Landstreff 2022

  1. Mer om
Landstreff 2022

Landstreff 2022 EffektivIngen informasjon er tilgjengelig for denne siden I 2022 feirer Landstreff Stavanger 35-årsjubileum, og det blir større, villere og Landstreff Fredriksten | 22. april 2022 i Halden er et av landets mest populære russetreff. LF har de beste artistene fantastisk stemning Landstreff Stavanger, Ålgård, Norway. 53076 likes · 12 talking about this · 3356 were here Landstreff Stavanger, Ålgård, Norway. 53080 likes · 10 talking about this · 3356 were here. Vi gleder oss til å ta dere i mot

Du kan spørre hvem som helst som er russ i år og alle vet at det selges svartebørsbilletter. Videresalg er ikke til å unngå, sier Gjerde til TV 2.

Over russ får refundert Landstreff Stavanger

Leirbakk, president i Russens Hovedstyre til VG. I starten av mars bestemte de seg for å utsette russetiden til 17.

Dette er artister og Dj-er som vanligvis [ ] 02. Et NEI skal alltid respekteres! Han er presseansvarlig for landstreffet i Kongeparken.

Kjønn kattunger

Ifølge Lund har det aldri vært noe problem å tolke den nye regelen. Dette gjelder for de som skal sove i telt, russebil osv ute på camping.

Etter denne dato gjelder pris som står under. Kongeparken Camping er en egen bedrift og tilhører ikke arrangør av Landstreff.

Baby kl

Vi har våre egne dyktige vakter som sirkulerer hele vårt område døgnet rundt denne helg. The Beach er åpen fredag fra 15.

Last ned også: Toyota elbil 2022

Lunds Tivoli åpner fredag kl. Sikkerhet Profesjonelt vakthold sørger for sikkerheten under hele arrangementet.

Landstreff NAF

Røde Kors har en egen sentral og ambulanser på stedet døgnet rundt. I tillegg er det kontinuerlig politi og brannvesen på området 24 timer i døgnet.

https://lndc.us/6683.php

Streifvakter, brannvesen, 400 verter, høye gjerder og skikkelig belysning skal sørge for at kun russ slipper inn på området. Jeg vet hvor viktig akkurat denne kvelden er for mange russ, og siden det er viktig at russen ikke er ute å feirer på normalt vis håper jeg at Landstreff TIX kan være et lite plaster på korona-såret, i tillegg til å være en god grunn til å følge retningslinjene fra myndighetene og feire hjemmefra.

Arbeidsprogram

Vi sees på FaceTime-fylla! Haukeland er en av Norges aller største artister og personligheter.

https://lndc.us/doro-8035-smarttelefon.php

Fristen for å ta et valg er 10 mai.

LANDSTREFF 2022 Relaterte emner

Publisert: 06 mai 2016 10:21 Sist oppdatert: 06 mai 2016 10:21 Denne helgen skal godt og vel 13. Og hit drar mange trønderske russ også! Billettene til arrangementet er for lengst utsolgt og vel så det, og det er forventet godt trøkk i fornøyelsesparken. Festlighetene starter fredag 6. Med så mange mennesker på ett sted, er det er par hundre ting det kan være greit å være forberedt på. Landstreffet har selv laget en jysla utfyllende guide til LS2016.

Landstreff 2022
LANDSTREFF 2022 Kommentarer:
Rapportert den Landstreff 2022
Salte fra Lillehammer
jeg er glad i lese om Norge muntert. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Bodyboarding.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net