 69 spill og i 1080p, 1440p og 4K ved Ultra, High, Medium og Low GTX 1060 6GB versus GTX 770 ytelses sammenligning. Sammenlign grafikkortspillytelse i 69 spill og i 1080p, 1440p og 4K ved Ultra, High, Medium og Low Manual Nvidia Geforce GTX 770. Se manualen for Nvidia Geforce GTX 770 gratis, eller still spørsmål til andre eiere av Nvidia Geforce GTX RX580 also beats 1060 6GB. I think AMD and GTX 770 had a few glitches with this game during early access that gave those cards a bad rap I de kommende dagene skal NVIDIA GeForce GTX 1060-videokortene være til salgs. med standardparametere (forkortet GTX

For 1440p Quad HD kunne vi spille Valorant på 105 fps til 105 fps og holdt bildefrekvensene svevet rundt 105 fps. For 2160p 4K kunne vi spille Valorant på 91 fps til 91 fps og holdt bildefrekvensene svevet rundt 91 fps. I dag skal vi pit disse to G-Sync vs FreeSync for å se hvilken som kommer ut på toppen.

Asus GeForce GTX DirectCU II OC

Men først, la oss kaste lys på hva problemet her er. Hva er Screen Rive? Hvis du har spilt på en rigg som ikke har en veldig kraftig skjerm, må du sikkert ha kommet over dette irriterende fenomenet som er skjermrivende. Skjermriving er en effekt som oppstår på en videokilde der 2 eller flere bilderammer vises sammen i en enkelt ramme som forårsaker en revet effekt.

Når du ser at GPU-ene blir mer og mer kraftige, vil de ønske å skyve så mange rammer som mulig på kortest tid. Selv om dette høres bra ut, hvis skjermens oppdateringsfrekvens er fast på si 75Hz, selv om de flere bildene for en animasjon er dyttet, vil ikke skjermen være klar for det.

Nvidia GTX 3GB shishlov.info

Tenk for eksempel på at du spiller et spill på en GPU som kan skyve 100 bilder per sekund. Det som skjer er at i tiden mellom skjermoppdateringer har skjermkortet tegnet en ramme og en tredjedel av en annen. Den tredje av neste ramme vil overskrive den øverste tredjedelen av forrige ramme og deretter bli tegnet på skjermen. Du vil bare se en del av hva som skjer: en del av gjeldende ramme og en del av neste ramme r.

Som et resultat ser det ut som om bildet på skjermen er delt opp i flere deler, og dermed forstyrrer hele utseendet på spillet. En annen grunn til at dette kan skje er når GPU-en for systemet er under press fra store mengder grafisk prosessering eller dårlig programmering. Etter å ha tatt oss tid til å teste Pascal grafikkortet inne i GTX 1060 6GB, kan vi uten tvil si at det fortsetter trenden. Sammenlign dette med GTX 960, som opprinnelig kom til en pris av kr 1743.

Funksjonstester fra denne testpakken har støtte fra DirectX 10 og er interessant fordi de varierer fra vår og er fortsatt relevante. Når vi analyserer resultatene fra GeForce GTX 970 Model-skjermkortet i denne pakken, vil vi gjøre noen nye og nyttige konklusjoner som har unngått oss i tester fra hjemmekossemballasjen. Funksjonstest 1: Tekstur Fyll Den første testen måler ytelsen til blokker av teksturprøver.

Fyller et rektangel med verdier som leses fra en liten tekstur ved hjelp av mange tekstokoordinater som endrer hver ramme brukes. Alas, men forskjellen i hastighet mellom GTX 970 og GTX 770 er til fordel for å løse den forrige generasjonen, som lett forklares teoretisk - i nyhetens færre TMU-blokker. Når det gjelder sammenligningen av hastigheten på teksting av det nye toppendagekortet NVIDIA med en lignende pris for en konkurrentsbeslutning, så er nyheten også dårligere enn sin viktigste rival på pris nisje - Radeon R9 290, og veldig mye.

Funksjonstest 2: Fargefylling Den andre oppgaven er fyllhastighetstesten. Den bruker en veldig enkel pikselbruker som ikke begrenser ytelsen. Den interpolerte fargeverdien er registrert i en off-screen buffer Render mål ved hjelp av alfa-blanding. Hvis du sammenligner hastigheten på å fylle scenen med et nytt GeForce GTX 970-skjermkort med AMD-skjermkort, viser styret under vurdering i dag, styret i denne testen viser hastigheten på å fylle scenen som overstiger den som er i stand til og identisk For prisen på Radeon R9 290 og enda dyrere Radeon R9 290x - optimalisering på effektiviteten av komprimering av databufferdata og et stort antall ropblokker har gjort sin virksomhet.

Funksjonstest 3: Parallax okklusjon kartlegging En av de mest interessante funksjonstestene, som en slik teknikk allerede er brukt i spill. Den trekker en kvadrilateral mer presist, to trekanter med bruk av spesiell parallax okklusjon kartlegging teknikk som imiterer kompleks geometri.

Ganske ressursintensive ray-sporingsoperasjoner brukes og et stort oppløsningsdybde kart. Også denne overflateskyggen med en tung strauss-algoritme. Denne testen er svært kompleks og tung for Pixel Shaders videospill som inneholder mange teksturprøver når du sporer stråler, dynamiske grener og komplekse Strauss-belysningsberegninger.

Denne testen fra 3DMark Vantage-pakken er forskjellig fra tidligere det faktum at resultatene i den ikke er utelukkende utelukkende på hastigheten på matematiske beregninger, effektiviteten av utførelsen av grener eller hastigheten på teksturprøver, og fra flere parametere samtidig. For å oppnå høy hastighet i denne oppgaven, er den riktige GPU-balansen viktig, samt effektiviteten av kompliserte shaders.

