Camping Lillehammer

  1. Mer om
Camping Lillehammer

Camping Lillehammer SertifisertLillehammer Camping er vakkert beliggende ved Mjøsa, i gangavstand fra Camp Sjusjøen – like ved Sjusjøen – kan tilby overnatting til grupper og Pluscamp Rustberg Camping er en av campingplassene som tilhører PlusCamp-kjeden. Pluscamp er en norsk campingkjede bestående av campingplasser som tilbyr Campingplassen har cirka 300 oppstillingsplasser med strøm, i tillegg til stor teltplass. Lillehammer Camping tilbyr også overnatting i hytter og leiligheter Mageli Camping og Hytter ligger på Tretten, nord for Hafjell og Hunderfossen. Gudbrandsdals lågen renner rett utenfor campinplassen med Lillehammer Turistsenter er NAF campingplass i Lillehammer. Vi har også hytter og hotell

Lillehammer Camping A/s

Bademuligheter, båtplass og fritidsaktiviteter. Vi er et godt og rimelig utgangpunkt for overnatting i nærheten av Lillehammer sentrum og opplevelser i Lillehammer og resten av OL-området.

Bassenget er åpent for alle, både gjester på campingplassen og andre tilreisende. Bassenget holder 25 grader og det passer fint til barn og voksne.

Kan man vippse 5000 flere ganger

I tilknytning til bassenget finner du en kiosk med salg av mat og drikke. Vi håper dere får tid til å bruke våre fasiliteter og kose dere på en hyggelig campingferie. Bade i oppvarmet basseng, gå tur i flott natur, spille basketball, eller spise litt mat og ta en kopp kaffe i vår kafeteria.

Lillehammer Turistsenter

Ønsker du heller å se mer kultur? I så fall er et besøk til Maihaugen, et av de vakreste friluftsmuseene i Norge, høyt anbefalt. Det norske OL-museet og Lillehammer Kunstmuseum ligger også nær Lillehammer Turistsenter og er definitivt verdt et besøk.

Besøk Lillehammer Lillehammer sentrum er lett tilgjengelig til fots og på sykkel fra campingen, og er virkelig verdt et besøk. Dermed måtte paret se seg om etter andre alternativer.

Camping i Norge Pluscamp Mageli Camping Pluscamp

Laurhammer-paret har feriert mye i båt tidligere, men nå ville de prøve noe annet, og de kjøpte seg raskt en campingvogn.

Når man besøker folk, så kan bare bo i campingvogna.

Man trenger ikke å ordne med overnattinger og sånt. Det er veldig lettvint, sier Margot.

https://lndc.us/cicakes.php

Tjener gode penger på camping: litt flaks Thorstein Berg traff spikeren på hodet da han for noen år siden valgte å satse på camping. Nå driver han Topcamp, Norges første campingplass-kjede, og tjener gode penger på campingbølgen.

CAMPING LILLEHAMMER Relaterte emner

Kun 30 minutter fra Lillehammer. Vi har 34 hytter og 200 vognplasser med strøm. På Mageli Camping har vi eget svømmebasseng. Bassenget er åpent for alle, både gjester på campingplassen og andre tilreisende. Bassenget holder 25 grader og det passer fint til barn og voksne. I tilknytning til bassenget finner du en kiosk med salg av mat og drikke. Aktiviteter Fiske I Gudbrandsdalslågen som renner rett ved siden av campingplassen tas det hver sommer store fine ørreter!

Camping Lillehammer
CAMPING LILLEHAMMER Kommentarer:
Forfatter om Camping lillehammer
Hamre fra Ålesund
Jeg nyter rapporterer norske nyheter strengt tatt. Vennligst sjekk min andre innlegg. jeg er tent på Logrolling.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net