Funksjonstest 4: GPU-klut Den fjerde testen er interessant fordi de fysiske interaksjonene imitasjon av stoff beregnes ved hjelp av en videochip.

Billån audi

Vertex-simuleringen brukes ved hjelp av det kombinerte arbeidet med toppunktet og geometriske shaders, med flere passasjer. Strømmen ut brukes til å overføre hjørner fra en simuleringspass til en annen. Dermed blir ytelsen til toppunktet og geometriske skygherene og hastigheten på strømmen testet.

GeForce GTX

Gjenværende hastighet i denne testen avhenger også av flere parametere umiddelbart, og de viktigste faktorene i innflytelsen vil være å være utførelsen av behandling av geometri og effektiviteten av geometriske shaders. Sammenligning med Radeon Boards i denne testen fører til forståelige konklusjoner - Til tross for den mindre mengden geometriske ledende blokker og geometrisk ytelseslag, sammenlignet med NVIDIA konkurrerende løsninger, arbeider både Radeon-avgifter i denne testen effektivt og overtar alle tre GeForce-styrene som presenteres i sammenligning.

Vekst kryssord

Funksjonstest 5: GPU-partikler Test fysiske simuleringseffekter på grunnlag av partikkel systemer beregnet ved hjelp av video chip. Verteximuleringen brukes også, hver topp representerer en enkelt partikkel. Stream ut brukes med samme formål som i forrige test.

Flere hundre tusen partikler beregnes, alle er alimisert separat, deres kollisjoner med et høydekort beregnes også.

nye produkter

I likhet med en av testene til vår rightmark3d 2. Men testen er mest lasting av skyggeblokkene med vertexberegninger, strømmen er også testet.

https://odertal.info/lyjyvaceh.php

Funksjonstest 6: Perlinestøy Vel, den siste funksjonstesten i Vantage-pakken er en matematisk intensiv test av videospillet, det forventer et par oktav av perlinestøyalgoritmen i en pikselskader. Hver fargekanal bruker sin egen støyfunksjon for en større belastning på videospillet.

Perlinestøy er en standardalgoritme som ofte brukes i prosessorisk teksturering, den bruker mange matematiske databehandling.

I dette tilfellet er utførelsen av løsninger ikke helt konsistent med teorien, men det er nær det vi har sett i andre matematiske tester.

Dette blir bedre i PC

I den matematiske testen fra Futuremark-selskapet, som viser toppytelsen til videoklipp i grenseoppgaver, ser vi den forskjellige fordelingen av resultatene, sammenlignet med lignende tester fra vår testpakke. AMD Video chips med GCN arkitektur klarte fortsatt slike oppgaver bedre enn en konkurrent, spesielt i tilfeller der intensiv "matematikk" utføres. Først vil vi vurdere tester ved hjelp av databehandling beregne shaders.

Har du lest dette? Gtx 780 vs gtx 960 4gb

Deres utseende er en av de viktigste innovasjonene i de nyeste versjonene av DX API, de allerede er brukt i moderne spill for å utføre ulike oppgaver: etterbehandling, simuleringer, etc. Dømmer etter våre tidligere tester, resultatene i problemet er noen ganger avhengig av ikke så mye fra den matematiske kraften og effektiviteten av beregningene, fra andre faktorer, som minnestedbredden og ytelsen til ropblokker.

I dette tilfellet avhenger hastigheten på skjermkortet fortsatt helt fra matematisk ytelse. Hvis du sammenligner GeForce GTX 970 med en direkte priskonkurrent i møte med Radeon R9 290, så er det kaliforniske selskapets gebyr bak det fortsatt litt mer.

Den andre testen av databehandlingshastigheter er også hentet fra Microsoft DirectX SDK, den viser den estimerte oppgaven av tyngdekraften N-kropper N-kroppen - Simulering av det dynamiske systemet av partikler som fysiske krefter virker, som tyngdekraften. Foto: Rockstar Grafiske forbedringer Ikke uventet får PC-versjonen naturlig nok også støtte for høyere bildefrekvenser enn det konsollutgavene kan levere, og diverse grafiske forbedringer kan vi også vente oss.

Blant de visuelle ansiktsløftningene nevner Rockstar høyere kvalitet på lyseffektene på både dag- og nattestid i spillet, høyere kvalitet på spor i snøen, forbedrede refleksjoner, samt skygger som byr på mer dybde og bedre oppløsning uansett distanse.

GTX 770 VS GTX 1060 Relaterte emner

Tweet Tidligere denne måneden kom det mange hadde ventet på etter bøttevis av rykter og spekulasjoner; PC-versjonen av Red Dead Redemption ble omsider offisielt kunngjort. Nå har Rockstar fulgt opp med mer informasjon om PC-versjonen. Blant annet har maskinkravene nå blitt offentliggjort, slik at publikum kan skaffe seg en viss oversikt over hva slags rigg man bør besitte hvis man skal kjøre spillet tilfredsstillende. Kravene ser du nederst i artikkelen. I tillegg kan utvikleren opplyse om at PC-versjonen av det særdeles kritikerroste westernspillet får støtte for HDR og ikke minst 4K-oppløsning — noe som utvilsomt vil kreve et potent skjermkort.

Gtx 770 Vs Gtx 1060
GTX 770 VS GTX 1060 Kommentarer:
Forfatter på Gtx 770 vs gtx 1060
Salte fra Kaupanger
Jeg nyter lese om Norge hjelpeløst. Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Eisyachten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net